MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Hcg 22 ise hamilesin,tekrar test yaptirip artis olup olmadigina baktirmalisin

Az once bi arkadasimla konustum. Adet olcak gbiydi tum belirtilerim dedi. Ama olmadim dedi. Hamileydi. Adet olcak gbi belirtiler normal dedi. Biraz umutlandm smdi

Az once bi arkadasimla konustum. Adet olcak gbiydi tum belirtilerim dedi. Ama olmadim dedi. Hamileydi. Adet olcak gbi belirtiler normal dedi. Biraz umutlandm smdi
Ben de bi umutlanıp bi üzüntüye düşüyorum ne zormuş böyle beklemek. Sol kasığımda hala var ara ara da kramp şeklinde kendini hissettiriyor. Ne düşüneceğimi bilemedim. Dün test yaptım da erken gebelik testi değildi, zaten de negatif çıktı. Erken gebelik testi alıp yapayım diyorum sonra da ondan da çıkmazsa moralimi bozmayayım diye almak istemiyorum. Bir an önce geçsin Zaman, hayırlısı...

Erken gebelik kac gune kdr gosteriyo acaba

benimde bugun mide bulantım ve cumartesiden beri kasık ağrım var ara ara ama her ay belirti yaşıoprum diye umutlanmasam ii olcak diyorum kendime
Hepimiz ayni derttwn muzdaribiz ben bi gebelik geçirdim düştü onda midem bulantm falan yoktu bu sefer oldu bende ondan umutlandm umutlanmaya yer ariyoruz

Hepimiz ayni derttwn muzdaribiz ben bi gebelik geçirdim düştü onda midem bulantm falan yoktu bu sefer oldu bende ondan umutlandm umutlanmaya yer ariyoruz
ben 2 defa düşük yaptım birinde mide bulantım olmuştu diğerinde başka şikayetlerim vardı hayırlısı hakkımızda benim bat 7 mayıs 30. günüm oluo 5İ ile 7 si arası bekliyorum ama dayanamam ben çarşamba test yapcam evde

Bende 8 mayıs 31 gün olacak erken gebelik testlerinin fiyatı ne kadar acaba bende onlardan mi alsam ki

Bende 8 mayıs 31 gün olacak erken gebelik testlerinin fiyatı ne kadar acaba bende onlardan mi alsam ki
ben 20 tlye almıştım önceden ama açıkcası biraz para tuzağı diye düşünmüo değilim bana negatif cıkmıştı bir hafata kala ama hamilemişim mesela gerçi düşükle sonuçlandı ama ondan değer düşükdü ondanmı gözükmedi bilmem

Ben okul cikisinda alicam test dayanamicam. Ama erken gebelik mi alayim kiii. O da pahali yaa.
normal testte çıkmaz canım ama sen bilirsin ben yinede ikisinide alma derim benim de yine geçen ay gibi oldu leke geldi gitti bi daha yok şimdi gecikmez inşallah adetim bebek yoksa bat ım da karıştı geçen ay 32. günde geldi kanama normal de 26 ya da 27. gün gelirdi geçen aya göre bat 7 si normale göre bugün yarın gelmesi lazım iyice karıştı kafam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…