Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

canım lucrini kendin yap göbek deliğinden iki parmak ilerden başla vurmaya.lucrinin iğnesi küçük olduğu için acıtmıyor derini iki parmagınla sıkıştır vur inan acımıyor sadece lucrin çözeltisi tuzlu olduğu için yakıyor başlarda benim biraz kanadı ama sonra alısında kanamadı hiç.rabbim güç kuvvet versinde yap şu iğneyi bebişler için canım mücadeleye devam iğne dediğin ne ki küçücük.gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3

tırsmıyorum aslında iğneden :lepi:
yanlız yanlış yaparsam tedirginliği vardelikafadulden
kimisi 2 kimisi 3 parmak diyor.
ölçümü ilk parmak göbek deliğine gelecek şekildemi yapıosunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
eselcim göbek deliği olayı korkutuyor beni ama iğnenin etkisinin artması gibi bir durum var mı yoksa bu bir tercih mi?ben üst bacağımdan yapıyorum ve çok kolay oluyor.bu arada be 2 günlük moral gezisine çıkıyorum ben de ilaçlara başladım bugün itibariyle hadi bakalım kızlar siz başladınız arkanızdan yetiştim.sevgiyleeeeeeeeee

herkese merhaba, benimde eşimde morfoloji-bozukluk var bende polikistik var. bir süredir deniyoruz ve olmuyor geçen yıl dr, denemeye devam şu anda tedaviye gerek yok dedi. Ama ben artık aldığım tetslerde tek çizgi görmekten yoruldum sıkıldım bunaldım. Sinirlerim heray altüst oluyor ben en iyi siz anlarsınız herhalde. Neyse şimdi eşimle direk gidip mikroenjeksiyon yaptırmaya karar verdik ve Medicana Beylikdüzüne gideceğiz, Çünkü eşimin testlerini orada yaptırmıştık ve Aysun hn eşime Mikroenjeksiyon önermiş. sanırım önümüzdeki hafta adet olabilirim ikinci günü gideceğiz. size sorum Beylikdüzü Medicana da bu işlemi yaptıran varmı, ve mikroenjeksiyonun aşamaları neler, yani ben çalışıyorum zor olurmu nasıl olur lütfen bana biraz bilgi verin.

arkadaslar selam benıde aranıza alacakmısınız
bende lucrın vuruluyorum
ıkıncı denemem
cok sıkıntılıyım
sanırım
benımde
transferım mayısta olacak ve allah ıızn verırıse bebcıgı kucagıma alacam
ama
umıtsızlıge kapılıorum

zıloscum benankarada yaptıyırum ama
bı donem gel gıtler yasanıyor
senınkı asılamamı yoksa tup bebekmı?

nesrın bahar selam arkadasım allahım gonlune gore versın
ankarada nerde tedavı goruyorsun:))

hoşgeldin canımŞeniz
Allah'ın izniyle 2. denemen tutar inşallah
ankarada hangi merkezde yaptırıyorsun
birde problem neydi?

hoşgeldin canımŞeniz
Allah'ın izniyle 2. denemen tutar inşallah
ankarada hangi merkezde yaptırıyorsun
birde problem neydi?

ankarada anatolida yaptırıyorum ben sorun esımde varıkosel bulunuyo ılk bebeklerı 3 aylık olduktan sonra kaybettım ben cok streslıyım
ınanılmaz stres yasıyorum basarabılecekmıyım olacakmı?
ALLAH hepimize versin

canım öncelikle kendini rahatlatmaya bak
tedaviyi unut aklına getirme
ben kendime uğraş buldum mesela
fotoğraf çekiyorum sabahdan akşama
deliler gibi dolaşıyorum-tatlicadiarzu-

neden ümitsizliğe kapılıyorsun..Bence bunu yapmamalısın..Moralin yüksek olmalı ki başarı şansı artsın değil mi?

kızlar eşim azosperm ilaç kullandık bugün test verdik sonuç öğleden sonra bakalım bi fark olcakmı

Merhaba arkadaşlar bende Şubat annelerinden olmak istiyorum.
Eşimde sperm hareketliliği az, ancak yıkandığında artıyor. Ben iki kez aşılama yaptırdım tutmadı. Doktorum rahimimin çok iyi olduğunu yumurtalarımın kaliteli ve düzenli olduğunu aşılamada tutmaz ise tüp bebeğe geçmemmizin iyi olacağını söyledi. Bende tek çizgiden bıktım ve Umut Tüp bebeğe 14 mayısta reglimle tedaviye başlayacağız.
Bu benim ilk deneme olacak çok ümitliyim. Tutmaması için çok az neden var. Eşime GNC den argınmax aldım, bu spermi kuvvetlendirip hareketliliği arttırıyormuş. Yüce Rabbim inş. yazın bize o güzel ciciş hamile elbiselerini bebekli hamile th-shirtlerini giymeyi nasip eder.

damlacım göbek deliğinini kapatarak değil kenarından 2pamak ileriden ve yandan alta doğru giderek yap zaten bi süre sonra [kolye takmışsın gibi)sıralı bi şekilde kızarıp morarıyo ama inan acımıyo.bu konuda senden tecrübeliyim güven sen bana hiç korkma acımayacak.kızlar yaaaaaaaaaaaa niye korkuyosunuz küçücük iğne girerken bu kadar korkacak olursanız valla çoğul gebeliğiniz olur inşallah hepimizinde ben sizi doğururken görürüm. kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:

kızlar bir sorum var bu göbekten igne vuruluyormuşya hani kendi yaptıgımız o nasıl birşey ucu normal igneler gibimi yoksa şeker hastalarına vurulan igneler gibimi ay ben bundan korkuyorum ya

alkisalkisalkisoy oy oy yarın büyük gün eselimalkisalkisalkis
öğlen 3 de vurucam iğnemi:lepi:

kızlar bir sorum var bu göbekten igne vuruluyormuşya hani kendi yaptıgımız o nasıl birşey ucu normal igneler gibimi yoksa şeker hastalarına vurulan igneler gibimi ay ben bundan korkuyorum ya

evet canım insülin iğnesi zaten
ufacık bişi sempatik geliyor insanahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…