kızlarr slmmmmmmmmmm bugün yoktum yazamadım.bilenller var içinizde ben mayıs sonunda adetin 2.günü başlayacaktım tedaviye immünolojik tahlillerimin sonucu yetişmez yada problem cıkarsa diye mayıs demişti osman hoca.bugün aramış eşimi eşimde yeterli sperm var demiş benimde nasıl olduysa hayret ettim sadece kanda pıhtılaşma problemi çıkmış ama oda ilaçla tedavi edilebilecek seviyedeymiş.nisan ayının adetini dün görmem gerekiyodu daha gelen giden yok:)))1kac güne kadar olurum inşallah ve osman hoca adetin 2.günü bekliyorum demiş....yani ben mayıs sonutedavi başlar haziranda sonuç alırım diyodum ama sanırım nisan sonu inşallah başlıyoruzzzz darısı hepinizin baaşına arkadaşlarımmmm bugüne kadar eşimin sperm sorunu yüzünden çok üzülmüştüm ama osman hocaya göre çok problem yok banada fsh çok yüksek demişlerdi.yine osman hocaya göre abartılacak seviyede değilmiş.inşallah bu sefer tedavi sürecinde olan arkadaşlarım bu sayfada bereketli olur ve hepimiz hamileliğimizi yazarız burdan.delikafadulden
Adetin duzenli degil ozaman oyle mi?yasin kucukmu?bilirsin bu durum erken tespit edildiginde daha iyi netice alinyor
canim allah her seye kadir bakarsin tek kaliteli yumurta ile bile hamile kalabiliriz ,allah soyletti insallah hepimiz hamile kaliriz ,sana bir sey anlatsam inanmazsin,yine bir forumda bir hanim arkadas hep FSH YUKSEK CIKTIGIDAN YAKINYORDU,Dr lar erken menapoza girdin dediler,yani rezervi bitmek uzere,ve ailesinde irsi imis,hep aglar dururdu,ben ona dedimki bak senin durumunda tek bir yumurta ile hamile kalan var bir forumda okudum dedim hatta o dedigim forumdaki hanimdan alinti yapip kandisine gosterdim,yok dedi sagol ama benim durumum cok koto benim bebegim olamaz benim vakkam zor dedi,halbuki o bahsettigim hanimin durumude ayni belki cok daha hoto,onun yasi sanirim 35 veya 36,nuh dedi peygamber demedi inanmak istemedi,6 ay sonra bir bakarim ben hamilayim dedi,ve son durumu,bir kizi oldu,ben hastaneye gidemedim ama digern arkadaslar var forumdan,ama benin yazimi hatirlayipta ya birisi olabilecegini soyledi hakliymis demedi..............................ama ben cok cok sevindim tebrik ettim icim kipir kipir oldu onun icin
bak sakin umidini yetirme bu sefer allahin izni ile anne olacagiz vesselam :teytey: kaydirigubbakcemile5
canım yaş 26 ama fshda yüksek benim
genelde pko olanlarda fsh yüksek olmazmış ama benim böyle malesef
şu aşamada pko tedavim söz konusu değil gün geçtikçe berbat bir hal alıyor
tüp bebek bana tek yol olarak görünüyor
eşimdede hareket sınırda malesef. 2si birleşince daha zor oluyor:çok üzgünüm:
saol canım amin kimsenin duaları boş çıkmasın inşallah:Saruboceq:
pko olayına gelince;
ultrasonda öyle bir görüntü oluyorki heryer kist dolu
ayrıca adetler düzensiz, 30-40-50 günü bulabiliyor döngü
kilo alımı ve vücudun olmadık yerlerinden kıllanmada oluyor
saçların dökülüyor sivilce çıkıyor yüzünde
kısacası berbat birşey. üstüne yumurtlaman olmayabiliyor
nadiren yumurtluyorsun olsada çoğunlukla kalitesiz oluyor
pko olupda hamile kalan yok değil var ama
benim gibi ileri derece olunca zorlaşıyor iş
ek tedavi gerektiriyor malesef:CüvCüv:
canım yaş 26 ama fshda yüksek benim
genelde pko olanlarda fsh yüksek olmazmış ama benim böyle malesef
şu aşamada pko tedavim söz konusu değil gün geçtikçe berbat bir hal alıyor
tüp bebek bana tek yol olarak görünüyor
eşimdede hareket sınırda malesef. 2si birleşince daha zor oluyor:çok üzgünüm:
