Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

dıptıs heyecan yapma hos benım vuruken ellerim titriyo ama vurmak zorundayım ne yapalım hayırlı olsun arkadasım umarım hedefine ulasırsın

dıptısss hayırlı olsun canım bende iğnemi yarın vurucam ama kendim vurabilecekmiyim bilmem esime vurdurcam galibaa:))

elgızcım kendın vurabılırısn cok kolay benım her ne kadar elim titresede vuruyorum vlalla gobektenmı vurulacaksın:)):teytey:

dıptısss hayırlı olsun canım bende iğnemi yarın vurucam ama kendim vurabilecekmiyim bilmem esime vurdurcam galibaa:))

dıptıs heyecan yapma hos benım vuruken ellerim titriyo ama vurmak zorundayım ne yapalım hayırlı olsun arkadasım umarım hedefine ulasırsın

ben acıyacak diye takmadımda becerebilecekmiyim diye takıldım
çünkü şehirdışında olduğumdan gösterecek kimsem yoktu
eşim zaten iğneyi görünce sapsarı oldukaydirigubbakcemile3
ama seçil hemşire şerife hemşire saolsun öyle bir anlattılarki gözüm kapalı yaparım:roflol:
hadi hayırlı olsun topumuza:lepi:

amin hepimize hayırlı olsun ALLAH hepimiizn bebeciklerini kucaklarımıza versin:CüvCüv:

damlacım hadi hayırlı olsun canım başlamak bitirmenin yarısıdır ya bitti say:)))ayyyy bende adet olmayı bekliyorum daha olamadım bide normallll yolla hamile kalırmıymışım..:))))hiç öyle bi ümidim yokta gelmiyooooo bişey kaydirigubbakcemile3

ıns eselcim ılaclara gerek kalmadan olur senın tedavın kısa olcak demekkı adetını bekledıgine gorealkisalkisalkis

canım ya bu iğneler herhangi bir yan etki yapıomu acaba sen kacıncı günündesin peki doktor senden kac kutu ilac istedi

canım valla kocanda olsa kendin yap derirm şimdi o kıyamaz vuriyim vurmiyim derken daha çok acıtır canım al iğneği eline kendin yap.ok seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah bol bol yumurtlarsınyerimseniben

eselcim canım geçmiş olsun eşinin fsh kaç çıktı bide tetosteron seviyesini biliyomusun canım bizimde aynı sorunlar varda

ıns eselcim ılaclara gerek kalmadan olur senın tedavın kısa olcak demekkı adetını bekledıgine gorealkisalkisalkis

canım ben daha önce kısa tedavi oldum yumurtalar döllenmedi.sonra uzun protokol uykuladık 7 yumurtadan 3ü döllendi ama tutmadı.şimdi yıne kısa tedavi canım ama benim dozlarım en yüksek dozda olacak.mesela ben diğer tedavilerimde gonal f 1050 günlük 300doz kullanmıştım lucrini de günde 2kez 20mg kullanmıştım.doğal yolla hiç ümidim yok o yüzden biran önce adet oluyim diye bekliyorum

hayılısı canım benim ikiside uzun oluyo sanırım 15 gun sonra bebecıkler yerlesecek benımde seninle hemen hemen aynı tarihe denk gelecek arkadasım hakkımızda hayırlısı :teyteylsun

eselcim canım geçmiş olsun eşinin fsh kaç çıktı bide tetosteron seviyesini biliyomusun canım bizimde aynı sorunlar varda
cnım cok gecmiş olsun valla eşimin fsh yada testoteron seviyesine hiç bakmadım daha önceki tedavimde eşimde spermler çok kötü durumdaydı bi endokrin uzmanına gitmiştik.6ay falan menagon ve pregnly vuruldu haftada beş gün.sonra 4ay boyunca keçiboynuzu kürü uyguladık.şimdi sürekli kabak çekirdeği ve geceleri havuç suyu sıkıyorum ona acaba havuç suyunun mu faydası oldu ne osman hoca bana tedavim için yetecek sperm var demiş.sende dene canım birde gnc arginmax içiriyorum akşamları:)))))))daha pekmez polen maydanoz çilek falan ne bulursan tıkıyorum ağzına yazık sesini bile cıkartmıyo sende dene canımmmm inşallah şifa olur

canım çok sağol dediklerin içi zaten çoğunu yediriyom rabbim hepimizinkine şifa versin tüm şifa bekleyenlere...

eselcim kabak cekirdegindemi faydası oluyo bildigin varsa bana yazarmıısn bu 15 gun sıkı tutmam lazım spermleri kaliteli olsun simdiden tsk ederim arkadasım saol

eselcim kabak cekirdegindemi faydası oluyo bildigin varsa bana yazarmıısn bu 15 gun sıkı tutmam lazım spermleri kaliteli olsun simdiden tsk ederim arkadasım saol
canım valla duymuştum ben iyi geldiğini ama tam faydası ne onu bilmiyorum.duyduğum şeyi yediriyorum:))):ecrin_bebek:

hvucu bende duydum bıde ben keciboynuzu pekmezi ve kürü uyguluyorum onunda faydası var uygalamanıu tavsiye ederim sanada

damlacım nerelerdesin yazmıyosun bugün seni takip ediyorum baktınmı sihirli küreye:))))bu arada seni arkadaş listeme nasıl eklerim:)))

canım cok saol iyi dileklerin için hepimizin insallah bol bol yumoslarımız olurr birde kızlar prugonla gonalf arasında fark varmı doktor bana gonalf al dedi ama arkadasımdan purogon almayı düsünüyorum sizce bir mahsuru varmıdır kıslar

canım onu doktoruna sor istersen belki fark vardır.olumsuz bi etkisi olmasın belki içeriklerinde bi farklılık vardır ben daha önce gonalf kllanmıştım ama bu tedavimde prugon kullanıcam

Merhabalar,
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
cok cok heyecanliyim,allah izin verirse bu Persembe,Istanbula gelem
kizlar ben yurtdisinda yasiyorum,Istanbula Tupbebek icin geliyorum,Mayis 2 veya 3 u gibi adet olcam,ama ben persembe 30 Nisan aksami istanbulda olcam insallah,kizlar benin galiba kisa protokol olur ne dersiniz?,hem benim bir kac tane problemim var(prolaktin yuksek. tupler......)
hem ben istanbulda sadece 1 ay kalacam ya?
kizlar allaha emenet olcagiz artik,allahim dualarimizi kabul eyle ane olalim amin :CüvCüv:

kizlar size sorum var yardim edin
ben hala karar veremedim hangi merkezde olacak?aslinda Bahceli evler medical park Dr Latif Celal Küpelioğlu ,dusunuyorum birde aklimda Alman hastanesi var Dr Mustafa Bahceci,siz ne tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…