- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
E katlanmis iste neden umutsuzsun anlamadimki her hamilelikte degerler ayni olmuyor yumurtlama zamanina gore bile degisiyor bal gibi hamilesin iste lutfen at su olumsuzluklari kafandan,benim dun 39 cikti yarin tekrar kan vericem70 çıktı canım değer artmış evet ama düşük tabi normale göre Eski hamilelik değerime baktım adeti 1 hftà geçmiş 4800 muş doktoru yarın arayacağım ama pek umudum yok hayırlısı ins senin değerin nasıl cikti
Ayyy hadi gozun aydinnnnKizlar bugun test yaptirdim sonuc 302 .hamileyim sizlerden de guzel haberler bekliyorum
Senin 39 değerin adetin kaçıncı gün çıktı canım? Haklısın pozitif olacağım :) sende yarın değerini paylaşırsan sevinirimE katlanmis iste neden umutsuzsun anlamadimki her hamilelikte degerler ayni olmuyor yumurtlama zamanina gore bile degisiyor bal gibi hamilesin iste lutfen at su olumsuzluklari kafandan,benim dun 39 cikti yarin tekrar kan vericem
Teskkur ederimAyyy hadi gozun aydinnnn
Kizlar bugun test yaptirdim sonuc 302 .hamileyim sizlerden de guzel haberler bekliyorum
Amin sagolunHayirli olsun canim saglicakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bu site olmasaydi ne yapacaktim bilmiyorum. Kime anlatacaktim derdimi. Yaptigim testte kucucuk bi siliklik bile yoktu. hamilelik olsaydi az da olsa bi siliklik olmasi gerekmez miydi.
Adetin é kaç gün kala yaptın bide sabah en iyi sonuç çıkıyor clear blue erkenngebelik testi bu konuda çok iyi tavsiye ederimBu site olmasaydi ne yapacaktim bilmiyorum. Kime anlatacaktim derdimi. Yaptigim testte kucucuk bi siliklik bile yoktu. hamilelik olsaydi az da olsa bi siliklik olmasi gerekmez miydi.
Adetin é kaç gün kala yaptın bide sabah en iyi sonuç çıkıyor clear blue erkenngebelik testi bu konuda çok iyi tavsiye ederim
3 gün önceden iyi sonuç veriyor ama en kesin 2 gün öncesi benim değerim düşük olduğu halde gostermistiKac gun onceden yapılabiliyor
Ben internntetn aldim ertesi gunde geldi .bu erken testlerden .ilk yaptigimda yoktu ertesi gun ikiciyi yaprken eskisine bakinca cok cok silik cikmis.burda okuduklarim benim cok rahatlatmisti .0.100 den sonra .bende size iyi seyler yazmak istedimKac gun onceden yapılabiliyor
Normal gebelik testi aldm erken test degildi. Adete 4 gun kala yaptim. Hicbi çiZgi yoktu. Kopkoyu bi kirmizilik vatdi. Duaunmeym diuorum gercekten aklm hep oraya kayiyoAdetin é kaç gün kala yaptın bide sabah en iyi sonuç çıkıyor clear blue erkenngebelik testi bu konuda çok iyi tavsiye ederim
Yok canım hiç Moral. Bozma normal testte çıkmaz zaten suan olsa bile sen 2 gün sonra dediğim testi dene bence sabah ilk idrarlaNormal gebelik testi aldm erken test degildi. Adete 4 gun kala yaptim. Hicbi çiZgi yoktu. Kopkoyu bi kirmizilik vatdi. Duaunmeym diuorum gercekten aklm hep oraya kayiyo
2 gun snra erken gebelk teati mi alayim diyosun canimYok canım hiç Moral. Bozma normal testte çıkmaz zaten suan olsa bile sen 2 gün sonra dediğim testi dene bence sabah ilk idrarla
Bugun karnimin altindan alt tarafima dogru bi cizgi oldugunu farkettim. Hamilelikle alakasi varmidir acaba ?
Evet oluyomus ama 3. Aydan sonra diyolar. Bende niye ole bisey var acabaOyle bi cizgi oluyor derler
Evet oluyomus ama 3. Aydan sonra diyolar. Bende niye ole bisey var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?