- 9 Nisan 2013
- 1.257
- 1.037
- 83
- 36
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Canım senin sadece belin mi ağrıyor. Test yapmadinmi pekiAcaba gidip kan mi yaptirsam saglk ocagi da. Daha garanti dmi
Bence kan yaptrma suan canım normalde çıkmazsa en azından umut olurAcaba gidip kan mi yaptirsam saglk ocagi da. Daha garanti dmi
Yapmadm daha canim. Belime ara sira bicak girer gbi sert bi agri giriyo. Karnm da adet olcam gbi oluyo arasira.Canım senin sadece belin mi ağrıyor. Test yapmadinmi peki
O da dogruBence kan yaptrma suan canım normalde çıkmazsa en azından umut olur
Sen normal test alsan bile cikmasi cok ufak bi ihtimal erkende bilmiyorum az kalmış çıkabilir yani ama kanda çıkmazsa daha bişey kalmıyor geriyeO da dogru
Sağlık olsun canım artk önümüzdeki ay inşallah zaman aslında çabuk geçiyor ama derdimiz bebek olunca geçmiyorben erken gebelik testi yaptım az önce bat 3 mayıs ama negatif bu ayda geçti bakalım artık hazirana hayırlısı hakkımızda
HEPİMİZ BELİRTİ YAŞAYIP UMUTLANIORUZ SEN NAPIOSUN :)NAPIORSUNUZ HANIMLAR :))
ben artık kırmızıları bekliyorum ümidim kalmadıHEPİMİZ BELİRTİ YAŞAYIP UMUTLANIORUZ SEN NAPIOSUN :)
Belkide vardir cikmamistir. Kaca aldin testiaynen öyle test falan yapmamak lazım aslında başıma ağrılar girdi şimdi bütün enerjim düştü
Kizlar ben test aldim da ne zmn yapilmali .sabah olmasi sart mi
Canım yap testi sen. Ben şimdiye kadar yapmıştım :) eğer varsa silikte olsa çıkar. Ama hicbise çıkmazsa demekki daha erkendir.Kizlar ben test aldim da ne zmn yapilmali .sabah olmasi sart mi
Gecmedi. Ama sabredemiyorumGÜNÜN GEÇTİ Mİ CANM ?
Merak ettim bende. İnşallah hamilesindir canım. Nezaman yapacan o testi.Gecmedi. Ama sabredemiyorum
Canim nette okudum da. sabah idrari diyolar. Bekleyemem ki ben. Zaten bikac saattr girmedm wcye. 4 5 saat oldu girmeyeli. Napaym. 10 dk snra evdeymCanım yap testi sen. Ben şimdiye kadar yapmıştım :) eğer varsa silikte olsa çıkar. Ama hicbise çıkmazsa demekki daha erkendir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?