cnm bizde dün eşime tahlil yaptırdık ben kötü bekliyodum yine sayı az morfoloji %0dı.hareketsiz %90 sayıda 560.000di.dünkü tahlilde sayı 3.9milyon hareketsiz %93 morfolojide %1 olmuş inaşlah test sonucunuz hayırlı cıkar cnm bu arada bende gncden arjinmax almıştım akşamları içiriyorum belki faydası olmuştur keçi boynuzunuda 4-5ay yapmıştıkkızlar eşim azosperm ilaç kullandık bugün test verdik sonuç öğleden sonra bakalım bi fark olcakmı
slm arkadasım lucrın bende gecıkme yapmadı umarım sendede yapmaz cunku bunyeden bunyeye degısebelırarkadaşlar soruma cevap alamdım lucrin iğnesini vurunca normal gününüzdemi yoksa dahamı erken adet oluyosunuz
tşk canım inşallah ona göre izinlerimi ayrlıcamda malum şehir dışı olcak bizim anakraya gitcezdearkadaşlar soruma cevap alamdım lucrin iğnesini vurunca normal gününüzdemi yoksa dahamı erken adet oluyosunuz[/QUOTE slm arkadasım lucrın bende gecıkme yapmadı umarım sendede yapmaz cunku bunyeden bunyeye degısebelır
tşk canım inşallah ona göre izinlerimi ayrlıcamda malum şehir dışı olcak bizim anakraya gitcezde
aynı sıkıntı bizdede var canım
bende çok araştırdım bu lucrin olayını
bende zaten pko olduğundan gecikme had safhada
ama bu ay doğum kontrol hapı kullandım inşallah zamanında gelir
yoksa izin işleri çok karışırız bizimdebenneyaptımki
Kızlar bişey sorabilir miyim? Adetin ikinci günü ialçlara başladıysak eger yumurta toplama işlemi ve transfer ne zaman oluyor acaba ? adeti takip eden kaçın günler transfer gerçekleşiyor ?
yumurta toplamaya kadar ortalama 10-12 gün sürüyor canım
yanlız bazen 15 günede çıkabiliyormuş.
1-2 gün döllenme vs. işlemleri sonrada transferkaydirigubbakcemile2
Umut tüp bebek iki kerette ödemeyi nakit alıyormuşta bende tarihleri belirleyip ona göre maddi durumumu ayarlayacağım. Teşekkür ederim.
Peki farzı misal ayın birinde regl oldum ayın ikisinde ilaca başladım, senin demenle ayın 12 si ils 15 inde transfer yapılacak peki hamile kalıp kalınmadığı yine takip eden ayın 28 indemi öğreniliyor? Yoksa daha erken olabilir mi?
canım sonuç transferden 12 gün sonra oluyorUmut tüp bebek iki kerette ödemeyi nakit alıyormuşta bende tarihleri belirleyip ona göre maddi durumumu ayarlayacağım. Teşekkür ederim.
Peki farzı misal ayın birinde regl oldum ayın ikisinde ilaca başladım, senin demenle ayın 12 si ils 15 inde transfer yapılacak peki hamile kalıp kalınmadığı yine takip eden ayın 28 indemi öğreniliyor? Yoksa daha erken olabilir mi?
selam umut tüp bebekte sosyal güvencen olmazsa ne kadar ücret tutar bilgin var mı
Canım benim dün yumurtalarım toplandı. Bende medicanada yaptırdım. Eşim tesa oldu. Çok iyi bir ekip gönlün rahat olsun. Abdullah bey süper. Sonuç ne olur bilemem ama gönül rahatlığıyla çok uğraştılar diyebilirim. Eşiminki lokaldi biraz iğneler acı vermiş uyuşturmak için olanlar ama onun dışında bişey hissetmemiş. Tesede genel mi lokal mi bilmiyorum genelse onda hiçbirşey hissetmez. Hayırlı tedaviler canım.herkese merhaba, benimde eşimde morfoloji-bozukluk var bende polikistik var. bir süredir deniyoruz ve olmuyor geçen yıl dr, denemeye devam şu anda tedaviye gerek yok dedi. Ama ben artık aldığım tetslerde tek çizgi görmekten yoruldum sıkıldım bunaldım. Sinirlerim heray altüst oluyor ben en iyi siz anlarsınız herhalde. Neyse şimdi eşimle direk gidip mikroenjeksiyon yaptırmaya karar verdik ve Medicana Beylikdüzüne gideceğiz, Çünkü eşimin testlerini orada yaptırmıştık ve Aysun hn eşime Mikroenjeksiyon önermiş. sanırım önümüzdeki hafta adet olabilirim ikinci günü gideceğiz. size sorum Beylikdüzü Medicana da bu işlemi yaptıran varmı, ve mikroenjeksiyonun aşamaları neler, yani ben çalışıyorum zor olurmu nasıl olur lütfen bana biraz bilgi verin.
canım sonuç transferden 12 gün sonra oluyor
Allah isteyen annelerin kucaklarını boş bırakmasın, neslim devam etsin babaların dualarını duysun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?