MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

BEN PCO HASTASIYIM 1 BUÇUK YILLIK EVLİYİM BAŞTA BEBEK DÜŞÜNMÜYODUK EŞİM KORUNDU ŞUAN 2 AYDIR BEBEK DÜŞÜNÜYORUZ AMA OLMADI ADETİM DÜZENSİZ MALESEF ŞUANDA GLİFOR + İNOFOLİC KAPSÜL KULLANIYIRUM. BENİM GİBİ OLAN VAR MI ACABA ARANIZDA ADETLERİM DÜZENSİZ OLDUGU İÇİN YUMURTA TAKİBİ YAPAMIYORUM BU AY AKINTIM OLDU ŞUANDADA KASIK AĞRIM VAR KENDİ KENDİME ACABA HAMİLEMİYİM DİYORUM AMA UMUTLANMAKTA İSTEMİYORUM.. RABBİM HERKESE BEBEK NASİP ETSİN..

Merhaba kizlar benimde son adetim 5 nisandi kullandigim programa gore yumurtlama gununden beri duzenli olarak demiyoruz bu ay ilk dusunmeye basladik bugun adet olmam gerekiyordu normalde ama olmadim henuz beklemek cok heyecanli bende yumurtlama günumden beri ara ara ufak kahverengi akinti tarzi biseyler oluyor bide devamli uyku hali insan umutlaniyor ister istemez

2 gun var adetine az kaldı ins pozitifi görürüz

Son düzenleme:
Ümidim kalmadı artık vazgeçtim
diğer çizgi çok silik diosun e var demek o zmn benimde bugün ama hala olmadım mide bulantımda var ama iki gün önce test yaptım çıkmadı hemde erken gebelik testi aklım bana oyunlar oynuyo offff çok zor beklemek bende ikinciye hamile kalamıyorum senin gibi

merhaba arkadaslar bende bu ay klomen +catlatma ignesi ve dun asilama oldum hayirlisiyla. 15gun sonra test artik heyecanli bekleyis basladi
Rabbim bu mubarek gecenin yuzu suyu hurmetine dularimizi kabul eylesin insallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…