- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
noldu canımBenim umudum bitti iyice kzlar.
çekiyormuş ama ben özelde yaptırcam doktorum özelde çünkü tedavi gördüğüm doktor cekicek
aa 200 tl çok iyiymiş ben 400-500 falan duymuştum ama yaşadığım yerde sormadım hiçbende özelde yaptıracağım bugün gitim muayene olmaya fiyatını sordum 200tl dedi
aa 200 tl çok iyiymiş ben 400-500 falan duymuştum ama yaşadığım yerde sormadım hiç
bi de işten izin almam gerekiyor mu işlem sonrası çalışmaya devam edebilir miyim acaba
ben bi araştırayım o zaman hamile kalmaya karar verdiğimde kontrol için gittim doktora hormon testi yaptı alttan muayene yaptı yumurtalıklarıma ve rahmime baktı bi sorun yoktu ama tüplerimle ilgili bişi demedi onun için rahim filmi gerekli sanırım 3 aydır korunmuyoruz ama daha bişi yok yaşımda 35 o yüzden acele ediyorum birazçok uzun süren bir işlem değil sanırım
Ilk bebek mi canim seninben bi araştırayım o zaman hamile kalmaya karar verdiğimde kontrol için gittim doktora hormon testi yaptı alttan muayene yaptı yumurtalıklarıma ve rahmime baktı bi sorun yoktu ama tüplerimle ilgili bişi demedi onun için rahim filmi gerekli sanırım 3 aydır korunmuyoruz ama daha bişi yok yaşımda 35 o yüzden acele ediyorum biraz
yok canım bi oğlum var 7 yaşında profil resmimdeki oğlum ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah :)Ilk bebek mi canim senin
yok canım bi oğlum var 7 yaşında profil resmimdeki oğlum ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah :)
amin canım cümlemizin evlatlarını inşallah :)Rabbim isteyen her kadına yaşatsın annelik duygusunu inşallah :)Allah bağışlasın canmm :)
hakkımızda hayırlısı canım inşallah bu ay bizim ayımız olur gebe kalırız. benimde yaş 24 2 senelik evliyim. başka bi belirtin var mı peki. bende 1 haftadır feci şekilde kasıklarda batma var. bide anidan kalkınca kasıklarım ağrıyor ilk kez bu ay böle oldu. hafif bel ağrısı var ara ara. inş hamişimdir. allah bebek sahibi olmak isteyen herkese nasip eder inş
amin canım cümlemizin evlatlarını inşallah :)Rabbim isteyen her kadına yaşatsın annelik duygusunu inşallah :)
Allah bagislasin bize de nasip etsin insallah. Kiz erkek farketmez. Bugun agrim da yok canim. Ama sanki bebeis yok gni hissediyorum.yok canım bi oğlum var 7 yaşında profil resmimdeki oğlum ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah :)
hayırlısı inşallah canım kendini çok dinleme bat a kadar başka şeyler düşünmöeye çalış çünkü bu seferde bebiş yoksa adet gecikiyor çok kötü oluyor benim geçen ay öyle oldu tüm düzenim bozuldu bi de moral bozukluğu tabii kan bile vermiştim 6 gün geciktiAllah bagislasin bize de nasip etsin insallah. Kiz erkek farketmez. Bugun agrim da yok canim. Ama sanki bebeis yok gni hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?