Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

benım 8 oldu lucrıne baslayalı sen nekadr kulandın benım uzun protokel oldugu ıcın hemen hemen transferım :teytey:22 gun felan oluyor demı:)))

ay ne güzel:lepi:
ben daha yeni başlıyorum canım
yarın öğlen ilk iğnemi vuracağımalkisalkisalkis

kızlar sıgaryı bırakıyorum ıcmeyim diyorum ama beni kendine cekiyor sizce ne yamayalım en azından tedavi suresince icmemeyi coooook istiyorum

içmeyi ver canım sende çocuk daha önemli değilmi onu düşün ve hemen bırak

kıslarrrr benide aranıza alınnnnn bende bugun doktora gittim veee pazartesi lucrinle baslıyorummm hayırlısı olsun hakkımızda inanamıyorum ya birden kendimi teadvinin icinde buldum sankii kızlarrr inss hepimiz annis oluruzz bakalım zaman nasıl gececek valla benim gittiğim yolda bir bucuk saaat falan sürüyor ama napalım hersey bebe icin bugun ben hala soktayım kızlarrr ayyy ne deisikk bise yaa:)))))

kızlarrr ya size bisey sorucamm hani bu lucrine adetin 21nci günü baslamılıyor ya biz simdi adet oldugumuz birinci gününden itibaren sayıp 21nci gündemi vurulmamız gerekmiyormu hemsirenin hesaplamasına göre ben 22nci gün vurulcam bunda bi yanlıslık yokmu sizceee yada ilk gün sayılmıyormu ayyy ne olur bisey söyleyin

kızlar sıgaryı bırakıyorum ıcmeyim diyorum ama beni kendine cekiyor sizce ne yamayalım en azından tedavi suresince icmemeyi coooook istiyorum

Benim eşim içiyordu en azından sperm alınıncaya kadar içmemesini söyledi..Bence sende içme..Ne kadar çok çocuk istediğini görüyorum canım

Hoşgeldin ELGİZ Hayırlı olsun tedavin canım...Allah yardımcın olsun.Emeklerimizin karlışığını versinn.

kızlarr slmmmmmmmmmm bugün yoktum yazamadım.bilenller var içinizde ben mayıs sonunda adetin 2.günü başlayacaktım tedaviye immünolojik tahlillerimin sonucu yetişmez yada problem cıkarsa diye mayıs demişti osman hoca.bugün aramış eşimi eşimde yeterli sperm var demiş benimde nasıl olduysa hayret ettim sadece kanda pıhtılaşma problemi çıkmış ama oda ilaçla tedavi edilebilecek seviyedeymiş.nisan ayının adetini dün görmem gerekiyodu daha gelen giden yok:)))1kac güne kadar olurum inşallah ve osman hoca adetin 2.günü bekliyorum demiş....yani ben mayıs sonutedavi başlar haziranda sonuç alırım diyodum ama sanırım nisan sonu inşallah başlıyoruzzzz darısı hepinizin baaşına arkadaşlarımmmm bugüne kadar eşimin sperm sorunu yüzünden çok üzülmüştüm ama osman hocaya göre çok problem yok banada fsh çok yüksek demişlerdi.yine osman hocaya göre abartılacak seviyede değilmiş.inşallah bu sefer tedavi sürecinde olan arkadaşlarım bu sayfada bereketli olur ve hepimiz hamileliğimizi yazarız burdan.delikafadulden

canım bende sigarayı bi türlü bırakamıyorum osman hoca günde 3-4 taneye izin verdi bu arada ben kent gri içiyorum nikotin ve diğer oranları normal sigaraya göre çok düşük inan sadece elinde sigara oluyor dumanını içeri gittiğini bile hissetmiyosun tabiki içmezsen senin ve bebişin için çok daha saglıklı ama illa bırakamam diyosan dene derim cnm

elgiz hayırlı olsun evet lucrıne adetın 21 gunu baslanıyor

hayırlı molsun elgiz uzun protokollemi tedavin olacak arkadasım

ewet bende uzun tedavı goruyoprum lucrın kullanıyorum bu anlamda sormustum arkadasım sen 21 gunmu baslayacaksın lucrıne

canım ya bu iğneler herhangi bir yan etki yapıomu acaba sen kacıncı günündesin peki doktor senden kac kutu ilac istedi

canım ya bu iğneler herhangi bir yan etki yapıomu acaba sen kacıncı günündesin peki doktor senden kac kutu ilac istedi

9 gunumdeyım bugun canım 1 kutu lucrın tedavi boyunca yetıyo 4 kutu da gonal aldım sanırım lucrının yan etkısi fazla yok yerimseniben

senınkı kısa mı olcak tedavın yoksa uzunmu
kaydirigubbakcemile5

uzun canım benimki bugün lucrine başladım. heyecan yaptım ama vurdum kendi başımakaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun elgiz:CüvCüv:

adet olduğun ilk günden itibaren sayılıyor.

ay canım çok sevindim hadi inşallah :Saruboceq:

dıptısss hayırlı olsun canım bende iğnemi yarın vurucam ama kendim vurabilecekmiyim bilmem esime vurdurcam galibaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…