- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ben varim canim,ve bugun ilk pozitifimi gordum,iki gun sonra kesinleşecekBende mayis dan umitlenenlerdenim benim dha 10 gunum var. Sabirsizlaniyorum aranizda goguslerinde damarlar cikan varmi. Benmde inanilmaz goguslerim agriyo ve damarlar cikti. Sol kasigimdada yatarken ve ayakda is yaparken agri oluyo araniz da bunlari yasiyan varmi acaba?
Olemi cok sevindim suan oturdugumda da sol kasigimda batma oluyo. Yarin kan tahlili yaptirsammi diuorum. Nekdr kala test yaptirdin acabaBen varim canim,ve bugun ilk pozitifimi gordum,iki gun sonra kesinleşecek
Hayirlisi olsun bidahaki aya artik. Bizimkilerde belli olsa da bizde rahatlasakBenim regl basladi kizlarr
Cok uzulmedim vardir bundada bir hayir
Vakti gelmemis demek kii
Hayirlisi olsun bidahaki aya artik. Bizimkilerde belli olsa da bizde rahatlasak
Benim regl basladi kizlarr
Vakti gelmemis demek kii
Tesekkur ederim canim amin hayirlisi insallah.Tesekkurler canmm ..umarim pozitif sonuclar alirsiniz :)
Senin belirtiler var gibi canmm hakkinda hayirlisi olsun
Senin belirtilerin var miydi canimBenim regl basladi kizlarr
Vakti gelmemis demek kii
4gun kala erken gebelik testi yaptim sonra kan ama catlatma ignesinin 16.gunuyduOlemi cok sevindim suan oturdugumda da sol kasigimda batma oluyo. Yarin kan tahlili yaptirsammi diuorum. Nekdr kala test yaptirdin acaba
Ikisi de olabilir belli olmaz bende de cikti ama ben stresten oldugunu dusunuyorum cok kafaya taktim cunkuKizlar benim yanagimda ve kasigimda cok buyuk sivilce cikti. Yuzumde de oyle. Adet doneminde bu kdr olmazdi. Yumurtlama zamanindan beri var sivilceler ama bi iki gundur cok buyuk cikti. Stresten mi yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi bu
Insallah bu ay alicaz haberlerini hadi bakalim guzel guzel yumoslarin olsun bebise dönsün insallahBenim regl basladi kizlarr
Vakti gelmemis demek kii
Belirtilerin var mimrb arkadaşlar bayadır burdan yazıştıklarınızı takip ediyorum ama anca bugüne yazmak kısmat oldu bende bekliyorum acaba hamile kaldımmı diye ama içimde hiç umut yok bat 3 mayıs ama bende hiç bir hamilelik belirtisi yok bu ayda olmadı muhtemelen hayırlısı artık
Senin belirtilerin var miydi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?