MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

21nisan yumurtlama gunumdu eğer olduysa öğün olmuştur canim yani 14 gün felan oluyor bebek varsa bile çok küçüktür inş.vardirda boşuna umut etmiyorumdur hayirli olsun bebegin
bir de benim yerleşme kanamam olmuştu lekelenme şeklinde.kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrım da olmuştu.onları bi takip et bakalım.herkes lekelenmiyor yalnız.

bir de benim yerleşme kanamam olmuştu lekelenme şeklinde.kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrım da olmuştu.onları bi takip et bakalım.herkes lekelenmiyor yalnız.
Lekelenmem yok canim fakat hafif bel agrim ve kasik agrim var fakat çok belirgin değil ara ara oluyor hasta olacak gibi hissediyorum kendimi öyle bisey

bende bunlar var 2 sinde lekelenmem oldu gerisi gelmedi ama regly belirtilerim var kasıklarım ve belim çok ağrıyor olcakmışım gibi sanki bide bu ay yumurtlamaya denk gelmedi çatladığı günün gecesi ilişki oldu umudum yok pek ama yinede bekliyor işte insan heyecanla :)

lekelenmenin üzerinden 1 hafta geçtiyse ve adet olmadıysan gebelik ihtimali yüksek canım:)))

H Hayaller_hayatlar ben de senin gibiyim canım. Ne düşüneceğimi şaştım artık. Buraya da birkaç gün girmeyeyim diyorum dayanamıyorum tekrar giriyorum. Kafamdan çıkartayım birkaç gün de araştırma yapmayım diyorum olmuyor. İçimde hamileyim diye de bir duygu yok, hamile değilim diye de. Hala çok hafif ağrı var kasıklarımda, bekliyorum

Bat ne zmn canim

Bat ne zmn canim
Hesaplamalarıma göre yarın, bir iki gün yanılma payım olur mu bilmiyorum. Benim adetim pek düzenli değildir. Bir ay 30 gün bir ay 32 gün. Ben yumurtlamadan 14 gün ekleyerek hesapladım 5 mayıs çıkıyor. Eğer 32 gün olarak sayarsam 8 mayıs çıkıyor. Bilemedim ben de

Kizlar bnm merak ettigim akinti olur mu eger hamileysem.
Bende de sarı şekilde akıntı var, kasıklarımda yürürken biraz daha artan bir ağrı var. Adet mi hamilelik mi bilemedim. Bir de burda okuduklarımdan aklıma kist oluşumu da geliyor, korkuyorum. Kötü düşünmek de istemiyorum, kafam çok karışık

Ben de oylm QUOTE="ebruu05, post: 46346877, member: 723605"]Bende de sarı şekilde akıntı var, kasıklarımda yürürken biraz daha artan bir ağrı var. Adet mi hamilelik mi bilemedim. Bir de burda okuduklarımdan aklıma kist oluşumu da geliyor, korkuyorum. Kötü düşünmek de istemiyorum, kafam çok karışık[/QUOTE]
oylm canim

Akşam 10 dan sonra yapmayın kızlar 8 uygun ama
T tostos16 merhaba cnm sana birşey sormak istiyorum hatırlarsan adetten 6 gun once yanı c.tesı gunu test yapmıstım0,667 çıkmıstı ve pazar gunu ınanılmaz bı karın agrısı çektım kahverengı akıntım geldı baya sonra p.tesı gunu afedersın sımsıyah bı kanamam oldu ama tum gun 1 orkıd dolmadı bıle az yanı keza dunde oyle geldı ve sonra kesıldı sımdı hıc gelmıyor sence bu durum neyden olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…