- 6 Nisan 2016
- 323
- 365
- 103
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
-
BENİM ÇIKMAMIŞTI ERKEN GEBELİKDE AMA HAMİLEMİŞİM GERÇİ DÜŞÜK OLDU AMA4 gün kaldı erken demi erken oldugundan çıkmamıştır ama erken gebelik testinde çıkması gerekti ışte umutlar umutlar
ya belli olmaz ki geç döllenme olmuştur belki benim bi arkadaşımın öyle oldu kanda bile çıkmadı en iyisi adet gününü beklemek4 gün kaldı erken demi erken oldugundan çıkmamıştır ama erken gebelik testinde çıkması gerekti ışte umutlar umutlar
Yani ben suphelenmem ama batma faln oldu pesinden de bel ağrısı olunca .Yani hala uzandigimda kasikta bacagima vuran bi batma oluyo bekliicem mecburya belli olmaz ki geç döllenme olmuştur belki benim bi arkadaşımın öyle oldu kanda bile çıkmadı en iyisi adet gününü beklemek
bekle tatlım çok zor biliyorumYani ben suphelenmem ama batma faln oldu pesinden de bel ağrısı olunca .Yani hala uzandigimda kasikta bacagima vuran bi batma oluyo bekliicem mecburbi dusugum var şu an çok istiyorum bebek
Bat 8 de o gün olmazsam yapsam çıkar mi acababekle tatlım çok zor biliyorum
Yani ben suphelenmem ama batma faln oldu pesinden de bel ağrısı olunca .Yani hala uzandigimda kasikta bacagima vuran bi batma oluyo bekliicem mecburbi dusugum var şu an çok istiyorum bebek
Valla canim adet günümü bekleyeyim olmazsan yaptiririmEvet var cnm ilkinde daha çok belli hyrlı olsun bnce hemen bu kan testi yptr
Hyrlsı güzel hberlerini bkliyoruzValla canim adet günümü bekleyeyim olmazsan yaptiririm
Kızlar kafam karıştı adete 10 gün kala kan verdim 0.100 çıktı 6 gün kala erken gebelik testlerinden yaptm onda da yok ama 10 gündür bel agrisindan duramiyorum belirtilerin çoğu var bat 8 mayıs adete kadar umutlanayim mi yoksa artk diğer aya mı bakaym
Ben yaptiim 3 4 gun oncesiydi negatifti ama belirtiler devam belim kasigim karnim hala agriyorKizlar. Var mi gelismesi olan test yapan vs
Bende 8 gun kala kan werdim 0.100 du.1gun kala 320 oldu.erken gebellkntesti yapmistim 5gun kala silik cizgi cikti.Sanki beni anlatmissiniz bel agrisi ve bat yonunden hadi insallah
TBK EDERİM ALLAH SAĞLIKLI SİHHATLİ KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNBende 8 gun kala kan werdim 0.100 du.1gun kala 320 oldu.erken gebellkntesti yapmistim 5gun kala silik cizgi cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?