- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Kizlar ben napayim smdi. Cuma adet gunum. Yarin erken gebelik testi alayimmi
BU GECE RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH TÜM İSLAM ALEMİNİN KANDİLİ MUBAREK OLSUNyok canım test kullanmadım ben hiç. reglım bıttı 4 gun oldu bıtelı ilişkı içn dedım onuda yapamadım ya mısafır geldı:)))bugun inş
Off beklemek cok zor. Adet belirtim de yok. Bilemiuorum.Bence bekle canim o kadar zaman bekledin iki gün daha ekle biliyorum zor ama rabbim hayal kirikligina ugratmasin
Dah iyi ya belirti olmasin hic olmasin aman hayirli haberler alacaz insOff beklemek cok zor. Adet belirtim de yok. Bilemiuorum.
Insallah canim pek umidim yok ama bakicazDah iyi ya belirti olmasin hic olmasin aman hayirli haberler alacaz ins
Kızlar bende yeni katıldım aranıza birkaç aydır hamilelik.bekliyorum ama olmadı bugün regl günüm ama olmadim.adet belirtilerim var ama yinede hamilemiyim diye düşünmeden yapaimyorum 5 gun once test yaptım negatif çıktı acaba test 100 de 100 dogru sonuc verir miki.bide araştırdım hamilelik belirtilerinin birçoğu var bende yarın tekrar yapsam çıkar mi ki
Canim sen hamilemisinDah iyi ya belirti olmasin hic olmasin aman hayirli haberler alacaz ins
Aynen canım ben yarın yeniden yapayım Allah ım bu gecenin hürmetine isteyen herkese annelik nasip etsin inşaAllahBen adet gunumde yapimistim silik cikmisti o yuzden yap derim
Amin canim insallah o minik meleklerimizi alacagiz kucagimiza :) artik hamile olsam şaşircam testte tek cizgi gormeye o kadar alistim ki :) iki cizgi nasil birsey o duyguyu merak ediyorum , ne olur ilk testte net iki cizgi ciksa: )Aynen canım ben yarın yeniden yapayım Allah ım bu gecenin hürmetine isteyen herkese annelik nasip etsin inşaAllah
İnşaAllah canım beklediğin o güzel haberi alırsın.rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin bizlere sabırlarımızı versin inşaAllahAmin canim insallah o minik meleklerimizi alacagiz kucagimiza :) artik hamile olsam şaşircam testte tek cizgi gormeye o kadar alistim ki :) iki cizgi nasil birsey o duyguyu merak ediyorum , ne olur ilk testte net iki cizgi ciksa: )
İnsallah canim :) bu mübarek gecede dualarimiz kabul olur insallah :) adet tarihim geldi gecti derken aylar gecmis gercektenİnşaAllah canım beklediğin o güzel haberi alırsın.rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin bizlere sabırlarımızı versin inşaAllah
BU GECE RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞALLAH TÜM İSLAM ALEMİNİN KANDİLİ MUBAREK OLSUN[/QUOTEamın canım inşallah unutmadıgın ıcın sağol arkadaşım rabbım sana hayırlı bı bebıs versın ıns soyle tombık
Bence hemen bir kadındoğumcuya gidin..Kizlar erken gebelik testi yaptim pozitif cikti,ama daha cok yeni, 1-2+ yaziyo,umarim dogrudur
senin iimiş bana 850 dediler ama mecbur yaptırcambende özelde yaptıracağım bugün gitim muayene olmaya fiyatını sordum 200tl dedi
canım normalde 28-30 günde bir.ama gecen ay cok stres yaptım 40 gün gectı ole oldumKaç günde regl oluyosun
canım cuma gunu ise bekle bıraz.bılıyorum çok zor amaKizlar ben napayim smdi. Cuma adet gunum. Yarin erken gebelik testi alayimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?