MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

E katlanmis iste neden umutsuzsun anlamadimki her hamilelikte degerler ayni olmuyor yumurtlama zamanina gore bile degisiyor bal gibi hamilesin iste lutfen at su olumsuzluklari kafandan,benim dun 39 cikti yarin tekrar kan vericem

E katlanmis iste neden umutsuzsun anlamadimki her hamilelikte degerler ayni olmuyor yumurtlama zamanina gore bile degisiyor bal gibi hamilesin iste lutfen at su olumsuzluklari kafandan,benim dun 39 cikti yarin tekrar kan vericem
Senin 39 değerin adetin kaçıncı gün çıktı canım? Haklısın pozitif olacağım :) sende yarın değerini paylaşırsan sevinirim

Bu site olmasaydi ne yapacaktim bilmiyorum. Kime anlatacaktim derdimi. Yaptigim testte kucucuk bi siliklik bile yoktu. hamilelik olsaydi az da olsa bi siliklik olmasi gerekmez miydi.

Bu site olmasaydi ne yapacaktim bilmiyorum. Kime anlatacaktim derdimi. Yaptigim testte kucucuk bi siliklik bile yoktu. hamilelik olsaydi az da olsa bi siliklik olmasi gerekmez miydi.
Adetin é kaç gün kala yaptın bide sabah en iyi sonuç çıkıyor clear blue erkenngebelik testi bu konuda çok iyi tavsiye ederim

Normal gebelik testi aldm erken test degildi. Adete 4 gun kala yaptim. Hicbi çiZgi yoktu. Kopkoyu bi kirmizilik vatdi. Duaunmeym diuorum gercekten aklm hep oraya kayiyo
Yok canım hiç Moral. Bozma normal testte çıkmaz zaten suan olsa bile sen 2 gün sonra dediğim testi dene bence sabah ilk idrarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…