- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Aynen adete 2 gün kala onlar kesin sonuç veriyorlar genelde normal testler adet geçince sonuç veriyor diye biliyorum2 gun snra erken gebelk teati mi alayim diyosun canim
Benim negatif cikmasi normal yani.Aynen adete 2 gün kala onlar kesin sonuç veriyorlar genelde normal testler adet geçince sonuç veriyor diye biliyorum
gözün aydın bat kaçtı senin
Teskkur ederim
KIZLAR INS BU AKŞAM BAŞLIYORUM HAYIRLISI ARTIK 2,DENEME:)))GECEN AY OLMADI
yok canım test kullanmadım ben hiç. reglım bıttı 4 gun oldu bıtelı ilişkı içn dedım onuda yapamadım ya mısafır geldı:)))bugun inşovulasyoın testi mi yapıyorsun canım bende dün aldım
Bugun olmam gerekiyodugözün aydın bat kaçtı senin
senın bıttımı reglınovulasyoın testi mi yapıyorsun canım bende dün aldım
hayırlısı canım sıkma canınıgünaydın arkadaşlar benimde test negatif gerçi daha var ama dayanamayıp yaptım ama ben diğer 2 düşüğümde 3 gün öncesinden evdeki testlerde görmüştüm ama kişiye göre değişiyor görmeyende cok ama ben gördüğüm için şimdiye kadar negatif olduğunu düşünüorum benimkinin yani buay yine olmadı ve rahim filmi önermişti doktorum bu ay reglim bitince tıpış tıpış gidip film çekincem
senın bıttımı reglın
Canim sen adet oldun muovulasyoın testi mi yapıyorsun canım bende dün aldım
BENDE BUAY ÇEKİNİCEM RAHİM FİLMİhayır bugün 2. gün bitince başlayacamm birde rahim filmi çekecem bu ayy
çekiyormuş ama ben özelde yaptırcam doktorum özelde çünkü tedavi gördüğüm doktor cekicekdevlet hastaneleri çekiyor mu kızlar rahim filmini yoksa özel de mi çektireceksiniz
devlet hastaneleri çekiyor mu kızlar rahim filmini yoksa özel de mi çektireceksiniz
hakkımızda hayırlısı canım inşallah bu ay bizim ayımız olur gebe kalırız. benimde yaş 24 2 senelik evliyim. başka bi belirtin var mı peki. bende 1 haftadır feci şekilde kasıklarda batma var. bide anidan kalkınca kasıklarım ağrıyor ilk kez bu ay böle oldu. hafif bel ağrısı var ara ara. inş hamişimdir. allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder inşmerhaba benimde sizinle aynı durumum, geçen yıl korunmayı bıraktık, bat 5 mayıs , tahlillerim yapıldı , hormon v.s her şey normal dedi doktor yaş 39, 3 senelik evliyim, eşim kendisi istemedi 2 sene çocuk, benim testlerim tamam sıra eşimde, sperm testi istedi, onu yaptırıcaz, bugün kendimde sigara içiyorum günde 3-4 tane, ilk defa psikolojik mi bilmiyorm, sabah bir başkasının içtiği sigara yüzünden midem bulandı, dün birde kasığıma ağrılar girdi, hiç olmazdı, inşalah hayırlı haberler gelir hepimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?