- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Insallah bu ay alicaz haberlerini hadi bakalim guzel guzel yumoslarin olsun bebise dönsün insallah
bende aynı durumdayım canım geliyor sanırım kırmızılarKizlar benim inanilmaz bi şekilde belim agriyo. adet olucm galiba. Ama cok siddetli
Off ya yine olmadi dimibende aynı durumdayım canım geliyor sanırım kırmızılar
amin canım inşallahumudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş..
umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş..
Canım geçtiğimiz aylarda dayanamayarak defalarca test yaptım.. O umut kırıklığı çok kötü çöpe giden paralar da cabası..Ne dusuncemi aasirdim artik. Adete 2 gun kaldi. Test alsam cikar mi ki. Bide belim agriyo. Adet olcam gbi. Napsam yaa
Günaydın kızlar benıde bat 29 nisan di 2 gün öncesinde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün başka marka yaptım oda aynı şekilde. Daha sonra ctesi gün kahverengi lekelenme oldu özelden giriş yaptım hcg 22 çıktı canım çok sıkkın sanırım kimyasal gebelik dedikleri şeyi yaşıyorum. Hala adette olmadım böyle bişey yaşayan varmı aranızda tesekkurler
Canım iki gün sonra tekrar test vermen gerektiğini söyledi mi Dr?Günaydın kızlar benıde bat 29 nisan di 2 gün öncesinde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün başka marka yaptım oda aynı şekilde. Daha sonra ctesi gün kahverengi lekelenme oldu özelden giriş yaptım hcg 22 çıktı canım çok sıkkın sanırım kimyasal gebelik dedikleri şeyi yaşıyorum. Hala adette olmadım böyle bişey yaşayan varmı aranızda tesekkurler
Benim de 12 Mayısbenimde bat 15 mayıs bakalım ne olucak? 2 oldu denememiz bizimde ama hiç umutlu değlim..
test yapma canım tevekkül edip bekleyelim benim bat 7 mayıs kahverengi lekeler gelmeye başladı az önce karnım ve belim ağrıyor hayırlısı Rabbimden sabredip bekliyorumNe dusuncemi aasirdim artik. Adete 2 gun kaldi. Test alsam cikar mi ki. Bide belim agriyo. Adet olcam gbi. Napsam yaa
Canım doktora gidemedim hiç yer bulamadım acilden kan verdim oradaki bayan söyledi bu sabah sağlık ocağında verdim hayırlısı artık. Ama cift cizgi görüp arkasına böyle olunca üzülüyor insan. Cevaplarınız için teşekkür ediyorumCanım iki gün sonra tekrar test vermen gerektiğini söyledi mi Dr?
Benim bat 6 mayis. Ama aslinda 4 mayis. Her ay 2 gun gecikmeye basladi korunmayi biraktiktan snra. Dayanabilcekmiyim bilemiyorum ben. Erken teat alsam cikar mi ki. Psikolojim cok boUldu. Normalde de takintili biriyim zaten.test yapma canım tevekkül edip bekleyelim benim bat 7 mayıs kahverengi lekeler gelmeye başladı az önce karnım ve belim ağrıyor hayırlısı Rabbimden sabredip bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?