- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Hcg 22 ise hamilesin,tekrar test yaptirip artis olup olmadigina baktirmalisinGünaydın kızlar benıde bat 29 nisan di 2 gün öncesinde idrar testi yaptım pozitif çıktı ertesi gün başka marka yaptım oda aynı şekilde. Daha sonra ctesi gün kahverengi lekelenme oldu özelden giriş yaptım hcg 22 çıktı canım çok sıkkın sanırım kimyasal gebelik dedikleri şeyi yaşıyorum. Hala adette olmadım böyle bişey yaşayan varmı aranızda tesekkurler
Benim durum biraz karisik, adetimin 16. Gunu yumurtlama tarihimdi ancak yumurta takibinde 17,5 luk yumurtayi gorunce dr 11. Gun catlatma ignesi verdi,13.gun de asilamam oldu. Yani normalde bat 5 mayis ama bu durumda one çekilir mi bilmiyorum
Ben de bi umutlanıp bi üzüntüye düşüyorum ne zormuş böyle beklemek. Sol kasığımda hala var ara ara da kramp şeklinde kendini hissettiriyor. Ne düşüneceğimi bilemedim. Dün test yaptım da erken gebelik testi değildi, zaten de negatif çıktı. Erken gebelik testi alıp yapayım diyorum sonra da ondan da çıkmazsa moralimi bozmayayım diye almak istemiyorum. Bir an önce geçsin Zaman, hayırlısı...Az once bi arkadasimla konustum. Adet olcak gbiydi tum belirtilerim dedi. Ama olmadim dedi. Hamileydi. Adet olcak gbi belirtiler normal dedi. Biraz umutlandm smdi
Erken gebelik kac gune kdr gosteriyo acabaBen de bi umutlanıp bi üzüntüye düşüyorum ne zormuş böyle beklemek. Sol kasığımda hala var ara ara da kramp şeklinde kendini hissettiriyor. Ne düşüneceğimi bilemedim. Dün test yaptım da erken gebelik testi değildi, zaten de negatif çıktı. Erken gebelik testi alıp yapayım diyorum sonra da ondan da çıkmazsa moralimi bozmayayım diye almak istemiyorum. Bir an önce geçsin Zaman, hayırlısı...
Benimde durumum seninle ayni canm adet belirtileri aşırı bel ağrısı puufffAz once bi arkadasimla konustum. Adet olcak gbiydi tum belirtilerim dedi. Ama olmadim dedi. Hamileydi. Adet olcak gbi belirtiler normal dedi. Biraz umutlandm smdi
Erken gebelik testleri 10 gün 1 hafta kalaya kadar gösteriyo ama o da kişiden kişiye değişiyor ya en iyisi adetin geçmesi yada adet günüErken gebelik kac gune kdr gosteriyo acaba
sabredemicem sanirimErken gebelik testleri 10 gün 1 hafta kalaya kadar gösteriyo ama o da kişiden kişiye değişiyor ya en iyisi adetin geçmesi yada adet günü
Hepimiz ayni derttwn muzdaribiz ben bi gebelik geçirdim düştü onda midem bulantm falan yoktu bu sefer oldu bende ondan umutlandm umutlanmaya yer ariyoruzbenimde bugun mide bulantım ve cumartesiden beri kasık ağrım var ara ara ama her ay belirti yaşıoprum diye umutlanmasam ii olcak diyorum kendime
ben 2 defa düşük yaptım birinde mide bulantım olmuştu diğerinde başka şikayetlerim vardı hayırlısı hakkımızda benim bat 7 mayıs 30. günüm oluo 5İ ile 7 si arası bekliyorum ama dayanamam ben çarşamba test yapcam evdeHepimiz ayni derttwn muzdaribiz ben bi gebelik geçirdim düştü onda midem bulantm falan yoktu bu sefer oldu bende ondan umutlandm umutlanmaya yer ariyoruz
Bende 8 mayıs 31 gün olacak erken gebelik testlerinin fiyatı ne kadar acaba bende onlardan mi alsam kiben 2 defa düşük yaptım birinde mide bulantım olmuştu diğerinde başka şikayetlerim vardı hayırlısı hakkımızda benim bat 7 mayıs 30. günüm oluo 5İ ile 7 si arası bekliyorum ama dayanamam ben çarşamba test yapcam evde
ben 20 tlye almıştım önceden ama açıkcası biraz para tuzağı diye düşünmüo değilim bana negatif cıkmıştı bir hafata kala ama hamilemişim mesela gerçi düşükle sonuçlandı ama ondan değer düşükdü ondanmı gözükmedi bilmemBende 8 mayıs 31 gün olacak erken gebelik testlerinin fiyatı ne kadar acaba bende onlardan mi alsam ki
normal testte çıkmaz canım ama sen bilirsin ben yinede ikisinide alma derim benim de yine geçen ay gibi oldu leke geldi gitti bi daha yok şimdi gecikmez inşallah adetim bebek yoksa bat ım da karıştı geçen ay 32. günde geldi kanama normal de 26 ya da 27. gün gelirdi geçen aya göre bat 7 si normale göre bugün yarın gelmesi lazım iyice karıştı kafamBen okul cikisinda alicam test dayanamicam. Ama erken gebelik mi alayim kiii. O da pahali yaa.
BENCE NORMAL AL 2 TANE AL BİRİNİ SABAH İLK İDRARLA YAPBen okul cikisinda alicam test dayanamicam. Ama erken gebelik mi alayim kiii. O da pahali yaa.
Acaba gidip kan mi yaptirsam saglk ocagi da. Daha garanti dmiBENCE NORMAL AL 2 TANE AL BİRİNİ SABAH İLK İDRARLA YAP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?