- 3 Mayıs 2016
- 95
- 60
- 8
- 32
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Bende ayni marka test aldim ve benim ilk denemem faydasini goren cok canim mesela benim hesapladigim yumurtlama gunu yanlismis her gun test yaparak ogreniyorsun zaten 3 4 gunum var bat a bakalim nasip ne olcakkızlar merhaba.4-5 aydır çocuk istiyoruz ama malesef olmuyor.bütün hormon testlerim normal.kadın hastalıklarınada gittim,hiçbir sıkıntı yok diyor doktor.bu ay laboguıck ovulasyon testi aldım.onu denıyıcem adetimden sonra.umarım bu sefer olumlu sonuç alırım.bana tavsiye edeceğiniz şeyler var mı;?yada ovulasyon testi ile hamile kalan var mı ?
canım merhaba ne zamandır kulanıosun testi ?Bende Mayıs ayını bekleyenlerdenim bugün ovu testine başladım baklm hyrlsı bizde 6aydr deniyoruz bat 16 Mayıs inşallah bu ay Rabbim verir
inşallah hayırlı haberını bızımle paylaşırsın :) rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasınBende ayni marka test aldim ve benim ilk denemem faydasini goren cok canim mesela benim hesapladigim yumurtlama gunu yanlismis her gun test yaparak ogreniyorsun zaten 3 4 gunum var bat a bakalim nasip ne olcak
İnsallah canim isteyen herkese nasip etsin Rabbim test almayi dusunuyorum bugun sonuc ne ise kabulum her sey Allahtan :)inşallah hayırlı haberını bızımle paylaşırsın :) rabbım kımsenın kucagını boş bırakmasın
benim eşimde çok zor yaptırdı canım agladım zırladım ama zorla yaptırdım sonundainşallah canım, Allah isteyen herkese nasip etsin, ben ilk defa dün birden bire hiç olmazdı kasık ağrısı yaşadım, midem bazen bulanıyor, bazen karnımda gerilme gibi tuhaf şeyler hissediyorum, kendimi şartlandırmak ta istemiyorum bir yandan,
benim bat 5 mayıs ama bazen adetimin gecikmesi 30-35 günü buluyor du, duruma göre bakıcam artık....
benim doktor kontrollerim geçen perşembe bitti, hormonlarım v.s. tüm tahlillerim doktor bile şaşırdı , çok güzel çıktı, hatta normal diğer bayanlara göre çok çok iyi değerlerin dedi, gel gelelim eşim kendi yaptıracağı testi yaptırmıyor, çok moralim bozuldu ,en çok ta çocuk isteyen oydu, benden fazla, doktorum dedi ki eşinin testleride iyi çıkarsa rahim filmi isticem senden dedi, bu durumda hepsi kaldı anlayacağın, benim işim sadece Allah nasip ederse olucak, şu an bile yazarken sağ kasığıma yakın batmalar başladı, hadi bakalım
benim eşimde çok zor yaptırdı canım agladım zırladım ama zorla yaptırdım sonundaçok şükür sonuçlar iyi çıktı. bende en son rahim filmi çektirdim nisan ayında tüpler açık çıktı doktor 2 ay içerisinde hamile kalırsın dedi. bakalım hayırlısı. meryem ana otunu duymuştum bu ay hamile kalmassam adettimden sonra bende deniyecem. hayırlısı :)
Canım bende o marka aldım dün. Netten sipariş verdim. İlk defa denicem bende. Adetinin kaçıncı gunu kullanmaya baslicaksinkızlar merhaba.4-5 aydır çocuk istiyoruz ama malesef olmuyor.bütün hormon testlerim normal.kadın hastalıklarınada gittim,hiçbir sıkıntı yok diyor doktor.bu ay laboguıck ovulasyon testi aldım.onu denıyıcem adetimden sonra.umarım bu sefer olumlu sonuç alırım.bana tavsiye edeceğiniz şeyler var mı;?yada ovulasyon testi ile hamile kalan var mı ?
İlk denemem cnm adetim bitti başladm hemen 13.günde ćift ćizgiyi gördüm bklm iyi sonuç alrmym bu ay nasip bklemedeyimcanım merhaba ne zamandır kulanıosun testi ?
Test yapmayı ne zaman düşünüyosun geçincemi. benim elimde 1 tane var yapmaya da korkuyorum adetim gelmesse cumartesi veya pazar yapacam. ayy çok heycanlı yahadi bakalım hayırlısı o zaman senin için
bu bat 5 mayıs gelmiyor bekledikçe
Belirti olabilir tabiki tatlim Adetin nezamandi seninKizlar benim asiri uyku halim var. Aksam erken yatmistim halbuki. Oturdugum yerde uyuyakalicam sanki. Bu da belirti olabilrmi
Yumurtlamaya gore cuma. Normalde yarin olmaliydiBelirti olabilir tabiki tatlim Adetin nezamandi senin
Azcik kalmış. Beklemek zor biliyorum :) ben daha yeni bittim. Ovulasyon teti kullanacam bu ay. Yoksa böyle olmuyor. Yumurtlamayi takip edemiyorum yada aksilik oluyor. En iyisi ezbere yapmak :) tam olarak gününü bileyimki ona gore hareket edelim.Yumurtlamaya gore cuma. Normalde yarin olmaliydi
Peki beklemek mi istiyorsun yoksa kan testi yaptırmayı mi düşünüyorsun canım. Çünkü okuduğum kadarıyla bazı belirtilerin var senin. Test yaptin negatif çıktı biliyorum. Erken diye öyle çıkmış olabilir..Yumurtlamaya gore cuma. Normalde yarin olmaliydi
Test yapmayı ne zaman düşünüyosun geçincemi. benim elimde 1 tane var yapmaya da korkuyorum adetim gelmesse cumartesi veya pazar yapacam. ayy çok heycanlı ya
Evet erken oldugu icin negatif cikmia olabilir. Cumaya da var daha. Normal test cikmayabiliyo da. Kan testi de yapmicam. En azndan bi umut olsun. Yoksa uzulcem yine. Beklicem sanirim. Ama carsamba erlen gebelik testi de alabilrim belki. Bilemiorum. Sizce ne yapmalıyımPeki beklemek mi istiyorsun yoksa kan testi yaptırmayı mi düşünüyorsun canım. Çünkü okuduğum kadarıyla bazı belirtilerin var senin. Test yaptin negatif çıktı biliyorum. Erken diye öyle çıkmış olabilir..
canm benım normalde adetım duzenlıydı 28-30gün de bir oluyordum.sanırım çok fazla kafaya taktım nisan ayında.stresten tam 10 gün geciktiCanım bende o marka aldım dün. Netten sipariş verdim. İlk defa denicem bende. Adetinin kaçıncı gunu kullanmaya baslicaksin
Belirtilerim daha cok adet olma yonunde sanki. ama bugun hic agrimadi da. Akintim normal gbi. Beyaz renkte. Gogus ucumun cevresi hafif bi koyu gbi. Goguslerim de sis. Ama bilemiyorum yaa. Belki de bana oyle geliyodurPeki beklemek mi istiyorsun yoksa kan testi yaptırmayı mi düşünüyorsun canım. Çünkü okuduğum kadarıyla bazı belirtilerin var senin. Test yaptin negatif çıktı biliyorum. Erken diye öyle çıkmış olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?