MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Dun test yaptim kizlar fotoyu koyuyorum sizce varmi? Herkes var diyo ben inanamiyorum günüm gecmedi henüz

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-04-09-01-01.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20160503-WA0022.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 75
Bu arada ben de mayıs ayına talibim 11 mayıs beklenen adet tarihim. Bakalım ne olacak heycanlıyım. Çünkü ekim ayında 8 haftalık bebeğimi kaybettim ve aralıkta da kimyasal gebelik. O kadar çok istiyorum kiii artıkk

Ikinci çizgi silik gibiydi ama dünden beri çok sancim var koyu bi sekilde kanamam oluo yani anlayacaqin hamile deilim

Ikinci çizgi silik gibiydi ama dünden beri çok sancim var koyu bi sekilde kanamam oluo yani anlayacaqin hamile deilim
Gününüz gelmismiydi benim iki günüm var testim çok silik simdilik kanama felan yasamiyorum daha önceleri test yaptigimda hic ikinci çizgiyi görmemiştim ilk defa azda olsa gördüm

İkinci çizgi fotolarda çok belli olmuyor canim canli daha iyi görebiliyorum normal da 9 mayis fakat adetinin 13.günü yumurtlama oldu 5-6 mayis olarak bekliyorum

Daha normal adetine 5 gun var yine iyi çıkmış silik cizgi var o zamana kadar net olur hadi hayirli olsun

Adet gibi değil benim adetim çok olurdu bu az anlamadım herhalde psikolojik oluyor bunlar ya zaten vazgeçtim cocuk falan istemiyorum 1 tane kızım var allaha Şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…