MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Evet aslinda test cok yararli. Ama tutmayinca tutmuyo bebis

Canim benimde migrenim var kizimda hamile iken her adet donemim basim agirirdi bu normal yani hamile olsanda o donem gelince adet belirtileri yasiyorsun

Kızlar ovulasyon testi yaptım şimdi azcık pozitife yakın çıkmış bebiş olma ihtimali ne sizce geçen ay da yapmıştım çok silik çıkmıştı bu arada ovulasyon testleri bebek varsa adet günü ya da adete yakın pozitif çıkıyormuş okuyunca yaptım hemen

Belirtilerim daha cok adet olma yonunde sanki. ama bugun hic agrimadi da. Akintim normal gbi. Beyaz renkte. Gogus ucumun cevresi hafif bi koyu gbi. Goguslerim de sis. Ama bilemiyorum yaa. Belki de bana oyle geliyodur
Hiç belli olmaz. Bi bakmışsın hamissin. Her belirti herkeste aynı olmaz canım. Bunlarda senin için bi belirtidir. İnşallah tutmuştur. Az daha bekle

Bende yumurtlama günümü kaçırmaktan korkuyorum canım oyüzden bende bikac gün sonra başlamayı düşünüyorum. Bugün 6. Günüm adetimin.. Ay sonunda sonuclarimiz ne olacak bakalım :) inşallah tutar artık hayırlısıyla

Ise yariyo diye duydum bende aldim ama gec geldi yumurtlama donemim gecti gerci hissettim degerlendirdim. Bide hamile kaliyormusum testler boşa gidiyo

Ay hadi insallah

Rabbim her TE="GURBET KUSU, post: 46293742, member: 647999"]4 ay cok erken degiolsunmistiyorum uk biktin
6 yildir ugrasiyom benimde olmuyo malesef[/QUOTE]

Hiç belli olmaz. Bi bakmışsın hamissin. Her belirti herkeste aynı olmaz canım. Bunlarda senin için bi belirtidir. İnşallah tutmuştur. Az daha bekle
Insallah canim. Evet herkeste farkli olduu gbi bi kadinin farkli cocuklarinda bile farkli olabiliyo. Ilk cocuktaki belirtiyle 2.deki belirti ayn8 olmayabiliyo

st: 46332333, member: 755684"]Ise yariyo diye duydum bende aldim ama gec geldi yumurtlama donemim gecti gerci hissettim degerlendirdim. Bide hamile kaliyormusum testler boşa gidiyo [/QUOTE]
AY İNŞALLAH hamile oluruz bu tetstler sayesınde :) sen ahngı marka soledın.

Bikac gün bekle canım. Nasıl olsa ogreneceksin. Zaten varsa belli olur bikac gün içinde. 2 gün sonra bidaha test yap. Eğer varsa silikte olsa çıkar ozaman

Canim benimde migrenim var kizimda hamile iken her adet donemim basim agirirdi bu normal yani hamile olsanda o donem gelince adet belirtileri yasiyorsun
Canım, cevap verdiğin için teşekkür ederim. Başımın ağrısı zaten kötü bir de adet belirtisi olduğunu düşününce iyice moralim bozulmuştu. Cevabın hamilelik beklentimi biraz artırdı inşallah hamileyimdir. İki günüm var, hem korkuyorum hem de napalım sağlık olsun gelecek aya inşallah diyorum da bir taraftan da çok istiyorum. Allahım hayırlısını versin

Insallah canim. Evet herkeste farkli olduu gbi bi kadinin farkli cocuklarinda bile farkli olabiliyo. Ilk cocuktaki belirtiyle 2.deki belirti ayn8 olmayabiliyo
Kesinlikle öyle. Eğer olmazsada üzülme canım sakın, önümüzde çok gün var daha. 1 ay hemen geçiyor. Bende beklemedeyim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…