- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
2 gun var adetine az kaldı ins pozitifi görürüzTamam canım, hele bir sonucu öğreneyim de hayırlısıyla, hemen haber veririm. Şu an ara ara sol kasığımda ağrı oluyor. Ayağa kalkıp yürüdüğümde biraz artıyor ağrı tek umudum bu. Başka bir belirtim yok.
kizlar bide buna bakin yaa
Resmi yukleyemiyrm boyut büyük diyor ne yapmam gerekresmi göremedik tekrar yüklermisin?
Ayy inşallah canım, lafı geçtiğinde bile heyecanlanıyorum.2 gun var adetine az kaldı ins pozitifi görürüz
Kaç günde regl oluyosuninşallah alırsın canımbnmde bugun bıttı regl.başlasam mı dıye dusunuyorum.
Gecmis olsun canim onumuzdeki aya ins artikBu ayda hayallerim suya düştü adet oldum
diğer çizgi çok silik diosun e var demek o zmn benimde bugün ama hala olmadım mide bulantımda var ama iki gün önce test yaptım çıkmadı hemde erken gebelik testi aklım bana oyunlar oynuyo offff çok zor beklemek bende ikinciye hamile kalamıyorum senin gibiÜmidim kalmadı artık vazgeçtim
Amin canimmerhaba arkadaslar bende bu ay klomen +catlatma ignesi ve dun asilama oldum hayirlisiyla. 15gun sonra test artik heyecanli bekleyis basladi
Rabbim bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine dularimizi kabul eylesin insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?