Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

welike arkadaşım öncelijle seninde tedavin hayırlı olsun bende mayısta doğum kontrol hapıyla başlıcam kısmetse fakat bende hiç bir sorun yok neden bu hapla başlatıyo anlamadım uzun protokol denicez

canım daha tam konuşmadım ama sanırım 10 mg vurulucam günde 1 kere. sanırım ayın 4-5 i gibi adet olurum. doğum kontrol hapı bittikden 3 gün sonra adet oluyordum eskiden. şimdi 1-2 gün sapsa en fazla böle olacak sanırım tahminimden daha kısa sürede olacakkaydirigubbakcemile2

sevgi dolu canım seninde tedavin hayırlı olsun bendede bi sorun yok eşimde sperm de sorun var dogum kontrol hapı yumurtalıkta kist miyom gibi şeyler varsa onu temizlemek için miş ben 20 gün falan kullancam dr. gitcem 20 gün kullan gel dedi mayıs ın 4 .de 20 gün oluyor ben gelişmelerden sana haber ederim....

slm ben basladım ıgnelere allah ızın verırıse mayısta hamıle olacam hepınıze basarılar arkadaslar allah yüzümüzü güldürsün

lucrın yetiyo arkadaslar tedavı boyunca once 10 mg vuruluo adetten sonra 5 e dusuo basarılar canım:)

kızlar bende yeni başlıcam eşim azospermi ama uzun yada kısa protokol hakkında bi bilgim ve fikrim yok siz tedaviye nasıl başlıyosunuz sizce hangisi daha ii uzun protokol mü kısa protokol mü ben smyrana yı düşünüyorum ama henüz karar vermedim yardımcı olursanız çok sevinirim bide uzun protokolle kısa protokol arasında ne gibi farkler var yardımlarınızı bekliyorum allah hepimizin gönlüne göre versin

selam kızlar, ben de tedaviye başladım. bugün 4. lucrinimi yapacağım. pco olduğum için uzun protokol uygulanıyor. lucrin sizde de uyku ve yorgunluk yaptı mı? dünden beri kafamı kaldıramıyorum da.
daha yolun başındayım biliyorum sürekli kendimi telkin ediyorum. bir de diyetimizi yapıyoruz diye yazmışsınız. nasıl bir diyet bu arkadaşlar? bana hiç bahsedilmedi de. hepimizin Allah yardımcısı olsun.

Son düzenleme:
cnm mrb inşallah tedavin hayırlı olur.cnm uzun yada kısa protokol dr karar veriyo uzunda adetin 21.günü falan başlıyosun(bir kaç gün öncede olabiliyo)lucrin kullanıyosun sadece ilaçlarda farklılık oluyo uzun yada kısa tedavinin hangisinin daha iyi olacağına doktorun karar verip bi program uygular cnm ilk önce doktorunla görüş tahliller falan...yani protokolu düşünmen için erken cnm

Canım benim tahlillerimi yaptırdı doktor..Bazı değerlerimde problem vardı onun için başka doktora yönlendirdi..Diyet yapıyorum..Mayıs ayında başlarız dedi doktor..Sanırım bu kısa protokol olandan olacak..Hayırlısı

tedavisi başlayan arkadaşlara hayırlı olsun bende mayısta şuan sadece folik asit ve asprin alıyurm doktorum adetin ikinci günü d kontrol hapı kullan 19.hata bırak lucrine geç dedi bu arada arkadaşlar merkezleriniz neresi

kızlar bu sayfada en kıdemli ben miyim 3.denemem olacak varmı 3 ve üstüne başlayacak olan varmııııııııııııııııııııııı

bende varım canım benimde bu üçüncü inşallah rabbim yüzümüzü güldürürdebu son tedavimiz olur

kızlar lucrinlerin bu haftaiçi elimde olacakhihoyyyt
cumartesi günü başlıyorumhihoyyyt
hayırlı olsun canım tedavin allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

inaşallah cnım ya 3.denemede şöyle üçüzleri alsak kucağımıza ne güzel olur dimi

ağzınızdan bal damlıyo kıslar sağlıklı olsunda bir iki üç farketmez dimi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun

evet canım baskılayıcı iğne vuruluyoruz
uzun protokol tedavide böyle oluyor:smiley-cool:

kızlar bende dün vurundum ilk lucrinimi hakkımızda hayırlısı 30 nisanda adet olcam dualarımızı esirgemeyelim kızlar birbirimizden...

tabiki 2-3 farketmez canım allah hayırlısıyla anne olamyı nasip etsinde hepimize 1taneyede razıyız .ama yinede olmuşken diyorum 2-3 olsa ne iyi olur.eşimde hep diyor hayırlısıyla olsunda tek olsun.ama benim hep hayalimdir ikizlerim olsun.tüp bebek tedavisini görmem gerektiğinde bile dedim ki vardır bundada bi hayır belki böyle olacaktır ikizlerim ama yoruluyo insan.heleki ikiz üçüz beklerken hiç olmadığını duymak yıpratıyo.onun için olsunda tek olsun derken rabbim içimi biliyo ya hep ikiz yada üçüz geciyo aklımdan.napiyim umudu bile yetiyo bazenkaydirigubbakcemile

kızlar ya bu iğneyi vurmanın özel bir yolu var mı?
benim tedavim ankarada olacak ama ben çoook uzakda olduğumdan gidemeyeceğim lucrin için
burdaki doktorumda cumartesi çalışırmı bilmiyorum
bir yöntemi var mı? yada benim gibi dışarda yaşayan ve kendi kendine öğrenen benneyaptımki

canım kendin yapsana iğnelerini ben de önce her gün sağlık ocağı hastane kapı kapı gezdim ama baktım olmuyor öğrendim.bacağımdan vuruyordum acımıyor yani bu kadar sıkıntının üstüne iğne acısı hiç koymuyor insana.ben bir paket ,insülün iğnesi aldım bacağımı delik deşik ettim ve zafer benimdi öğrendim hatta şimdi kanatmadan bile yapıyorum bence dene ya sen yaparsın bunua.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…