- 22 Mart 2016
- 1.123
- 804
- 73
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
Ben de belirti yok batlarımız yakım bnm de 11 mayıs . Umarım sağlıkla hayırlısıyla ulaşırız müjdeli haberimizeBat 8 Mayıs.
İlk kez ve bir kez denedik daha doğrusu yumurtlamadan bir gün sonraya denk gelmiş sonradan fark ettim.
Doktor battan bir gün sonra gebelik varsa kanda çıkar dedi.
Ne adet ne hamilelik belirtisi var.
.Aşırı sıcaklama ve çok uyku hariç Her an her yerde uyuyabilirim. Bir de akıntım , çamaşırım sürekli ıslak.
Bu kadar.
Az önce araştırdım da belirtiler gecikmeden 10-15 gün sonra başlarmış zaten.
Off evet yaa
KİŞİYE GÖRE DEĞİŞİR CNM BELİRTİLER SEN BİRAZ DAHA SIK DİŞİNİ 8İNDE SABAH YAP TEST BENCEBat 8 Mayıs.
İlk kez ve bir kez denedik daha doğrusu yumurtlamadan bir gün sonraya denk gelmiş sonradan fark ettim.
.Aşırı sıcaklama ve çok uyku hariç Her an her yerde uyuyabilirim. Bir de akıntım , çamaşırım sürekli ıslak.
Bu kadar.
Az önce araştırdım da belirtiler gecikmeden 10-15 gün sonra başlarmış zaten.
Allah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah hepimizekervana bugun ıtıbarıyle katılıyorum:))hayırlısı artık 17 mayıs regl olma gunum
amin canımmAllah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize
sanada tombık bir bebiş versın ınsAllah hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize
Siliğin ötesinde koyulukta :) TebriklerArkadaslar bende gebeliği çok isteyen biriyim prolaktin yüksekliğinde tedavi gördüm en son 2 nisanda adet oldum 2 gün geçti bugün test yaptım iki tane ve resimde ki gibi ama sizce gebemiyim silik çıktı sanki.. lütfen cevap
Hemen kan testi verin çok net çıkmış tereddüte bile gerek yok :)Ayy allah razı olsun beklediğim haberi veriyorsun dua edin iNS. Hamileyimdir hala şüphe ediyorum inan ki sanki silik ya
Bat 8 Mayıs.
Bu kadar.
Az önce araştırdım da belirtiler gecikmeden 10-15 gün sonra başlarmış zaten.[/QUOTE
Canim akinti durumun neydiCanim aynı sıkıntıyı bende yaşadım belirti yok diye diye kendimi yedim kendimi minciklardim bir yerim arıyorum diye ama adet günümü bir gün geçti göğüs uçları ağrı yaptı damarlar çıktı ve ara ara giren kasık ağrıları dışında bişey olmadı suan Test yaptım pozitif
SEN NEDEN KAN VERMİYORSUN KENDİNİ BU KADAR HIRPALICANA BENCE KAN VERCanim akinti durumun neydi
Bi umut bekliyorum. Kan verince negatf cikarsa hic umudum kalmicakSEN NEDEN KAN VERMİYORSUN KENDİNİ BU KADAR HIRPALICANA BENCE KAN VER
sürekli bi umut beklemekde kötü erken testte çıkar tatlım bu kadar yorma kendini yap kurtul. yoksada üzülme ki mümkün değil üzülmemek biliyorum ama önümüzdeki aya olur inş ümidini kaybetme rabbim ol dediği zaman olur hiç şüphesizBi umut bekliyorum. Kan verince negatf cikarsa hic umudum kalmicak
iyide çok erken daha sabret tatlım biraz yada tekrar kan ver istersenKızlar kafam karıştı adete 10 gün kala kan verdim 0.100 çıktı 6 gün kala erken gebelik testlerinden yaptm onda da yok ama 10 gündür bel agrisindan duramiyorum belirtilerin çoğu var bat 8 mayıs adete kadar umutlanayim mi yoksa artk diğer aya mı bakaym
4 gün kaldı erken demi erken oldugundan çıkmamıştır ama erken gebelik testinde çıkması gerekti ışte umutlar umutlariyide çok erken daha sabret tatlım biraz yada tekrar kan ver istersen
BÖYLE KENDİNİ YEME OZAMAN CANIM YAA SEN BENDEN BETERSİN VALLAA :) HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUNNN İNŞŞŞ HEPİMİZ KUCAĞIMIZA EN KISA ZAMANDA ALIRIZ BEBİŞLERİMİZİBi umut bekliyorum. Kan verince negatf cikarsa hic umudum kalmicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?