- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Bence var gibi çok silik ama günün geçmemiş istersen kan testi yaptır için rahatlatDun test yaptim kizlar fotoyu koyuyorum sizce varmi? Herkes var diyo ben inanamiyorum günüm gecmedi henüz
İkinci çizgi çok az görünüyor iki gün bekleyeyim diyorum canim günüm geçsin inş.vardırBence var gibi çok silik ama günün geçmemiş istersen kan testi yaptır için rahatlat
oof ne çokmuşş öyle 200 dedi bana bende yapacağım p.tesi muhtemelen az korkuyorum bakalım iyi geçer umarımmsenin iimiş bana 850 dediler ama mecbur yaptırcam
İkinci çizgi fotolarda çok belli olmuyor canim canli daha iyi görebiliyorum normal da 9 mayis fakat adetinin 13.günü yumurtlama oldu 5-6 mayis olarak bekliyorumcanım uzmek ıstemem senı ama bn goremedım.regl tarıhın ne zamn ?
Ben de gördüm çok hafif belki geç döllenmedir Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Ama her iki duruma da hazırlıklı ol . Ama ben görüorm o slik kısmıİkinci çizgi çok az görünüyor iki gün bekleyeyim diyorum canim günüm geçsin inş.vardır
Varsa canim çok küçük 21nisan yumurtlama günüm bugün 14. Gunum iki haftaliktir eğer varsaBen de gördüm çok hafif belki geç döllenmedir Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah. Ama her iki duruma da hazırlıklı ol . Ama ben görüorm o slik kısmı
Ne zamandır istiyorsun? Kaç senelik evlisin aynı yaştayız sanırım:)ben 1.5 senelik evliyim geçen ekimden beri istiyorumVarsa canim çok küçük 21nisan yumurtlama günüm bugün 14. Gunum iki haftaliktir eğer varsa
hadi inşallah canım.iyi haberlerını beklıyoruz. :)İkinci çizgi fotolarda çok belli olmuyor canim canli daha iyi görebiliyorum normal da 9 mayis fakat adetinin 13.günü yumurtlama oldu 5-6 mayis olarak bekliyorum
İnş.canim vardirda paylasirim.sizinlehadi inşallah canım.iyi haberlerını beklıyoruz. :)
Gününüz gelmismiydi benim iki günüm var testim çok silik simdilik kanama felan yasamiyorum daha önceleri test yaptigimda hic ikinci çizgiyi görmemiştim ilk defa azda olsa gördümIkinci çizgi silik gibiydi ama dünden beri çok sancim var koyu bi sekilde kanamam oluo yani anlayacaqin hamile deilim
İkinci çizgi fotolarda çok belli olmuyor canim canli daha iyi görebiliyorum normal da 9 mayis fakat adetinin 13.günü yumurtlama oldu 5-6 mayis olarak bekliyorum
Acaba bide kan testimi yaptırsam en azından icim rahatlar
Dun bende iki ne yaptim çok hafif çizgiyi gördüm günüm gelmedi bende testin hayali olduğunu düşünüyorumAdet günüm bugün ama dünden başladı test yaptm çok hafif silik çıktı herhalde test hatalı benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?