MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

Ben de belirti yok batlarımız yakım bnm de 11 mayıs . Umarım sağlıkla hayırlısıyla ulaşırız müjdeli haberimize

KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR CNM BELİRTİLER SEN BİRAZ DAHA SIK DİŞİNİ 8İNDE SABAH YAP TEST BENCE

Siliğin ötesinde koyulukta :) Tebrikler

Canim aynı sıkıntıyı bende yaşadım belirti yok diye diye kendimi yedim kendimi minciklardim bir yerim arıyorum diye ama adet günümü bir gün geçti göğüs uçları ağrı yaptı damarlar çıktı ve ara ara giren kasık ağrıları dışında bişey olmadı suan Test yaptım pozitif

Canim akinti durumun neydi

Bi umut bekliyorum. Kan verince negatf cikarsa hic umudum kalmicak
sürekli bi umut beklemekde kötü erken testte çıkar tatlım bu kadar yorma kendini yap kurtul. yoksada üzülme ki mümkün değil üzülmemek biliyorum ama önümüzdeki aya olur inş ümidini kaybetme rabbim ol dediği zaman olur hiç şüphesiz

strese girdim bende iki gündür sadece az bi kahverengi akıntım var midem bulanıyo başım dönüyo gibi stresten adetim bile akmıyor heralde bazen acaba hamilemiyim diorum ama erken test yaptım negatif çıktı o yüzden ümitlenmiyorum şimdi kanamam başlasada hormon testlerimi yaptırsam die bekliyorum

Kızlar kafam karıştı adete 10 gün kala kan verdim 0.100 çıktı 6 gün kala erken gebelik testlerinden yaptm onda da yok ama 10 gündür bel agrisindan duramiyorum belirtilerin çoğu var bat 8 mayıs adete kadar umutlanayim mi yoksa artk diğer aya mı bakaym

iyide çok erken daha sabret tatlım biraz yada tekrar kan ver istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…