- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Bilmiyorum canim kafa karisik 9 mayis adetin ama 5-6 mayis bekliyorum çizgi görünüyor mu yoksa ben mi uyduruyorum diyorum kendine en iyisi beklemek galibaDaha normal adetine 5 gun var yine iyi çıkmış silik cizgi var o zamana kadar net olur hadi hayirli olsun
Canim senin kizin kac yasinda ne kadardir istiyorsun ? Ayni yastayiz sanirim benimde bir kizim var :) ikinci bir senedir olmuyorda :)Ben bidaha test falan yapmiyacam herseyden vazgeciyorum
Bende goruyorum canim ikinci cizgiyi, eger hemen ciktiysa buyuk ihtimal bebis var :) ama biraz beklediysen yanlis da olabiliyorDun test yaptim kizlar fotoyu koyuyorum sizce varmi? Herkes var diyo ben inanamiyorum günüm gecmedi henüz
Dogru biliyorsun cift cizgi icin ama adet tarihinde onemliBilmiyorum canim kafa karisik 9 mayis adetin ama 5-6 mayis bekliyorum çizgi görünüyor mu yoksa ben mi uyduruyorum diyorum kendine en iyisi beklemek galiba
canım hemen erken gebelik testi al bi daha yap benim öyle çıkmıştı hem de adetime 8 gün kala.ikinci çizgiyi gördüm ben.ama bazen adet zamanına yakın hormonlar da yapabilir silik çizgiyi.hemen erken gebelik testi al orada net çıkıyor.geçen yıl 15 tl idi şimdi de o civardadır.hayırlısı olsun inşallah...Dun test yaptim kizlar fotoyu koyuyorum sizce varmi? Herkes var diyo ben inanamiyorum günüm gecmedi henüz
Benimki 2 yasinda :) 1 sene olacak istiyoruzKızım 2.5 yasnda 5 aydır istiyoruz ama olmuyor
Yaptigum erken gebelik testi canim artik bekleyeceğimiz inş.ters köşe olmam inş.vardircanım hemen erken gebelik testi al bi daha yap benim öyle çıkmıştı hem de adetime 8 gün kala.ikinci çizgiyi gördüm ben.ama bazen adet zamanına yakın hormonlar da yapabilir silik çizgiyi.hemen erken gebelik testi al orada net çıkıyor.geçen yıl 15 tl idi şimdi de o civardadır.hayırlısı olsun inşallah...
Amin canim insallah.. Haber verirsin hamile olursanInşallah olur Rabbim gönlüne göre versin
Yok canim beklemedim hemen cikti adet günümü bekleyeyim bide öğün yapayimBende goruyorum canim ikinci cizgiyi, eger hemen ciktiysa buyuk ihtimal bebis var :) ama biraz beklediysen yanlis da olabiliyor
İkinci cizgim çok belirgin değildi ama canimYaptigum erken gebelik testi canim artik bekleyeceğimiz inş.ters köşe olmam inş.vardir
bikaç gün daha bekle bakalım.hayırlısı olsun...benim erken döllenmeydi o yüzden oğlum oldu.geç döllenmeler kıza delalettir:)Yaptigum erken gebelik testi canim artik bekleyeceğimiz inş.ters köşe olmam inş.vardir
21nisan yumurtlama gunumdu eğer olduysa öğün olmuştur canim yani 14 gün felan oluyor bebek varsa bile çok küçüktür inş.vardirda boşuna umut etmiyorumdur hayirli olsun bebeginbikaç gün daha bekle bakalım.hayırlısı olsun...benim erken döllenmeydi o yüzden oğlum oldu.geç döllenmeler kıza delalettir:)
Kanda baktircak misin peki canim ? Varsa cikar merak ettimYaptigum erken gebelik testi canim artik bekleyeceğimiz inş.ters köşe olmam inş.vardir
Yaninda hastane ve sağlık ocağı yok canim eğer günüm geçerse baktirirmKanda baktircak misin peki canim ? Varsa cikar merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?