- 13 Mart 2016
- 1.546
- 789
- 123
- 35
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Rabbim nasip etsin insaallah hayirlisiyla.Kesinlikle öyle. Eğer olmazsada üzülme canım sakın, önümüzde çok gün var daha. 1 ay hemen geçiyor. Bende beklemedeyim hep
Bende işe gidiyorum eve gelince yaparım. 4 saat idar yapmamak lazım bide bise içmemek..bende aynı :) bu mubarek kandil günü belkı rabbım dualarımızıda kabul eder.yarın ben başlıyorum.ama sabaah işe gidiyorum o yuzden yapamam.akşam 6-7 gibi yapıcam.yazarım buraya zaten.
Canım, cevap verdiğin için teşekkür ederim. Başımın ağrısı zaten kötü bir de adet belirtisi olduğunu düşününce iyice moralim bozulmuştu. Cevabın hamilelik beklentimi biraz artırdı inşallah hamileyimdir. İki günüm var, hem korkuyorum hem de napalım sağlık olsun gelecek aya inşallah diyorum da bir taraftan da çok istiyorum. Allahım hayırlısını versin
tamam o zaman haberdar ederiz birbirimizi.isim duygu mu canım :)Bende işe gidiyorum eve gelince yaparım. 4 saat idar yapmamak lazım bide bise içmemek..
Bisi icmemek de mi gerekiyomus ben testi yaptigmda wcye 4 saat gtmemstm ama icilmiceni bilmiyodum. Ictim yani baya su çay falanBende işe gidiyorum eve gelince yaparım. 4 saat idar yapmamak lazım bide bise içmemek..
Amin tatlım hepimize inşallahRabbim nasip etsin insaallah hayirlisiyla.
Evet duygu canım ismim :)tamam o zaman haberdar ederiz birbirimizi.isim duygu mu canım :)
Evet canım 4 saat bise icmicen ve idrar yapmican. Daha net çıkıyor testBisi icmemek de mi gerekiyomus ben testi yaptigmda wcye 4 saat gtmemstm ama icilmiceni bilmiyodum. Ictim yani baya su çay falan
memnun oldum bende bahar canım :)Evet duygu canım ismim :)
Bende memnun oldum tatlım. Umarım ikimiz birbirimize uğurlu geliriz. Testlerimize ayni gün başlamakta heyecan verici :) inşallah istediğimiz gibi olur herşey..memnun oldum bende bahar canım :)
çok susarsanız bi yudum su ile boğazınızı ıslatabilir siniz ama en fazla bu kadar 3 saat dayanabiliyorum ben ayrıca susuzluk değilde tuvalet ihtiyacı çok sıkıştırıyor yine de oğru çıkıyor zorlanırsanız 3 saatte olur hatta bazen 2 saat bile olduğu oluyorEvet canım 4 saat bise icmicen ve idrar yapmican. Daha net çıkıyor test
Dayanabildigimiz kadar yani dimi canım. Aslında en doğrusu 4 saat. Dayanmak lazım. Heleki benn. Normalde bile çok idrara çıkan biriyimdir :)çok susarsanız bi yudum su ile boğazınızı ıslatabilir siniz ama en fazla bu kadar 3 saat dayanabiliyorum ben ayrıca susuzluk değilde tuvalet ihtiyacı çok sıkıştırıyor yine de oğru çıkıyor zorlanırsanız 3 saatte olur hatta bazen 2 saat bile olduğu oluyor
evet en doğrusu 4 saat ama 3 saatlede doğru çıkıyor benim dayanamıyorum ben de sık idrara çıkarım saat başı falanDayanabildigimiz kadar yani dimi canım. Aslında en doğrusu 4 saat. Dayanmak lazım. Heleki benn. Normalde bile çok idrara çıkan biriyimdir :)
Tamam canım, hele bir sonucu öğreneyim de hayırlısıyla, hemen haber veririm. Şu an ara ara sol kasığımda ağrı oluyor. Ayağa kalkıp yürüdüğümde biraz artıyor ağrı tek umudum bu. Başka bir belirtim yok.Allahim hayirlisi ile bir evlat versin sana ins hamissin canim takip edecem seni haber ver
Benim gibi sende :) bebislerimiz için dayanmaliyiz 4 saatcik. Sonuç güzel olacaksa heleevet en doğrusu 4 saat ama 3 saatlede doğru çıkıyor benim dayanamıyorum ben de sık idrara çıkarım saat başı falan
Olur tabi canım yap istediğin saatAksam 8 de yapsam olurmu kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?