MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Kızlar bende yeni katıldım aranıza birkaç aydır hamilelik.bekliyorum ama olmadı bugün regl günüm ama olmadim.adet belirtilerim var ama yinede hamilemiyim diye düşünmeden yapaimyorum 5 gun once test yaptım negatif çıktı acaba test 100 de 100 dogru sonuc verir miki.bide araştırdım hamilelik belirtilerinin birçoğu var bende yarın tekrar yapsam çıkar mi ki

Ben adet gunumde yapimistim silik cikmisti o yuzden yap derim

Aynen canım ben yarın yeniden yapayım Allah ım bu gecenin hürmetine isteyen herkese annelik nasip etsin inşaAllah
Amin canim insallah o minik meleklerimizi alacagiz kucagimiza :) artik hamile olsam şaşircam testte tek cizgi gormeye o kadar alistim ki :) iki cizgi nasil birsey o duyguyu merak ediyorum , ne olur ilk testte net iki cizgi ciksa: )

Amin canim insallah o minik meleklerimizi alacagiz kucagimiza :) artik hamile olsam şaşircam testte tek cizgi gormeye o kadar alistim ki :) iki cizgi nasil birsey o duyguyu merak ediyorum , ne olur ilk testte net iki cizgi ciksa: )
İnşaAllah canım beklediğin o güzel haberi alırsın.rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin bizlere sabırlarımızı versin inşaAllah

Dimi zaman öylece akıp geçiyor her ay bi umut ediyor insan biran önce beklediğimiz şeyi rabbim.nasip etsin İNŞAALLAH

Günlerdir yanlış topikleri geziyormuşum :) kendimi dinlemicen bu ay dedim ama tabiki duramıyorum. Bat 9 u. Az kaldı da gögüslerim acıyo, yanıyo böyle içten farklı bi ağrı. 2-3 aydır sürekli yanlış sinyaller sonucu çok üzülüyorum. Bu ay yumurta batma+göğüslerde yanma+duygusallık+ Yumurtalıkta baloncuk patlamalarım var. Baloncuklar ilk defa oluyor. Üzülmek istemiyorum. Yine yanlış alarmdır. umarım isteyen herkesin bebişi en yakın zamanda olur.

Herkese hayırlı kandiller bi de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…