Merhabalar,
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
cok cok heyecanliyim,allah izin verirse bu Persembe,Istanbula gelem
kizlar ben yurtdisinda yasiyorum,Istanbula Tupbebek icin geliyorum,Mayis 2 veya 3 u gibi adet olcam,ama ben persembe 30 Nisan aksami istanbulda olcam insallah,kizlar benin galiba kisa protokol olur ne dersiniz?,hem benim bir kac tane problemim var(prolaktin yuksek. tupler......)
hem ben istanbulda sadece 1 ay kalacam ya?
kizlar allaha emenet olcagiz artik,allahim dualarimizi kabul eyle ane olalim amin:CüvCüv:
canım merhaba hoşgeldin aramıza ben 3.tedavim için mayayı sectim bu seferde olmazsa yine mayadan yana kullanırım tercihimi netten de araştır istersen diğer merkezler hakkında bilgim yok canım allah yardımcın olsun:Saruboceq:
Sevgili arkadaşım.Tedavin hayırlı olsun biz buraya yurtdışından tedaviye gelenleri(Örneğin Dr. Günay) hamile yolluyoruz.İnşallah seni de :CüvCüv: yollarız:Saruboceq:[/QUOTE
Ay canim benim ,allah mi soyletiyor acaba?amin canim ne guzel temenilerde bulundun ya yuregine saglik sevgili meslektasim,sanirim Dr gunay Almanda yaptirmis insallah hepimiz anne oluruz,buralarda artik hamileyim diye yazariz,insallah :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5
amin canım cümlemizin inşallah:Saruboceq:amin hepimize hayırlı olsun ALLAH hepimiizn bebeciklerini kucaklarımıza versin:CüvCüv:
damlacım hadi hayırlı olsun canım başlamak bitirmenin yarısıdır ya bitti say:)))ayyyy bende adet olmayı bekliyorum daha olamadım bide normallll yolla hamile kalırmıymışım..:))))hiç öyle bi ümidim yokta gelmiyooooo bişey kaydirigubbakcemile3
Merhabalar,
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr
cok cok heyecanliyim,allah izin verirse bu Persembe,Istanbula gelem
kizlar ben yurtdisinda yasiyorum,Istanbula Tupbebek icin geliyorum,Mayis 2 veya 3 u gibi adet olcam,ama ben persembe 30 Nisan aksami istanbulda olcam insallah,kizlar benin galiba kisa protokol olur ne dersiniz?,hem benim bir kac tane problemim var(prolaktin yuksek. tupler......)
hem ben istanbulda sadece 1 ay kalacam ya?
kizlar allaha emenet olcagiz artik,allahim dualarimizi kabul eyle ane olalim amin:CüvCüv:
hayırlı olsun canım tedavinhihoyyyt
büyük olasılık kısa protokol uygulanır gibi geliyor bana
pko vs. varmıydı sende?
kızzzzzzz nerelerdesin sen yazmadın hiçççç alla öyle bişey olsa sevinçten kesin düşerlerrrrnaniknanik düşer değil düşerler bide teki bıraktım çogul konuşuyorum birde sanki 1tane buldum da.valla sanmıyorum tek tüple zorrrr canım beee tabi rabbim isterse olurda normal olur diye ümidim yok
aman be güzelim derde bak kaydirigubbakcemile3
benim hocam testis kanseri olmuştu ve almışlar 1 tanesini
kemoterapi radyoterapi ve varsa görmüş. doktor demiş hayatta çocuğun olmaz
oda zaten 1 tane bebesi var diye sallamamış
kaydirigubbakcemile3sonra bir gün bir baktım çikolata dağıtıyor
meğer eşi hamileymişkaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun canım tedavinhihoyyyt
büyük olasılık kısa protokol uygulanır gibi geliyor bana
pko vs. varmıydı sende?
