- 9 Nisan 2013
- 1.257
- 1.037
- 83
- 36
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ben senden daha çok merak içindeyim :) inşallah sonunda verirsin o güzel haberi canımOff dayanmak cok zor. Sag kasigimda hafif bi agri var. Biraz yurudum belki de adet belirtisi. Kafayi yicem
Yaaa insallh. Alsamda hemn ypamicm test bikac saat bklmem lzmBen senden daha çok merak içindeyim :) inşallah sonunda verirsin o güzel haberi canım
rabbim isteyen herkese versin insallahBIzlerede dua edin Allah rizasi icin ..
Ya gerxekten gunler gecmiyr. Test alma dedi esim. napsam ya[/QUOTE]Teşekkür ederim canım, ben de öyle biliyorum da hesaplamalarım farklı çıkıyor. Artık bekleyip görecem mecbur. Öyleyse üç gün daha atıyor. Ben yarını (5 mayıs ) zor getirmiştim 3 gün daha bekleyecem üzerine. Günler geçmek bilmiyor sanki
İstersen al da yine de yapmak için bekle derim ben. Çünkü negatifi görmek acayip moral bozuyor. Ben internetten almıştım şu an da elimde çok test var ama yapmak istemiyorum. Az da olsa ümidim var adet gününe kadar.[/QUOTE]Ya gerxekten gunler gecmiyr. Test alma dedi esim. napsam ya
Sanirim cumaya kdr beklicem. Bi umut[/QUOTE]İstersen al da yine de yapmak için bekle derim ben. Çünkü negatifi görmek acayip moral bozuyor. Ben internetten almıştım şu an da elimde çok test var ama yapmak istemiyorum. Az da olsa ümidim var adet gününe kadar.
İştesin dimi canım o yüzden hemen yapamazsın. Akşam olunca da içine yine kurt düşecek ama :) zaten 2 gün kalmış adetineYaaa insallh. Alsamda hemn ypamicm test bikac saat bklmem lzm
Aslnda evdeyim de. Ben cok sivi tuketirim. Dayanamam su icmeden. Ondan 4 5 saat bekleyemem kiİştesin dimi canım o yüzden hemen yapamazsın. Akşam olunca da içine yine kurt düşecek ama :) zaten 2 gün kalmış adetine
Al ama sabah ilk idrarinla yap. Çünkü ertesi gün oluncada boyle merak içinde olacaksın canimAslnda evdeyim de. Ben cok sivi tuketirim. Dayanamam su icmeden. Ondan 4 5 saat bekleyemem ki
Off evet yaaAl ama sabah ilk idrarinla yap. Çünkü ertesi gün oluncada boyle merak içinde olacaksın canim
LEKELENMEDE OLABİLİR BENCE KAN VERAcaba bide kan testimi yaptırsam en azından icim rahatlar
SABAH YAP BENCE CANIM İLK İDRARLA YAPIN DİYORLAR HEPkızlar son adet tarihim 5 nisan 28 gün döngüm 3 matısta olmam lazımdı olmadım test yapsam çıkar mı?bide 4 saat tutmak mı gerekiyor idrarı hiç bişey içmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?