mrb bn gül tüp bebk tedavi ni nerede yaptırıyorsun şimdiden tşk ederim
cnm öncelikle lucrin hayırlı olsun kaç mg vurulacaksın o şişe yeter sana.ben gecen tedavimde sabah akşam 20mg vurulmuştum 13 gün yatmişti sanırım sonra tedavi 2 gün daha uzayınca dr.um boşuna tekrar alma deyip hastaneden takviye vermişti 2günlük dozu.doktorunla görüştünmü canm kaç mg vurulacağını
lucrın yetiyo arkadaslar tedavı boyunca once 10 mg vuruluo adetten sonra 5 e dusuo basarılar canım:)
cnm mrb inşallah tedavin hayırlı olur.cnm uzun yada kısa protokol dr karar veriyo uzunda adetin 21.günü falan başlıyosun(bir kaç gün öncede olabiliyo)lucrin kullanıyosun sadece ilaçlarda farklılık oluyo uzun yada kısa tedavinin hangisinin daha iyi olacağına doktorun karar verip bi program uygular cnm ilk önce doktorunla görüş tahliller falan...yani protokolu düşünmen için erken cnm
tedavisi başlayan arkadaşlara hayırlı olsun bende mayısta şuan sadece folik asit ve asprin alıyurm doktorum adetin ikinci günü d kontrol hapı kullan 19.hata bırak lucrine geç dedi bu arada arkadaşlar merkezleriniz neresi
Adet öncesindede mi iğne vuruluyorsunuz arkadaşlar
evet canım baskılayıcı iğne vuruluyoruz
uzun protokol tedavide böyle oluyor:smiley-cool:
kızlar bu sayfada en kıdemli ben miyim 3.denemem olacak varmı 3 ve üstüne başlayacak olan varmııııııııııııııııııııııı
hayırlı olsun canım tedavin allah emeklerimizi boşa çıkarmasınkızlar lucrinlerin bu haftaiçi elimde olacakhihoyyyt
cumartesi günü başlıyorumhihoyyyt
inaşallah cnım ya 3.denemede şöyle üçüzleri alsak kucağımıza ne güzel olur dimi
evet canım baskılayıcı iğne vuruluyoruz
uzun protokol tedavide böyle oluyor:smiley-cool:
bende varım canım benimde bu üçüncü inşallah rabbim yüzümüzü güldürürdebu son tedavimiz olur
hayırlı olsun canım tedavin allah emeklerimizi boşa çıkarmasın
ağzınızdan bal damlıyo kıslar sağlıklı olsunda bir iki üç farketmez dimi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
kızlar bende dün vurundum ilk lucrinimi hakkımızda hayırlısı 30 nisanda adet olcam dualarımızı esirgemeyelim kızlar birbirimizden...
kızlar ya bu iğneyi vurmanın özel bir yolu var mı?
benim tedavim ankarada olacak ama ben çoook uzakda olduğumdan gidemeyeceğim lucrin için
burdaki doktorumda cumartesi çalışırmı bilmiyorum
bir yöntemi var mı? yada benim gibi dışarda yaşayan ve kendi kendine öğrenen benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?