MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Kızlar insallaaah hepimiz tez zamanda anne oluruz..

Cok okudum cok yazdım buralara.
İnanın en umutsuz oldugumuz ay oldu..

Sadece takmamaya calısın derim.
Belirtilerle ilgili yardımcı olabilecegim birsey varsa sorabilirsiniz

Kızlar insallaaah hepimiz tez zamanda anne oluruz..

Cok okudum cok yazdım buralara.
İnanın en umutsuz oldugumuz ay oldu..

Sadece takmamaya calısın derim.
Belirtilerle ilgili yardımcı olabilecegim birsey varsa sorabilirsiniz
Öncelikle hayırlı olsun canım, hamile olduğunu adet geçtikten sonra mı öğrenmiştin. Hamileliği öğrenmeden önce bir belirtin var mıydı? Gerçi kişiden kişiye değişiyormuş da ne biliym işte meraktan bişeyler arıyorum hep.

Canım cok iyi anlıyorum seni.. Ben de öyleydim.
Forum forum gezerdim hep.

Emin olun hemen hemen herkeste olan net belirti

Beyaz akıntı. Adetten bir iki gün önce başladı. Böyle karbonat kadar beyaz. Adetin günü ve sonrası devam etti.

Benim en belirgin belirtim buydu.

Ben de akintim yok diye uzuluyodum. demekki adete yakin basliyomus

Ben de akintim yok diye uzuluyodum. demekki adete yakin basliyomus

Canım Öncelikle üzülme..
Gercekten belki herkesin kendi tecrübesi ama
Kafaya takmak, üzülmek, diretmek
Süreci olumsuz etkiliyor.

Hayırlısıyla en kısa sürede anne olacaksın

Kızlar merhaba sabah yazmıştım cmrtesi değerim 22 çıkmıştı şimdi 70 olmuş adetimi 2-3 gün geçti sizce nasıl değer? Doktoru yarın arayacağım catlayacam meraktan

Yemin ediyorum icimi rahatlatiyosun. Pki ne zaman öğrendin?adeti gununden once mi sonra mi

Canım oncelikle bence soyle yap.. Şimdiden bir sonraki ay için planlar yap . Hamile kalmak icin. Ben öyle yapmıstım. Bu aya kafayı takmamak icin.

Adetimin gününde ögrendim ben.
Birlikte olacagın günler falan cok onemli bu yüzden yardım istersen mesaj at yanıtlarım o soruları.
Sen hamile kalana kadar uğraşırız

Sagol canim benimben bugun test yaptim adetime 4 gun var. Ama 2. Cizgi hicbi sekilde cikmadi. Erken belki de daha. Beklicem ben de.

Ozeldeki hemen cikar,ne yaptin sonuc nasil,hadi guzel haberlerle gel

70 çıktı canım değer artmış evet ama düşük tabi normale göre Eski hamilelik değerime baktım adeti 1 hftà geçmiş 4800 muş doktoru yarın arayacağım ama pek umudum yok hayırlısı ins senin değerin nasıl cikti

Ozeldeki hemen cikar,ne yaptin sonuc nasil,hadi guzel haberlerle gel
70 çıktı canım değer artmış evet ama düşük tabi normale göre Eski hamilelik değerime baktım adeti 1 hftà geçmiş 4800 muş doktoru yarın arayacağım ama pek umudum yok hayırlısı ins senin değerin nasıl cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…