MAYISTA HAMILELIK HABERI BEKLEYENLER

4 gün kaldı erken demi erken oldugundan çıkmamıştır ama erken gebelik testinde çıkması gerekti ışte umutlar umutlar
ya belli olmaz ki geç döllenme olmuştur belki benim bi arkadaşımın öyle oldu kanda bile çıkmadı en iyisi adet gününü beklemek

ya belli olmaz ki geç döllenme olmuştur belki benim bi arkadaşımın öyle oldu kanda bile çıkmadı en iyisi adet gününü beklemek
Yani ben suphelenmem ama batma faln oldu pesinden de bel ağrısı olunca .Yani hala uzandigimda kasikta bacagima vuran bi batma oluyo bekliicem mecbur bi dusugum var şu an çok istiyorum bebek

Bi diyorum kan testi yaptirayim kurtulayim stresten, bi diyorum sacmalama yoksa uzuluyosun. Umutlanma, varsa gununde haberin olur. ne zor ya beklemek.

Kizlarrrrr benim bat 13 mayis ama hasta oldum galiba. Progestan kullaniyorum olabilir mi bu kadar erken yaa

Yani ben suphelenmem ama batma faln oldu pesinden de bel ağrısı olunca .Yani hala uzandigimda kasikta bacagima vuran bi batma oluyo bekliicem mecbur bi dusugum var şu an çok istiyorum bebek

Canım belirtilere bakma sen.. reglinin 2-3 gün geçmesini bekle bence. benimde geçen ay psikolojik olarak tüm gün genital ağrısı çektim ve kendimide inandırdım :)

Kizlaar 5 nisan bat im bugun test yaptim negatif ti benimki 2 3 gun ileri atar erken mi yaptim sizce belirtilerim hala var akintim devam ediyor kalcam belim kasiklarim hala agriyor birde son bikac gunde midem kalkiyor surekli kan mi versem yarin bilmiyorum kaldim oyle.

10.mayıs adet günüm ve bundan iki gün önce test yaptım varla yok arası çıktı ikinci çizgi adet olacak gibi kasiklarima agriyor ve çok açık sarı renkte akintim var adet oldum sanıyorum WC gidiyorum bisi yok?? İnşallah bu ay hepimiz güzel haber alırız...

Sanki beni anlatmissiniz bel agrisi ve bat yonunden hadi insallah

[/QUOTEamın canım inşallah unutmadıgın ıcın sağol arkadaşım rabbım sana hayırlı bı bebıs versın ıns soyle tombık
Cnm unuturmuyum hiç seni AMİİİN İNŞALLAH ALLAHIM tüm isteyenlere şöyle sağlıklı sihhatli tombik bir bebiş nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…