- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
4-5 saattir idrara gitmediysen yapabilirsin canım testi. Eve gidince yap derim ben. Negatif çıkarsa bikac gün sonra tekrarlarsin. İnşallah bise vardır. Bel ağrısı oluyor zaten belirtiler arasindaCanim nette okudum da. sabah idrari diyolar. Bekleyemem ki ben. Zaten bikac saattr girmedm wcye. 4 5 saat oldu girmeyeli. Napaym. 10 dk snra evdeym
Canim nette okudum da. sabah idrari diyolar. Bekleyemem ki ben. Zaten bikac saattr girmedm wcye. 4 5 saat oldu girmeyeli. Napaym. 10 dk snra evdeym
4-5 gün öncesinden gösteriyormuş canım da yanlış da çıkabiliyormuş. Gebelik varken yok olarak da gösterebiliyormuş. Benim anladığım kişiden kişiye değişiyor. Adetin geçmesini beklemek en mantıklısı da bekleyecek güç kalmadı sankiErken gebelik kac gune kdr gosteriyo acaba
Sen böyle bekledikçe ben heyecanlaniyorum burda :) birinizden hamile haberi duyunca sizin kadar seviniyorum. Yappp testiNapayim kizlar sabahi bekleymmi yapaymmi
Bel agrim normalin disinda yaa. Acayip var. Ama karnim da agriyo hafif4-5 saattir idrara gitmediysen yapabilirsin canım testi. Eve gidince yap derim ben. Negatif çıkarsa bikac gün sonra tekrarlarsin. İnşallah bise vardır. Bel ağrısı oluyor zaten belirtiler arasinda
Bekleme canım sen kendi kendini yiyip bitiriyorsun yap testi ama çıkmazsa ümitsizliğe kapılma 2 gün sonra yine yaparsınNapayim kizlar sabahi bekleymmi yapaymmi
Insaallahyap o zaman canmmmm bekleme :) güzel haberler ver bizee
Erken gebelk almadim canim. Normal aldm4-5 gün öncesinden gösteriyormuş canım da yanlış da çıkabiliyormuş. Gebelik varken yok olarak da gösterebiliyormuş. Benim anladığım kişiden kişiye değişiyor. Adetin geçmesini beklemek en mantıklısı da bekleyecek güç kalmadı sanki
Yapınca hemen yazBel agrim normalin disinda yaa. Acayip var. Ama karnim da agriyo hafif
Eve gider gitmez yapicm canimSen böyle bekledikçe ben heyecanlaniyorum burda :) birinizden hamile haberi duyunca sizin kadar seviniyorum. Yappp testi
Insallah canim. Bnde seni takip ediyorum canimH Hayaller_hayatlar Ahh var ya hamile çıkarsan o kadar çok sevinicem ki 2 aydır seni takip ediyorum heyecanla çok mutlu olucam hadi inşaAllah :))
Şu hamişliği hayırlısıyla bi yaşayalım da :)H Hayaller_hayatlar Ahh var ya hamile çıkarsan o kadar çok sevinicem ki 2 aydır seni takip ediyorum heyecanla çok mutlu olucam hadi inşaAllah :))
Yaptın mı testi merak ettim Canım. Ay inşallah güzel haberlerini alırız da bize de bi umut olur.Erke
Erken gebelk almadim canim. Normal aldm
İnşallah canım hayırlısı ile :)Şu hamişliği hayırlısıyla bi yaşayalım da :)
Anlamadm ki ben yaptm da gobek deliginden anlamadmAklıma geldi de şimdi bat a yakın göbek deliğimize bastırdığımızda pıt pıt atıyorsa adet olcaz demekmiş atmıyorsa ve yumuşaksa bebiş var demekmiş diye yazmıştı bi ara bi arkadaş dene istersen canım ben yaptım anlamadım bişi H Hayaller_hayatlar
Anlamadm ki ben yaptm da gobek deliginden anlamadm
Sağlık ocağında yaptirdim bakıyorum sürekli elim telefonda ama sanırım yarın çıkacak sonuç aksam 5 te özel bi hastaneden Randevu aldım orada da yaparlar sanırım test birde muayene ins düşündüğüm gibi kötü durum yoktur değerlerim artmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?