Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

kızlar eşim azosperm ilaç kullandık bugün test verdik sonuç öğleden sonra bakalım bi fark olcakmı
cnm bizde dün eşime tahlil yaptırdık ben kötü bekliyodum yine sayı az morfoloji %0dı.hareketsiz %90 sayıda 560.000di.dünkü tahlilde sayı 3.9milyon hareketsiz %93 morfolojide %1 olmuş inaşlah test sonucunuz hayırlı cıkar cnm bu arada bende gncden arjinmax almıştım akşamları içiriyorum belki faydası olmuştur keçi boynuzunuda 4-5ay yapmıştık

arkadaşlar soruma cevap alamdım lucrin iğnesini vurunca normal gününüzdemi yoksa dahamı erken adet oluyosunuz

arkadaşlar soruma cevap alamdım lucrin iğnesini vurunca normal gününüzdemi yoksa dahamı erken adet oluyosunuz
slm arkadasım lucrın bende gecıkme yapmadı umarım sendede yapmaz cunku bunyeden bunyeye degısebelır

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bişey sorabilir miyim? Adetin ikinci günü ialçlara başladıysak eger yumurta toplama işlemi ve transfer ne zaman oluyor acaba ? adeti takip eden kaçın günler transfer gerçekleşiyor ?

Kızlar bişey sorabilir miyim? Adetin ikinci günü ialçlara başladıysak eger yumurta toplama işlemi ve transfer ne zaman oluyor acaba ? adeti takip eden kaçın günler transfer gerçekleşiyor ?

yumurta toplamaya kadar ortalama 10-12 gün sürüyor canım
yanlız bazen 15 günede çıkabiliyormuş.
1-2 gün döllenme vs. işlemleri sonrada transferkaydirigubbakcemile2

Umut tüp bebek iki kerette ödemeyi nakit alıyormuşta bende tarihleri belirleyip ona göre maddi durumumu ayarlayacağım. Teşekkür ederim.
Peki farzı misal ayın birinde regl oldum ayın ikisinde ilaca başladım, senin demenle ayın 12 si ils 15 inde transfer yapılacak peki hamile kalıp kalınmadığı yine takip eden ayın 28 indemi öğreniliyor? Yoksa daha erken olabilir mi?

selam umut tüp bebekte sosyal güvencen olmazsa ne kadar ücret tutar bilgin var mı

canım sonuç transferden 12 gün sonra oluyor

selam umut tüp bebekte sosyal güvencen olmazsa ne kadar ücret tutar bilgin var mı

Normal özel hali 4,500 tl. Ama bunun içinde senin ne kadar gerekli ise tüm ilaç masrafın ve transfer dahil. Ben çider e üyeyim. Çidere üye olmak için bi kereye mahsus 150tl yatırıyorsun. Bu sayede çidere üye tüp bebek merkezlerinden ücretsiz ön görüşme yapıyorusun. Umut Tüp bebekde çider üyelerine ilaç dahil fiyatı 3,950 ytl.

Canım benim dün yumurtalarım toplandı. Bende medicanada yaptırdım. Eşim tesa oldu. Çok iyi bir ekip gönlün rahat olsun. Abdullah bey süper. Sonuç ne olur bilemem ama gönül rahatlığıyla çok uğraştılar diyebilirim. Eşiminki lokaldi biraz iğneler acı vermiş uyuşturmak için olanlar ama onun dışında bişey hissetmemiş. Tesede genel mi lokal mi bilmiyorum genelse onda hiçbirşey hissetmez. Hayırlı tedaviler canım.

canım sonuç transferden 12 gün sonra oluyor

Şimdiden çok heyecanlıyım içim kıpır kıpır sanki transferi yaptırdımda tahlil günüme bi gün kalmış gibi.
Bi an önce regl günümün gelmesini bekliyorum. verdiğin bilgiler için teşekkürler.İçme doğuyo sanki ilk denememde hemen anne olacakmışım gibi.

insallah canim allah emeklerinizi bosa cikartmasin hayirli haberler almayi nasip etsin

Allah isteyen annelerin kucaklarını boş bırakmasın, neslim devam etsin babaların dualarını duysun inşallah

Amin inşallah...Arkadaşlar Bahçeci Kliniğindeki Murat Bey Aile Hekimi artık tedaviye başlayacabileceğimizi onayladı. Antibiyotik verdi eşimle ikimize.. Adetimin ikinci günü Halit Beye gideceğiz. O da problem yok derse kısmetse Mayıs ayında bende başlıyorum kızlar..

benım 8 oldu lucrıne baslayalı sen nekadr kulandın benım uzun protokel oldugu ıcın hemen hemen transferım 122 gun felan oluyor demı:)))

benım 8 oldu lucrıne baslayalı sen nekadr kulandın benım uzun protokel oldugu ıcın hemen hemen transferım :teytey:22 gun felan oluyor demı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…