- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Benimde yok belirtimPeki belirtileri olanlar var mı mayıs için. Benm yok sanki
bir de benim yerleşme kanamam olmuştu lekelenme şeklinde.kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrım da olmuştu.onları bi takip et bakalım.herkes lekelenmiyor yalnız.21nisan yumurtlama gunumdu eğer olduysa öğün olmuştur canim yani 14 gün felan oluyor bebek varsa bile çok küçüktür inş.vardirda boşuna umut etmiyorumdur hayirli olsun bebegin
ayy çatlatıcan illa bizi yaniiYaninda hastane ve sağlık ocağı yok canim eğer günüm geçerse baktirirm
Lekelenmem yok canim fakat hafif bel agrim ve kasik agrim var fakat çok belirgin değil ara ara oluyor hasta olacak gibi hissediyorum kendimi öyle biseybir de benim yerleşme kanamam olmuştu lekelenme şeklinde.kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrım da olmuştu.onları bi takip et bakalım.herkes lekelenmiyor yalnız.
bende bunlar var 2 sinde lekelenmem oldu gerisi gelmedi ama regly belirtilerim var kasıklarım ve belim çok ağrıyor olcakmışım gibi sanki bide bu ay yumurtlamaya denk gelmedi çatladığı günün gecesi ilişki oldu umudum yok pek ama yinede bekliyor işte insan heyecanla :)bir de benim yerleşme kanamam olmuştu lekelenme şeklinde.kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrım da olmuştu.onları bi takip et bakalım.herkes lekelenmiyor yalnız.
Tatlim bide beni düşün ben meraktan ölüyorum burada kafayi yedimayy çatlatıcan illa bizi yanii
lekelenmenin üzerinden 1 hafta geçtiyse ve adet olmadıysan gebelik ihtimali yüksek canım:)))bende bunlar var 2 sinde lekelenmem oldu gerisi gelmedi ama regly belirtilerim var kasıklarım ve belim çok ağrıyor olcakmışım gibi sanki bide bu ay yumurtlamaya denk gelmedi çatladığı günün gecesi ilişki oldu umudum yok pek ama yinede bekliyor işte insan heyecanla :)
yok canım 2 gün oldu daha 7 si bat hayırlısı artık inşallah :)lekelenmenin üzerinden 1 hafta geçtiyse ve adet olmadıysan gebelik ihtimali yüksek canım:)))
Yapmadim daha canim. Test almamistim sabah yapamadim. Ama kararsizim. Cuma adet gunum. 2 gun kaldi. Bugun yogun bi akintim oldu. Cok acik sari daha cok beyaza yakin yogun kivamli. Adet belirtisimi acabaH Hayaller_hayatlar senin durumun ne oldu canm test yaptın mı ?
Bat ne zmn canimH Hayaller_hayatlar ben de senin gibiyim canım. Ne düşüneceğimi şaştım artık. Buraya da birkaç gün girmeyeyim diyorum dayanamıyorum tekrar giriyorum. Kafamdan çıkartayım birkaç gün de araştırma yapmayım diyorum olmuyor. İçimde hamileyim diye de bir duygu yok, hamile değilim diye de. Hala çok hafif ağrı var kasıklarımda, bekliyorum
Hesaplamalarıma göre yarın, bir iki gün yanılma payım olur mu bilmiyorum. Benim adetim pek düzenli değildir. Bir ay 30 gün bir ay 32 gün. Ben yumurtlamadan 14 gün ekleyerek hesapladım 5 mayıs çıkıyor. Eğer 32 gün olarak sayarsam 8 mayıs çıkıyor. Bilemedim ben deBat ne zmn canim
Anladm cnm ozaman biraz daha bekle 12. Günü bşlasan daha idaalcanım normalde 28-30 günde bir.ama gecen ay cok stres yaptım 40 gün gectı ole oldum
Bende de sarı şekilde akıntı var, kasıklarımda yürürken biraz daha artan bir ağrı var. Adet mi hamilelik mi bilemedim. Bir de burda okuduklarımdan aklıma kist oluşumu da geliyor, korkuyorum. Kötü düşünmek de istemiyorum, kafam çok karışıkKizlar bnm merak ettigim akinti olur mu eger hamileysem.
Evet var cnm ilkinde daha çok belli hyrlı olsun bnce hemen bu kan testi yptrDun test yaptim kizlar fotoyu koyuyorum sizce varmi? Herkes var diyo ben inanamiyorum günüm gecmedi henüz
T tostos16 merhaba cnm sana birşey sormak istiyorum hatırlarsan adetten 6 gun once yanı c.tesı gunu test yapmıstım0,667 çıkmıstı ve pazar gunu ınanılmaz bı karın agrısı çektım kahverengı akıntım geldı baya sonra p.tesı gunu afedersın sımsıyah bı kanamam oldu ama tum gun 1 orkıd dolmadı bıle az yanı keza dunde oyle geldı ve sonra kesıldı sımdı hıc gelmıyor sence bu durum neyden olur cnmAkşam 10 dan sonra yapmayın kızlar 8 uygun ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?