dıptısss hayırlı olsun canım bende iğnemi yarın vurucam ama kendim vurabilecekmiyim bilmem esime vurdurcam galibaa:))
dıptısss hayırlı olsun canım bende iğnemi yarın vurucam ama kendim vurabilecekmiyim bilmem esime vurdurcam galibaa:))
dıptıs heyecan yapma hos benım vuruken ellerim titriyo ama vurmak zorundayım ne yapalım hayırlı olsun arkadasım umarım hedefine ulasırsın
ben acıyacak diye takmadımda becerebilecekmiyim diye takıldım
çünkü şehirdışında olduğumdan gösterecek kimsem yoktu
eşim zaten iğneyi görünce sapsarı oldukaydirigubbakcemile3
ama seçil hemşire şerife hemşire saolsun öyle bir anlattılarki gözüm kapalı yaparım:roflol:
hadi hayırlı olsun topumuza:lepi:
damlacım hadi hayırlı olsun canım başlamak bitirmenin yarısıdır ya bitti say:)))ayyyy bende adet olmayı bekliyorum daha olamadım bide normallll yolla hamile kalırmıymışım..:))))hiç öyle bi ümidim yokta gelmiyooooo bişey kaydirigubbakcemile3
canım ya bu iğneler herhangi bir yan etki yapıomu acaba sen kacıncı günündesin peki doktor senden kac kutu ilac istedi
ıns eselcim ılaclara gerek kalmadan olur senın tedavın kısa olcak demekkı adetını bekledıgine gorealkisalkisalkis
canım ben daha önce kısa tedavi oldum yumurtalar döllenmedi.sonra uzun protokol uykuladık 7 yumurtadan 3ü döllendi ama tutmadı.şimdi yıne kısa tedavi canım ama benim dozlarım en yüksek dozda olacak.mesela ben diğer tedavilerimde gonal f 1050 günlük 300doz kullanmıştım lucrini de günde 2kez 20mg kullanmıştım.doğal yolla hiç ümidim yok o yüzden biran önce adet oluyim diye bekliyorum
cnım cok gecmiş olsun valla eşimin fsh yada testoteron seviyesine hiç bakmadım daha önceki tedavimde eşimde spermler çok kötü durumdaydı bi endokrin uzmanına gitmiştik.6ay falan menagon ve pregnly vuruldu haftada beş gün.sonra 4ay boyunca keçiboynuzu kürü uyguladık.şimdi sürekli kabak çekirdeği ve geceleri havuç suyu sıkıyorum ona acaba havuç suyunun mu faydası oldu ne osman hoca bana tedavim için yetecek sperm var demiş.sende dene canım birde gnc arginmax içiriyorum akşamları:)))))))daha pekmez polen maydanoz çilek falan ne bulursan tıkıyorum ağzına yazık sesini bile cıkartmıyo sende dene canımmmm inşallah şifa olureselcim canım geçmiş olsun eşinin fsh kaç çıktı bide tetosteron seviyesini biliyomusun canım bizimde aynı sorunlar varda
cnım cok gecmiş olsun valla eşimin fsh yada testoteron seviyesine hiç bakmadım daha önceki tedavimde eşimde spermler çok kötü durumdaydı bi endokrin uzmanına gitmiştik.6ay falan menagon ve pregnly vuruldu haftada beş gün.sonra 4ay boyunca keçiboynuzu kürü uyguladık.şimdi sürekli kabak çekirdeği ve geceleri havuç suyu sıkıyorum ona acaba havuç suyunun mu faydası oldu ne osman hoca bana tedavim için yetecek sperm var demiş.sende dene canım birde gnc arginmax içiriyorum akşamları:)))))))daha pekmez polen maydanoz çilek falan ne bulursan tıkıyorum ağzına yazık sesini bile cıkartmıyo sende dene canımmmm inşallah şifa olur
canım valla duymuştum ben iyi geldiğini ama tam faydası ne onu bilmiyorum.duyduğum şeyi yediriyorum:)))eselcim kabak cekirdegindemi faydası oluyo bildigin varsa bana yazarmıısn bu 15 gun sıkı tutmam lazım spermleri kaliteli olsun simdiden tsk ederim arkadasım saol
canım valla kocanda olsa kendin yap derirm şimdi o kıyamaz vuriyim vurmiyim derken daha çok acıtır canım al iğneği eline kendin yap.ok seninde tedavin hayırlı olsun canım inşallah bol bol yumurtlarsınyerimseniben
canım cok saol iyi dileklerin için hepimizin insallah bol bol yumoslarımız olurr birde kızlar prugonla gonalf arasında fark varmı doktor bana gonalf al dedi ama arkadasımdan purogon almayı düsünüyorum sizce bir mahsuru varmıdır kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?