- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Clear blue digital testi öneririm ben internetten 25 é aldım eczane de 35 é satiliyorBende 8 mayıs 31 gün olacak erken gebelik testlerinin fiyatı ne kadar acaba bende onlardan mi alsam ki
Hadi yap bende heycanlandmCanim nette okudum da. sabah idrari diyolar. Bekleyemem ki ben. Zaten bikac saattr girmedm wcye. 4 5 saat oldu girmeyeli. Napaym. 10 dk snra evdeym
Ciktimi cizgiYaptm bakalm bekliyorum
Kopkoyu tek bir kirmizi
Belki erkendir canım. Bazılarının erken çıkıyor bazılarının da geç çıkabiliyor. Hep bu gibi durumlarda beklemek kalıyor geriye. Hiç üzülme. Ben her ay bisuru test yapıyorumKopkoyu tek bir kirmizi
Canım üzülme, hem senin günün de var diye hatırlıyorum. Belki testte çıkmıyordur daha, test de erken gebelik değil, normal test. Birkaç gün sonra tekrarlarsın. Ben de dün yaptım negatifti yarın ya da sonraki gün bi daha yapmayı düşünüyorum. İnşallah vardır, yoksa da diğer aya olur inşallah.Kopkoyu tek bir kirmizi
Dedigim gbi bat 6 mayis. 4 gun var yani. Belki cikmamis olabilirBelki erkendir canım. Bazılarının erken çıkıyor bazılarının da geç çıkabiliyor. Hep bu gibi durumlarda beklemek kalıyor geriye. Hiç üzülme. Ben her ay bisuru test yapıyorumhep umut var içimde. Her ay yeniden başlıyorum... Biraz daha bekle başka belirtilerinde çıksın ortaya. Bikac gün sonra adet olmazsan bidaha yap tatlim
Insallah canimCanım üzülme, hem senin günün de var diye hatırlıyorum. Belki testte çıkmıyordur daha, test de erken gebelik değil, normal test. Birkaç gün sonra tekrarlarsın. Ben de dün yaptım negatifti yarın ya da sonraki gün bi daha yapmayı düşünüyorum. İnşallah vardır, yoksa da diğer aya olur inşallah.
Tabiki olabilir.. Daha erkenmis gerçekten. Adetin bikac gün geçince tekrar yap. Kimisinin 1 hafta geçiyor anca silik bi çizgi çıkıyor.. Hiç umudunu yitirme canım rahat ol.. Elbet olacak inşallah.. Gör bak..Dedigim gbi bat 6 mayis. 4 gun var yani. Belki cikmamis olabilir
Insallah canimTabiki olabilir.. Daha erkenmis gerçekten. Adetin bikac gün geçince tekrar yap. Kimisinin 1 hafta geçiyor anca silik bi çizgi çıkıyor.. Hiç umudunu yitirme canım rahat ol.. Elbet olacak inşallah.. Gör bak..
Üzülme canimmm daha çok erken demekki gecikmeden sonra bile cikmiyo bdnim ilk gebeligim gecikmeden bir hafta sonra çıkmıştı bebekler bazen saklıyorlar kendileriniInsallah canim
20 liraya aldım olsaydı çıkardı ya artık beklemiyorum hayırlısı buymuş demekkiBelkide vardir cikmamistir. Kaca aldin testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?