- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
oylm canim[/QUOTE]Ben de oylm QUOTE="ebruu05, post: 46346877, member: 723605"]Bende de sarı şekilde akıntı var, kasıklarımda yürürken biraz daha artan bir ağrı var. Adet mi hamilelik mi bilemedim. Bir de burda okuduklarımdan aklıma kist oluşumu da geliyor, korkuyorum. Kötü düşünmek de istemiyorum, kafam çok karışık
Bir de sorum var şimdi kafama takıldı. İnternet'te ovulasyon hesaplama var ya o hesaba göre ovulasyon 25 nisan adet tarihi 8 mayıs diyo. Ama ben ovulasyon testi yaptım. 19 nisanda çift çizgiydi 20 nisanda silikleşti. Tahminimce yumurtlama günüm Çarşamba ya da perşembe. Ordan itibaren 14 gün sayarsam 5 mayısta adet olmam gerekiyor. Sorum şu, illa adet yumurtlamadan 14 gün sonra mı olur, bu durum kişiden kişiye değişemez mi?[/QUOTE]oylm canim
Testlere de inanmiyorun artk pek. Idrarin yogunluguna gote bike değişiyor baksana. Ama yimurtlamadan 14 gun snra oluyoruz adet. Oyle biliuorum[/QUOTE]Bir de sorum var şimdi kafama takıldı. İnternet'te ovulasyon hesaplama var ya o hesaba göre ovulasyon 25 nisan adet tarihi 8 mayıs diyo. Ama ben ovulasyon testi yaptım. 19 nisanda çift çizgiydi 20 nisanda silikleşti. Tahminimce yumurtlama günüm Çarşamba ya da perşembe. Ordan itibaren 14 gün sayarsam 5 mayısta adet olmam gerekiyor. Sorum şu, illa adet yumurtlamadan 14 gün sonra mı olur, bu durum kişiden kişiye değişemez mi?
Teşekkür ederim canım, ben de öyle biliyorum da hesaplamalarım farklı çıkıyor. Artık bekleyip görecem mecbur. Öyleyse üç gün daha atıyor. Ben yarını (5 mayıs ) zor getirmiştim 3 gün daha bekleyecem üzerine. Günler geçmek bilmiyor sankiTestlere de inanmiyorun artk pek. Idrarin yogunluguna gote bike değişiyor baksana. Ama yimurtlamadan 14 gun snra oluyoruz adet. Oyle biliuorum
yerleşmede acık pembe kandan bahsedılıyor cnm benımkı bıldıgın siyahtıbilemiyorum ki canım yerleşme de olabilir zaten test yapıldığında daha yerleşme gerçekleşmediyse negatif çıkar tekrarla istersen testi
Yapmadim daha canim. Test almamistim sabah yapamadim. Ama kararsizim. Cuma adet gunum. 2 gun kaldi. Bugun yogun bi akintim oldu. Cok acik sari daha cok beyaza yakin yogun kivamli. Adet belirtisimi acaba
yok siyah gelenlerde varyerleşmede acık pembe kandan bahsedılıyor cnm benımkı bıldıgın siyahtı
%99,99 hanilesin canım silik değil ki gayet koyu biz burda büyüteçle ışık oyunlarıyla çizgi görmeye çalışıyoruzArkadaslar bende gebeliği çok isteyen biriyim prolaktin yüksekliğinde tedavi gördüm en son 2 nisanda adet oldum 2 gün geçti bugün test yaptım iki tane ve resimde ki gibi ama sizce gebemiyim silik çıktı sanki.. lütfen cevap
2 gun once negatifti. Alsammi kiSenin gebelik var galiba canm :) çok birşey kalmamış cuma gününe Hayırlısı olsunn
aksam evde idrar testı yapacam ne olur olmaz dıye ısın garıp yanı hala kasık agrım var gosume ara ara agrı gırıyot korkuyorum kist olabılırmı dıyeyok siyah gelenlerde var
bat a kaç gün kaldı2 gun once negatifti. Alsammi ki
Al bence canım yap kurtul. Erken gebelik testinde çıkar elbet2 gun once negatifti. Alsammi ki
Bata 2 gun kaldibat a kaç gün kaldı
Ayy allah razı olsun beklediğim haberi veriyorsun dua edin iNS. Hamileyimdir hala şüphe ediyorum inan ki sanki silik ya%99,99 hanilesin canım silik değil ki gayet koyu biz burda büyüteçle ışık oyunlarıyla çizgi görmeye çalışıyoruz
hayırlı olsun
Tebrikler hamilesin ins. :) ben bu cift cizgi görmek icin 8 aydir bekliyorum bana da dua et lütfenArkadaslar bende gebeliği çok isteyen biriyim prolaktin yüksekliğinde tedavi gördüm en son 2 nisanda adet oldum 2 gün geçti bugün test yaptım iki tane ve resimde ki gibi ama sizce gebemiyim silik çıktı sanki.. lütfen cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?