Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

nesrinciğim sağol canım bu arada sen hangi merkezdesin

hacettepe has.canım benim...ben ilk öğretmenlik mesleğine başladığımda tokatta çalıştım 2 yıl...hemşeri sayılırız:)))sen nerde yaptırıcan tokatta var mı merkez ????

kızlar lucrinlerin bu haftaiçi elimde olacakhihoyyyt
cumartesi günü başlıyorumhihoyyyt

hadi bakalım güzel anne adayı hayırlı olsun sen başla ben de cumartesi günü doğum kontrol hapıyla start veriyorum peş peşe güzel haberle buluşuruz inşalllah burda:enbuyukkk:

hadi bakalım güzel anne adayı hayırlı olsun sen başla ben de cumartesi günü doğum kontrol hapıyla start veriyorum peş peşe güzel haberle buluşuruz inşalllah burda:enbuyukkk:

canımm hayırlı olsun tedavinnn hade bakalım kolay gele ins buraya sevincli haberlerinide yazarsınn arkandan gelicez ins

saolun kızlarhihoyyyt
sanırım en erken ben başlıyorumkaydirigubbakcemile2
of tarif edilmez duygular içindeyim hayallerimi bile kurdum:smiley-cool:

:kızlar bakalım mayıs aynın kaç tane hamişi olacak rabbim hepimize sabır ve güc versin haydı hamiş adayları bebişlerimize doğru yürüyelim

hacettepe has.canım benim...ben ilk öğretmenlik mesleğine başladığımda tokatta çalıştım 2 yıl...hemşeri sayılırız:)))sen nerde yaptırıcan tokatta var mı merkez ????

canım sağol ben amasyada oturuyorum tokat yazıyo ama ben ankarada yaptırcam genartta

kızlar bu sayfada en kıdemli ben miyim 3.denemem olacak varmı 3 ve üstüne başlayacak olan varmııııııııııııııııııııııı

kızlar bu sayfada en kıdemli ben miyim 3.denemem olacak varmı 3 ve üstüne başlayacak olan varmııııııııııııııııııııııı

ben varım benimde üçüncü ve umarım devamı olmaz da keçileri alırızkaydirigubbakcemile

selam

arkadaşlar geçen yıl mayıs ayında bende 3 denememe başlamıştım.Mutlu ve güzel sonuç aldım.ıki oğlum var geçen dönemde başarı oranı çok yüksekti mayıs dönemi baharın gelişi ooooo çok güzel günlerdi.
Rabbim hepinizizn yardımcısı olsun ve güzel sonuçlar almak dileği ile.............

aktüel arkadaşım allah yavrularını sana bağışlasın canım siz nerde yaptırdınız sorun neydi benimde eşim azosperm biz genartı düşünüyoruz ankara

sevgi dolu mrb canım benimde eşimde azosperm hareket%0 morfoloji%0 biz mayada başlıyoruz canım.

aktüel arkadaşım allah yavrularını sana bağışlasın canım siz nerde yaptırdınız sorun neydi benimde eşim azosperm biz genartı düşünüyoruz ankara

canım bizim açıklanamayan infertilibe eşim ve bende bir sorun bulamadılar genetik teste yaptırmamamıza rağmen,bazen hayatta açıklanamayan o kadar çok durum var ki .Bugüne gelenen kadar vermem gereken ödün varmış gözyaşı, bekleyiş ,yıkılış ve her seferinde yeniden başlamak.bu işler sabır işi unutmayın yıkılmayın ayağa kalkın ve devam edin.
kimse suçlu değil rabbimin bir bildiği ve kavuşturacağı bir zamanı vardır.Şimdi sizlerin arayıp bulma zamanınız ve bulacaksınız .bebeklerinize kavuşacaksınız.
hayırlısı olsun.

aktüel canım çok sağol güzel temennilerin için inşallah canım bizde anne oluruz bigün

bende mayıs ayında inşallah,medicana da başlıyorum ilk denememe..hepimize bu yolda başarılar diliyorum.. Allah herkesin kalbine göre versin..

ya kızlar bugün lucrinim geldii ama ilk defa aldığımdan birşey anlamadım:uhm:
içinde 14 tane iğne var fakat sadece 1tane şişe var ilacın bulunduğu
bütün 14 iğneyi bu şişeden mi vuracağız
gözüme çok az geldi-tatlicadiarzu-

cnm öncelikle lucrin hayırlı olsun kaç mg vurulacaksın o şişe yeter sana.ben gecen tedavimde sabah akşam 20mg vurulmuştum 13 gün yatmişti sanırım sonra tedavi 2 gün daha uzayınca dr.um boşuna tekrar alma deyip hastaneden takviye vermişti 2günlük dozu.doktorunla görüştünmü canm kaç mg vurulacağını

merhaba arkadaşlar bende mayıs ayında başlıcam ben dün ginera dogum kontrol hapına başladım mayısın dördünde gel dediler ozaman lucrın e başlıcaz galiba allah hepimize kolaylık versin hepinizin tedavisi hayırlı olsun mayıs bizim ayımız olsunkaydirigubbakcemile5Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…