MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Selam bayanlar benim adet 4 gün gecikmişti dun akşam evde test yaptım silik bi çizgi çıktı bitane de bu sabah yaptım o az daha belirgin çıktı son adetim 4 Mayıs inşallah bi sorun çıkmaz Kahverengi akıntım oluyor normal mi acaba

günaydın arkadaşlar benimde test negatif gerçi daha var ama dayanamayıp yaptım ama ben diğer 2 düşüğümde 3 gün öncesinden evdeki testlerde görmüştüm ama kişiye göre değişiyor görmeyende cok ama ben gördüğüm için şimdiye kadar negatif olduğunu düşünüorum benimkinin yani buay yine olmadı ve rahim filmi önermişti doktorum bu ay reglim bitince tıpış tıpış gidip film çekincem

hayırlısı canım sıkma canını

devlet hastaneleri çekiyor mu kızlar rahim filmini yoksa özel de mi çektireceksiniz

devlet hastanesine çektirme, canlı canlı benim kuzenim çektirmiş, öldüm öldüm dirildim diyor, o acıyı asla tarif edemem diyor sorduğumda , tüplerinin tıkalı olup olmadığını anlamak için , asit veriyorlarmış, kuzenin tüplerinden biri tıkalı olduğu için asit geri gelmeyip içinde kalmış, v.s. , çok acı çekmiş, imkanınız da var ise özelde yaptırın derim ,

hakkımızda hayırlısı canım inşallah bu ay bizim ayımız olur gebe kalırız. benimde yaş 24 2 senelik evliyim. başka bi belirtin var mı peki. bende 1 haftadır feci şekilde kasıklarda batma var. bide anidan kalkınca kasıklarım ağrıyor ilk kez bu ay böle oldu. hafif bel ağrısı var ara ara. inş hamişimdir. allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…