MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Ya gerxekten gunler gecmiyr. Test alma dedi esim. napsam ya[/QUOTE]
İstersen al da yine de yapmak için bekle derim ben. Çünkü negatifi görmek acayip moral bozuyor. Ben internetten almıştım şu an da elimde çok test var ama yapmak istemiyorum. Az da olsa ümidim var adet gününe kadar.

Ya gerxekten gunler gecmiyr. Test alma dedi esim. napsam ya
İstersen al da yine de yapmak için bekle derim ben. Çünkü negatifi görmek acayip moral bozuyor. Ben internetten almıştım şu an da elimde çok test var ama yapmak istemiyorum. Az da olsa ümidim var adet gününe kadar.[/QUOTE]
Sanirim cumaya kdr beklicem. Bi umut

Sanirim cumaya kdr beklicem. Bi umut[/QUOTE]
Aynen canım, ben de bi umut bekliyorum. İnşallah bu bekleyişimizin sonu birbirimize güzel haberler vermek olur.

kızlar son adet tarihim 5 nisan 28 gün döngüm 3 matısta olmam lazımdı olmadım test yapsam çıkar mı?bide 4 saat tutmak mı gerekiyor idrarı hiç bişey içmeden

Bat 8 Mayıs.
İlk kez ve bir kez denedik daha doğrusu yumurtlamadan bir gün sonraya denk gelmiş sonradan fark ettim.
Doktor battan bir gün sonra gebelik varsa kanda çıkar dedi.

Ne adet ne hamilelik belirtisi var.
.Aşırı sıcaklama ve çok uyku hariç Her an her yerde uyuyabilirim. Bir de akıntım , çamaşırım sürekli ıslak.
Bu kadar.

Az önce araştırdım da belirtiler gecikmeden 10-15 gün sonra başlarmış zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…