canım rabbim isterse her işi kolaylaştırır allah gönlüne göre versin canım inşallahadet tarihine bağlı olarak önce ben üçgün sonrada sen inşallah hamileyim diye bağırırız bide yaklaşık aynı gün tedavimize başlıycam ayça arkadaşım tabiki ve bütün tedavideki arkadaşlarım hepimiz hamileyiiiiiiiml diye bağırırız inşallah burdan:Saruboceq::Saruboceq:
canim insallah amin amin,bir sey sorcam sen nerede yaptiracaksin,biliyorsun ben daha karar veremedim istanbula gelince merkezleri gezecem ya
herkezin tedavisi simdiden hayirlara vesile olsun,bebislerle hepimizin kollari kucaklari dolsun :CüvCüv::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
canım kusura bakma yeni gördüm mesaji ben almanda bahçecide daha doğrusu orda deniycem inşallah sende hakkında en hayırlı olan yeri bulursun biz azospermi canım(
canim ne kusuru,burada kardesiz,bende alman hastanesi Dr Mustafa veya Halit bey
birde medikal parki dusunuyorum orada Dr latif celal bey iyi neticeler aliyormus ,sen ne tavsiye ediyorsun ?almandan fiyat aldimni?,simdi 2300 eu veya 2350eu ,
diyorlar ilaclar haric ilaclarda bayana gore biliyoruz bunu ,ama oraya gidince cok test tahlil istiyorlar oda para tutuyor,mesela biz genetik testini yani kromozom testini yaptirmak istiyoruz, almanda yapmak zorundamiyim,disarda yaptirsam olmazmi?,ben yurtdisindan geliyorum ne kadar para getireyim? kafam sisti vallah ya sen nekadar butce ayirdin istanbulda parasiz kalmak istemiyoruz nekadar getireyim lutfen soylermisin
canım biz kromzom testi filan yaptırmıycaz yani öyle bişey istemediler bak 2350 euro sadece tüp bebek işlemi parası(yumurta toplama transfer takip paket ücreti imiş) ortalama 2000 ytl diyolar ilaçlar için kadında problem yoksa daha aşağıda olabiliyomuş ilaç ücreti eşinde problem varmı canımbizim tese olcak oda1450tlbiz yaklaşık 9000 tl ayırıyoz yanisizin kromozom testi gilan enaz 10 bin tl koy cebine canım zorda kalmazsın yani allah yardımcın olsun canım biz azospermden dolayı emre beyi uygun gördük kadın problemli olanlarda halit beyden memnunlar son karar senin canım inşallah hayırlısı olsun shakkında......
sağol canım beni düşündüğün için ben malesef daha önce hiç hamile kalmadım yani düşüğüm filan yok tüp bebekte bi defa tutmadı ikincide transfer aşamasına gelemeden sonbuldu tedavi belki ondan yapalım demediler valla canım biz tüp parasını zor denkleştirdik bide onu bekleyelim desek uzar artık sıkıldım valla biran önce hayırlısıyla sonuçlansın diyorum canım senin için rahat edecekse yaptır canım allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah....
canim biliyorum hem maddi hem manevi yonden yiprandik artik,cok zor zaten biz kk kizlari birbirimizi cok iyi anliyoruz hepimiz anne olmak icin yola ciktik,sen nasil istersen hemen yap tedavini canim anladim seni,kusura bakma seni uzmek istemedim, bakarsin ikimiz de hamile kaliriz allah ol deyince olur canim,birde butun isteyen kizlaria versin insallah,gecen gun sizin gibi azospermi ile micro yaptiran bir bayani gordum TVde , 20 sene bebek hasreti yasamislar bayan 19 yasinda evlenmis cunku veeeeeeeeeeeeee ikizi oldu darisi basimiza canim a.s.
Canım benim dün yumurtalarım toplandı. Bende medicanada yaptırdım. Eşim tesa oldu. Çok iyi bir ekip gönlün rahat olsun. Abdullah bey süper. Sonuç ne olur bilemem ama gönül rahatlığıyla çok uğraştılar diyebilirim. Eşiminki lokaldi biraz iğneler acı vermiş uyuşturmak için olanlar ama onun dışında bişey hissetmemiş. Tesede genel mi lokal mi bilmiyorum genelse onda hiçbirşey hissetmez. Hayırlı tedaviler canım.
esel canim tedavin nasil gidiyor hangi asmadasin ins yakin zamanda sende pozitifi gorursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?