MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Insallah bu ay alicaz haberlerini hadi bakalim guzel guzel yumoslarin olsun bebise dönsün insallah

sağol tatlımm güzel dilerklerinn için tşkler ... yumurta takip testi alacağım bu ay birde rahim filmi çektireceğim
herşey Allah tan biz çabalıyoruz bakalım artık nasipte varsa olacaktır

Günaydın kızlar benıde bat 29 nisan di 2 gün öncesinde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün başka marka yaptım oda aynı şekilde. Daha sonra ctesi gün kahverengi lekelenme oldu özelden giriş yaptım hcg 22 çıktı canım çok sıkkın sanırım kimyasal gebelik dedikleri şeyi yaşıyorum. Hala adette olmadım böyle bişey yaşayan varmı aranızda tesekkurler

Ne dusuncemi aasirdim artik. Adete 2 gun kaldi. Test alsam cikar mi ki. Bide belim agriyo. Adet olcam gbi. Napsam yaa
Canım geçtiğimiz aylarda dayanamayarak defalarca test yaptım.. O umut kırıklığı çok kötü çöpe giden paralar da cabası..
Bence gününün geçmesini bekle hatta günün geçsin bi iki gün sonra yap çünkü bazen değişebiliyor adet takvimi... İnşaallah hamilesindir de yaptığında koyu kırmızı çift çizgi görürsün bize de atarsın resmini

umarım hamileliktir.. c.tesi gittiniz sanırım doktora.. yarın tekrar kan testi yaptırın..

Canım iki gün sonra tekrar test vermen gerektiğini söyledi mi Dr?

Ne dusuncemi aasirdim artik. Adete 2 gun kaldi. Test alsam cikar mi ki. Bide belim agriyo. Adet olcam gbi. Napsam yaa
test yapma canım tevekkül edip bekleyelim benim bat 7 mayıs kahverengi lekeler gelmeye başladı az önce karnım ve belim ağrıyor hayırlısı Rabbimden sabredip bekliyorum

Canım iki gün sonra tekrar test vermen gerektiğini söyledi mi Dr?
Canım doktora gidemedim hiç yer bulamadım acilden kan verdim oradaki bayan söyledi bu sabah sağlık ocağında verdim hayırlısı artık. Ama cift cizgi görüp arkasına böyle olunca üzülüyor insan. Cevaplarınız için teşekkür ediyorum

test yapma canım tevekkül edip bekleyelim benim bat 7 mayıs kahverengi lekeler gelmeye başladı az önce karnım ve belim ağrıyor hayırlısı Rabbimden sabredip bekliyorum
Benim bat 6 mayis. Ama aslinda 4 mayis. Her ay 2 gun gecikmeye basladi korunmayi biraktiktan snra. Dayanabilcekmiyim bilemiyorum ben. Erken teat alsam cikar mi ki. Psikolojim cok boUldu. Normalde de takintili biriyim zaten.

alma bekle aynı bende sen gibiyim test yaptım iki tane çıkmadı o zmn daha çok üzülüyosun boşver bekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…