MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Ben varim canim,ve bugun ilk pozitifimi gordum,iki gun sonra kesinleşecek

Kizlar benim yanagimda ve kasigimda cok buyuk sivilce cikti. Yuzumde de oyle. Adet doneminde bu kdr olmazdi. Yumurtlama zamanindan beri var sivilceler ama bi iki gundur cok buyuk cikti. Stresten mi yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi bu

Kizlar benim yanagimda ve kasigimda cok buyuk sivilce cikti. Yuzumde de oyle. Adet doneminde bu kdr olmazdi. Yumurtlama zamanindan beri var sivilceler ama bi iki gundur cok buyuk cikti. Stresten mi yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi bu
Ikisi de olabilir belli olmaz bende de cikti ama ben stresten oldugunu dusunuyorum cok kafaya taktim cunku

Kizlar adetim 3 gun gecti biraz bulantı var test biraz silik cikti sonuc ne olabilir acil cevap bekliyorum pozitif olabilirmi

mrb arkadaşlar bayadır burdan yazıştıklarınızı takip ediyorum ama anca bugüne yazmak kısmat oldu bende bekliyorum acaba hamile kaldımmı diye ama içimde hiç umut yok bat 3 mayıs ama bende hiç bir hamilelik belirtisi yok bu ayda olmadı muhtemelen hayırlısı artık

bende sat 28 şubattan beri başladim çaışmalara.. en son SAT 30 mart...
29 nisanda olmam gerekiyordu adetim üç gün gecikti
gelen giden yok henüz bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…