MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Merhaba,
Benim BAT 5 Mayıs. 2 Mayıs'ta 2 adet test aldım. Biri erken gebelik testi diğeri de normal test. Akşam eve döndüğümde önce erken olanı yaptım ve 2. çizgi silik de olsa çıktı. Hemen ardından da normal testi yaptım. Negatif çıktı.
Yarın regl olmazsam cuma sabahı tekrar normal test yapayım diyorum.

Buradaki tüm mesajları okudum, takip ediyorum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
İyi haberlerinizi bekliyorum.

Dun test yaptim kizlar fotoyu koyuyorum sizce varmi? Herkes var diyo ben inanamiyorum günüm gecmedi henüz
canım hemen erken gebelik testi al bi daha yap benim öyle çıkmıştı hem de adetime 8 gün kala.ikinci çizgiyi gördüm ben.ama bazen adet zamanına yakın hormonlar da yapabilir silik çizgiyi.hemen erken gebelik testi al orada net çıkıyor.geçen yıl 15 tl idi şimdi de o civardadır.hayırlısı olsun inşallah...

Yaptigum erken gebelik testi canim artik bekleyeceğimiz inş.ters köşe olmam inş.vardir

bikaç gün daha bekle bakalım.hayırlısı olsun...benim erken döllenmeydi o yüzden oğlum oldu.geç döllenmeler kıza delalettir:)
21nisan yumurtlama gunumdu eğer olduysa öğün olmuştur canim yani 14 gün felan oluyor bebek varsa bile çok küçüktür inş.vardirda boşuna umut etmiyorumdur hayirli olsun bebegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…