MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

dün çok az lekelenmem oldu heh dedim geliyor kırmızılar ama dünden beri hareket yok kasık ağrılarım var adet olcakmışım gibi sabah ta meraktan kuralına uygun şekilde ovulasyon testi yaptım meraktan gebelik testlerimi harcamak istemiyorum ovulasyon testi çok var elimde diye çok silik çıkmadı ama pozitifte değil geçen ay çok silik çıkmıştı bilemedim şimdi en iyisi beklemek yine 7 sine kadar

çok uzun süren bir işlem değil sanırım
ben bi araştırayım o zaman hamile kalmaya karar verdiğimde kontrol için gittim doktora hormon testi yaptı alttan muayene yaptı yumurtalıklarıma ve rahmime baktı bi sorun yoktu ama tüplerimle ilgili bişi demedi onun için rahim filmi gerekli sanırım 3 aydır korunmuyoruz ama daha bişi yok yaşımda 35 o yüzden acele ediyorum biraz

bende hormon testi yaptım alttan muayene felan yapmadı diğer dediklerini yapmadı bugün gittim bir test daha verdi onu yapacağım birde folik asit verdi gebe kalana kadar kulanacaksın dedi adet bittiğğindede film çekcez uzun metrajlıı 9 aylık

Ilk bebek mi canim senin

inşallah canım, Allah isteyen herkese nasip etsin, ben ilk defa dün birden bire hiç olmazdı kasık ağrısı yaşadım, midem bazen bulanıyor, bazen karnımda gerilme gibi tuhaf şeyler hissediyorum, kendimi şartlandırmak ta istemiyorum bir yandan,
benim bat 5 mayıs ama bazen adetimin gecikmesi 30-35 günü buluyor du, duruma göre bakıcam artık....

benim doktor kontrollerim geçen perşembe bitti, hormonlarım v.s. tüm tahlillerim doktor bile şaşırdı , çok güzel çıktı, hatta normal diğer bayanlara göre çok çok iyi değerlerin dedi, gel gelelim eşim kendi yaptıracağı testi yaptırmıyor, çok moralim bozuldu ,en çok ta çocuk isteyen oydu, benden fazla, doktorum dedi ki eşinin testleride iyi çıkarsa rahim filmi isticem senden dedi, bu durumda hepsi kaldı anlayacağın, benim işim sadece Allah nasip ederse olucak, şu an bile yazarken sağ kasığıma yakın batmalar başladı, hadi bakalım

Kızlar bişi sorucam 13 haftalık hamileyim bugün dr. Giitim suyun çok az dedi bol su iç bunun dışında önerebiliceginiz bişi var mı acaba çok korkuyorum

esmeray06 ben bu geçtiğimiz nisan ayı içinde adetimden sonra üzerimde meryem ana otunu taşıdım , arada kendim okuyamıyorum ama videoyu açıp dinliyordum, bir kaç gün öncesi çıkardım, Cevat Akşit hoca nında bu otla alakalı videosu var nette, bu sitede de okumuştum ben ilk, kullanıpta hamile kalanlarda var, isterseniz bakabilirsiniz

Kızlar hepinize selamlar, gün yaklaştıkça heyecanım ve korkum artıyor. Sanki adet görme yüzdem çok daha fazla. Adet belirtileri hissediyorum. Kasığım ağrıdığında belki bir ümit diyordum da migren var bende, adet öncesi ve ilk iki gün baş ağrısı çekerim. Bugün sabah da baş ağrısıyla uyandım hala ağrıyor ümidim kırılıyor. Benim gibi olup da hamileliğini öğrenen var mı? Bu arada iyi ki bu sayfa ve sizler varsınız. Yoksa kendi kendimize kalsak hepten kafayı yeriz. Allah yardım etsin. Hepinizin kandili de mübarek olsun. Rabbim bu güzel gün hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

Allah bagislasin bize de nasip etsin insallah. Kiz erkek farketmez. Bugun agrim da yok canim. Ama sanki bebeis yok gni hissediyorum.
hayırlısı inşallah canım kendini çok dinleme bat a kadar başka şeyler düşünmöeye çalış çünkü bu seferde bebiş yoksa adet gecikiyor çok kötü oluyor benim geçen ay öyle oldu tüm düzenim bozuldu bi de moral bozukluğu tabii kan bile vermiştim 6 gün gecikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…