DıptısDıptıs ,canim benim, senin ve tum myis ayinda tupbebek yaptiracak olan tum kizlara bol sanslar,allh dualarimizi kabul eylesin hepimiz anne olalim amin,emeklerimiz bosa gitmesin
senin sornun ne canim
DıptısDıptıs ,canim benim, senin ve tum myis ayinda tupbebek yaptiracak olan tum kizlara bol sanslar,allh dualarimizi kabul eylesin hepimiz anne olalim amin,emeklerimiz bosa gitmesin
senin sornun ne canim
sehnazcım valla herkes pkodan bahsediyo ama tam ne olduğunu bilmiyorum canım acaba yumurta rezervinin az olmasımı inşallah canım bizim sayfamızda da hamileyim d
ye sırayla yazııcaz inşallah saen kaçıncı gündesin
Cnim,ben daha istanbula gelmedim yurtdisindayim.30 nisanda gelecem allah nasip ederse,istanbuldaki bir kac merkez gezip birtane sececegim,sanirim mais 3 veya4 gibi baslicam insallah
bak PKO acilimi,plikistik over sendromudur,anlami su,poli cok veya coklu demek,kist de zaten belli,su kesecigidir,over yumurtalik demek,bu durum ulrason yontemi ile tesbit edilebiliyor yani PKO yumurta uzerinde bir cok yumurta kistinin bulunmasi,bu durumda yumurtalar cok uretilir fakat kucuk olur ve catlamaz,hamilelikte olusmayabiliyor,belirtileri,prolaktin yuksekligi,cilte yaglanma ve sivilce cikmasi,Tiroid islevinde bozukluklar,gizli seker,testesteron yukselmesi ve dolayisiile killanmanin olusmasi,ve en bilirgin bilirtisi adet duzensizligi ve bazen hic adet gorememe yani amenore ,tam tersine PKO li arkadaslarda cok yumurta var ve rezervleri gayet iyi,PKO hanimlar eger bebekleri var ve daha dusunmiyorlar ise dogum kontrol haplari kullanip bu durumu kontrol altinda tutabiliyorlar,fakat bebek dusunen hanimlarda,yontem farkli bu kesime yumurta takibi ve ilac verilir,yine bebek olmazsa o halde tup bebege yonlendirilirler,ama sunu unutmamak lazim ki PKO luler ilaclarla veya tek baslarina hamile kalabiliyorlar,yani bu hastalik hamileligi zorlastirmakta fakat imkansiz kilmamaktadir.a.s.hepimizin tedavisi hayirli ugurlu olsun
saol canım amin kimsenin duaları boş çıkmasın inşallah:Saruboceq:
pko olayına gelince;
ultrasonda öyle bir görüntü oluyorki heryer kist dolu
ayrıca adetler düzensiz, 30-40-50 günü bulabiliyor döngü
kilo alımı ve vücudun olmadık yerlerinden kıllanmada oluyor
saçların dökülüyor sivilce çıkıyor yüzünde
kısacası berbat birşey. üstüne yumurtlaman olmayabiliyor
nadiren yumurtluyorsun olsada çoğunlukla kalitesiz oluyor
pko olupda hamile kalan yok değil var ama
benim gibi ileri derece olunca zorlaşıyor iş
ek tedavi gerektiriyor malesef:CüvCüv:
canım çok saol ben diğer 2 denemde hep fsh yüksekliğinden bahsedildi çok ayrıntılara girmedi doktorum tedaviye başlarken eşime tahlil bile yapmamıştı.yumurtalarım döllenmeyince ben ısrar ettim sperm tahlili diye de öyle yaptılar ve eşimde sayı azlığı hareketsizlik ve morfoloji bozukluğu çıktı.sonrakindede tutmayınca mayaya gittim ve osman hoca ultrasonda yumurtaları görünce mümkün değil fshnın yüksek olması dedi yani kısacası canım merkezi
çok iyi araştırmak lazım rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq::Saruboceq:
amin amin canim:sm_cool:inşallah canım hepimiz hamile kalırızda şöyle ikiz üçüz bebişlerimiz olurrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?