Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

kızlar nereye kayboldunuz yahu
ben bugün 4. iğnemi vuracağım:ecrin_bebek:
doğum kontrol hapıda yarın bitiyor sanırım hafta sonu adet olurumhihoyyyt

slm kızlarrrr yerimseniben
bende mayısın 10 gibi başlıyorum ilk tedavim olacak normal olarak çok heyecanlıyım benneyaptımki gazieurofertilde yaptırmayı düşünüyoruz şimdilik
umarım herkes için hayırlı olur hepimiz pozitif sonuç alırız :teytey:

kızlar yaaa 5.gün halaa adet olamadım yarın mayadayım inşallah.orda beklicem artık gelsin diye:)))))bu arada mayanın misafirhanesinde kablosuz internet varmı kızlar bilginiz varmı orda yazamazsam :roflol:

seni Ankara'ya bekliyoruz dıptıs. inşallah maya'da görüşürüz. :)

geliyorum kuzum geliyorum

Ben bugün adet oldum kızlar yarın Alman Hastanesi Halit Beye gidiyorum. Tedaviye başlayacağım hayırlısıyla eğer bir aksililk çıkmazsa

hayırlı olsun canımm:lepi:

aynı zamanlara denk gelecek seninle kaydirigubbakcemile3
hayırlı olsun sanadaŞeniz

kızlar yaaa 5.gün halaa adet olamadım yarın mayadayım inşallah.orda beklicem artık gelsin diye:)))))bu arada mayanın misafirhanesinde kablosuz internet varmı kızlar bilginiz varmı orda yazamazsam :roflol:

:roflol:bende ilk başda onu sordum:roflol:

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar adetim 29 unda olması gerekiyordu ama bugün kahverengi lekelenme başladı.Bana adetimin 2.gününde doktora gitmem gerektiği söylendi.Ben bugünü ilk gün saymalımıyım..Yardımcı olur musunuz?

Lekelenmeler sayılmıyor canım. Adetnin ilk günü kanamanın başladığı gün.

Esel hamile olmayasın

canım ya tek tüple normal yolla hamile kalmam zor.doktorlar normale hiç ihtimal vermediler ama bi mucize olurda rabbim ol dediyse belki ama umudum yok.kesin çatlayacak olan yumurta çatlayamamıştır kiste dönmüştür genelde öyle oluyoda:)))):roflol:

Kötüsünü aklına getirme belkide bir mucize olmuştur nerden bilebiliriz ki

Merhaba, ben kızmetse bu ay Umut Tüp Bebek Merkezinde deneyeceğim. Burasının sahibi Mustafa Bahçeci. Yani İstanbul Avrupa yakasında Bahçeçi Kliniği , Anadolu yakasında ise Umut Tüp Bebek olarak hizmet veriyorlar. Umut Tüp bebekte ilacı onlar karşılıyorlar. Hemde limit yokmuş.İlaç dahil fiyatı 4,500 tl ama çidere üye olursanız 3,950 tl ye mal oluyor. Ben avrupa yakasında oturmama rağmen fiyatları çok uygun diye anadolu yakasındaki Umut Tüp Bebeğe gideceğim. Sonunçta aynı dr aynı ekip aynı kalite.
Yinede siz bilirsiniz ben bilgi vereyim istedim.

Merak ettiğim bir şey var zaten tüp bebekte anne ve babadan alınanlar dış ortamda ayrıştırıp en iyileri döllendirilip yine bu döllenenlerden en iyileri ana rahmine konmuyor mu? Bu en iyilerini seçerken sorunlu yada bozuk yumurtalar alınmıyor. Bu nedenledirki tüp bebekte sakat yada sorunlu bebek doğurma ihtimali çok düşük oluyor. Ayrıyetten bu dediğin preimplantasyon genetik tani testini yaptırmaya gerek varmı? Zaten bu ayrıştırma sırasında yapılmıyormu?

bende yarın gidiyorum kızlar dualarınızı esirgemeyin

canim umut tupbebek merkezi ile ilgili vermis oldugun bilgiler cok onemli sagol,genetik tani ile iligili sordun soruya cevaben sunu diyebilirim;dedigin doguru en iyi embriyo secip rahme yerlestiryorlar,fakat cok iyi gorunen kaliteli embriyonun anne ve baba adayinin DNAlarinda bulunan bozuk kromozomlari var ise o ambriyoya gecebilir ve bu hatali sifre embriyonun kendi DNA sina gecer,bu tur kromozom buzuklari maalesef onceden belli olmaz,ben testin istememin sebebi,daha once hamile kaldim degerlerim cok iyi katlanip yukseliyordu,birden bire kanama basladi,igne ile kanamalar durdu,kese buyumeye devam etti ,fakat birden bire 5 haftada kesenin buyumesi durdu,halbuki konan 1inci kalite ebriyon vardi canim ondan endiseleniyorum

bende yarın gidiyorum kızlar dualarınızı esirgemeyin
allh seninle olsun canim,o senile oldumu artik korkacak bir sey olmaz,dilerim allahtan bebegine kavusursun ve mutlu olursun,seni desteklicem canim elimden acak bu gelir fakat seni anne yapmaya kadir olan allaha emanet ediyorum

allh seninle olsun canim,o senile oldumu artik korkacak bir sey olmaz,dilerim allahtan bebegine kavusursun ve mutlu olursun,seni desteklicem canim elimden acak bu gelir fakat seni anne yapmaya kadir olan allaha emanet ediyorum

amiiiiin sağol canım desteğin için dularınızı bekliyorum tedavim süresince buralarda olamıycam ama kalbim sizlerle olhcak inşallah iyi haberler alırımda sizede en azından iyi gittiğine dair haberler uçurabilirim tam günü belli olmamakla beraber muhtemelen 12 yada 13 mayısta mikrotesemiz olcak en çok o iki gün beni dualarınızda hatırlamanızı istiyorum rabbim kimseyi o güzel duygulardan mahrum bırakmasın hepimize anne babalığı nasip etsin....

caneylom inşallah güzel haberlerle gelirsiniz inşallah eşinde sperm bulunurda bizlete umut olursun dualarımız seninle allah yardımcın olsun

caneylom inşallah güzel haberlerle gelirsiniz inşallah eşinde sperm bulunurda bizlete umut olursun dualarımız seninle allah yardımcın olsun

amiiiinnn canım biliyorum iyi haberlerin bizlere ne kadar lazım olduğunu inşallah bir umut damlasıda ben olurum topiğimize....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…