- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Öncelikle hayırlı olsun canım, hamile olduğunu adet geçtikten sonra mı öğrenmiştin. Hamileliği öğrenmeden önce bir belirtin var mıydı? Gerçi kişiden kişiye değişiyormuş da ne biliym işte meraktan bişeyler arıyorum hep.Kızlar insallaaah hepimiz tez zamanda anne oluruz..
Cok okudum cok yazdım buralara.
İnanın en umutsuz oldugumuz ay oldu..
Sadece takmamaya calısın derim.
Belirtilerle ilgili yardımcı olabilecegim birsey varsa sorabilirsiniz
Ben de akintim yok diye uzuluyodum. demekki adete yakin basliyomusCanım cok iyi anlıyorum seni.. Ben de öyleydim.
Forum forum gezerdim hep.
Emin olun hemen hemen herkeste olan net belirti
Beyaz akıntı. Adetten bir iki gün önce başladı. Böyle karbonat kadar beyaz. Adetin günü ve sonrası devam etti.
Benim en belirgin belirtim buydu.
Ben de akintim yok diye uzuluyodum. demekki adete yakin basliyomus
insaallah canim. Adet olacak gbi agrin var miydi pekiCanım Öncelikle üzülme..
Gercekten belki herkesin kendi tecrübesi ama
Kafaya takmak, üzülmek, diretmek
Süreci olumsuz etkiliyor.
Hayırlısıyla en kısa sürede anne olacaksın
insaallah canim. Adet olacak gbi agrin var miydi peki
Yemin ediyorum icimi rahatlatiyosun. Pki ne zaman öğrendin?adeti gununden once mi sonra miCanım söyle düşün adet olacakmış gibi oluyorsun
Regl yerine beyaz akıntı geliyor.
Bel agrısı+kasıklarda hareketlilik = beyaz akıntı
Yemin ediyorum icimi rahatlatiyosun. Pki ne zaman öğrendin?adeti gununden once mi sonra mi
Sagol canim benimben bugun test yaptim adetime 4 gun var. Ama 2. Cizgi hicbi sekilde cikmadi. Erken belki de daha. Beklicem ben de.Canım oncelikle bence soyle yap.. Şimdiden bir sonraki ay için planlar yap . Hamile kalmak icin. Ben öyle yapmıstım. Bu aya kafayı takmamak icin.
Adetimin gününde ögrendim ben.
Birlikte olacagın günler falan cok onemli bu yüzden yardım istersen mesaj at yanıtlarım o soruları.
Sen hamile kalana kadar uğraşırız
Sagol canim benimben bugun test yaptim adetime 4 gun var. Ama 2. Cizgi hicbi sekilde cikmadi. Erken belki de daha. Beklicem ben de.
Ozeldeki hemen cikar,ne yaptin sonuc nasil,hadi guzel haberlerle gelSağlık ocağında yaptirdim bakıyorum sürekli elim telefonda ama sanırım yarın çıkacak sonuç aksam 5 te özel bi hastaneden Randevu aldım orada da yaparlar sanırım test birde muayene ins düşündüğüm gibi kötü durum yoktur değerlerim artmistir
Hayirli olsun canim. Gnun gecmis miydiKizlar bugun test yaptirdim sonuc 302 .hamileyim sizlerden de guzel haberler bekliyorum
Yarin olmasi gerekiyodu .ama bir kac gundur ewde yapiyodum silik cikiyodu .erken testte de normal testtede.Hayirli olsun canim. Gnun gecmis miydi
Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah. Bize de bu duyguyu yasatsinYarin olmasi gerekiyodu .ama bir kac gundur ewde yapiyodum silik cikiyodu .erken testte de normal testtede.
70 çıktı canım değer artmış evet ama düşük tabi normale göre Eski hamilelik değerime baktım adeti 1 hftà geçmiş 4800 muş doktoru yarın arayacağım ama pek umudum yok hayırlısı ins senin değerin nasıl ciktiOzeldeki hemen cikar,ne yaptin sonuc nasil,hadi guzel haberlerle gel
Amin insallh darisi sizeAllah kucagina almayi da nasip etsin insallah. Bize de bu duyguyu yasatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?