kızlar ya bu iğneyi vurmanın özel bir yolu var mı?
benim tedavim ankarada olacak ama ben çoook uzakda olduğumdan gidemeyeceğim lucrin için
burdaki doktorumda cumartesi çalışırmı bilmiyorum
bir yöntemi var mı? yada benim gibi dışarda yaşayan ve kendi kendine öğrenen benneyaptımki
canım kendin yapsana iğnelerini ben de önce her gün sağlık ocağı hastane kapı kapı gezdim ama baktım olmuyor öğrendim.bacağımdan vuruyordum acımıyor yani bu kadar sıkıntının üstüne iğne acısı hiç koymuyor insana.ben bir paket ,insülün iğnesi aldım bacağımı delik deşik ettim ve zafer benimdi öğrendim hatta şimdi kanatmadan bile yapıyorum bence dene ya sen yaparsın bunua.s.
canım lucrini kendin yap göbek deliğinden iki parmak ilerden başla vurmaya.lucrinin iğnesi küçük olduğu için acıtmıyor derini iki parmagınla sıkıştır vur inan acımıyor sadece lucrin çözeltisi tuzlu olduğu için yakıyor başlarda benim biraz kanadı ama sonra alısında kanamadı hiç.rabbim güç kuvvet versinde yap şu iğneyi bebişler için canım mücadeleye devam iğne dediğin ne ki küçücük.gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile3
herkese merhaba, benimde eşimde morfoloji-bozukluk var bende polikistik var. bir süredir deniyoruz ve olmuyor geçen yıl dr, denemeye devam şu anda tedaviye gerek yok dedi. Ama ben artık aldığım tetslerde tek çizgi görmekten yoruldum sıkıldım bunaldım. Sinirlerim heray altüst oluyor ben en iyi siz anlarsınız herhalde. Neyse şimdi eşimle direk gidip mikroenjeksiyon yaptırmaya karar verdik ve Medicana Beylikdüzüne gideceğiz, Çünkü eşimin testlerini orada yaptırmıştık ve Aysun hn eşime Mikroenjeksiyon önermiş. sanırım önümüzdeki hafta adet olabilirim ikinci günü gideceğiz. size sorum Beylikdüzü Medicana da bu işlemi yaptıran varmı, ve mikroenjeksiyonun aşamaları neler, yani ben çalışıyorum zor olurmu nasıl olur lütfen bana biraz bilgi verin.
arkadaslar selam benıde aranıza alacakmısınız
bende lucrın vuruluyorum
ıkıncı denemem
cok sıkıntılıyım
sanırım
benımde
transferım mayısta olacak ve allah ıızn verırıse bebcıgı kucagıma alacam
ama
umıtsızlıge kapılıorum
hoşgeldin canımŞeniz
Allah'ın izniyle 2. denemen tutar inşallah
ankarada hangi merkezde yaptırıyorsun
birde problem neydi?
ankarada anatolida yaptırıyorum ben sorun esımde varıkosel bulunuyo ılk bebeklerı 3 aylık olduktan sonra kaybettım ben cok streslıyım
ınanılmaz stres yasıyorum basarabılecekmıyım olacakmı?
ALLAH hepimize versin
arkadaslar selam benıde aranıza alacakmısınız
bende lucrın vuruluyorum
ıkıncı denemem
cok sıkıntılıyım
sanırım
benımde
transferım mayısta olacak ve allah ıızn verırıse bebcıgı kucagıma alacam
ama
umıtsızlıge kapılıorum
kızlar eşim azosperm ilaç kullandık bugün test verdik sonuç öğleden sonra bakalım bi fark olcakmı
alkisalkisalkisoy oy oy yarın büyük gün eselimalkisalkisalkisdamlacım göbek deliğinini kapatarak değil kenarından 2pamak ileriden ve yandan alta doğru giderek yap zaten bi süre sonra [kolye takmışsın gibi)sıralı bi şekilde kızarıp morarıyo ama inan acımıyo.bu konuda senden tecrübeliyim güven sen bana hiç korkma acımayacak.kızlar yaaaaaaaaaaaa niye korkuyosunuz küçücük iğne girerken bu kadar korkacak olursanız valla çoğul gebeliğiniz olur inşallah hepimizinde ben sizi doğururken görürüm. kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
kızlar bir sorum var bu göbekten igne vuruluyormuşya hani kendi yaptıgımız o nasıl birşey ucu normal igneler gibimi yoksa şeker hastalarına vurulan igneler gibimi ay ben bundan korkuyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?