Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

canlarım kader ve keder arkadaşlarım baktım ki bu sayfayı açalı tam bir ay olmuş.mayıs gelirmi acaba diye sizlerden destek isterken hiç gelmez sandığım mayıs geldi.ve birazdan eşim gelecek birlikte yola cıkıcaz. bu yolculuğum adı umuda umutlarıma bebeklerime kavuşma umudunun yolculuğu....adını koyamıyorum umut ediyorum inanıyorum ki bu yolculuğa eşimle çıkıyorum ama inşallah bebeklerimle geri dönücem. bu süre içinde benim için dua edin...dualarınıza benide katın.kendime ettiğim duaların aynılarınıda sizlere de ediyorum.inşallah çıktığımız bu yolda rabbim hiç birimizi bu yolda boynu bükük kucağı boş bırakmayacak...hepinizi çok seviyorum ankarada mayada olanlarla yüzyüze görüşebilecek olmamın sevinci var içimde.diğer arkadaşlarım inanın sizlerede gönül bağım var hepinizi merak ediyor takip ediyor ve dua ediyorum........slm ve dua ile... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canim dualarim seninle bende allah izin verirse persembe gunu ucaga binip istanbula gelcem,hepimiz icin hayirli ugurlu olsun hakkimizda hayirlisi olsun

arkadaşlar bende varım
7 mayısta randevum var mustafa bahcecide.. bakalım uzunmu başlıcaz kısamı belli olcaz..
veee ben vajinal muay çok korkuyorum

kızlar bende yarın başlıyorum haplarıma

uzun protokol başlanıyor galiba
hayırlı olsun tedavinalkisalkisalkis
kaçıncı denemen sorun neydi sizde
hangi merkezde yaptırıyorsunuz

şakamaka derken mayısda kapıya dayandı
umutlar filizlendi yeşermeye başladı canım
bebeklerimiz hayırlısıyla bir bir gelecekler bize
dualarımız seninle:Saruboceq:

merhaba arkadaşlar
bende mayısta başlıyorum tedavime ,

hayırlı olsun canımhihoyyyt
kaçıncı denemen sorun ve merkez nedir:1rolleyes:

arkadaşlar bende varım
7 mayısta randevum var mustafa bahcecide.. bakalım uzunmu başlıcaz kısamı belli olcaz..
veee ben vajinal muay çok korkuyorum

oh oh sende başlıyorsun çoğalıyoruz
vajinal muaynede hiçbirşey yok canım
önemli olan kasmaman sadece rahatsızlık hissi var ama acı yok
vajinal ultrason hepsinden kolay :lepi:
ben 6 ay gonaphene tedavisi görmüştüm
muayne bile olamazken 2 günde bir vajinal ultrasonla bakılmıştımsırnaşık şey

olurmu yahuu ilk denemede çığlık çığlığa bagrıyodum :)
şimdide çok korkuyorum anestezili istedim.. ama önce mustafa bey denicekmiş normal olmazsa anestezi ile olacam düşün yanii..
benim ilk deneme uzun oldu bakalım bu nası olucak mayısın 15 tatile gidicem ve mayısın sonunda dönücem bendedekide rahatlık sengözlerimebaksanab

kafaya takma sendekaydirigubbakcemile
zaten acıyacak aman aman dersen mutlak bir iş gelir:roflol:
belayı çağırma:lepi:

dıptıs canım benim erken menapoz teşhisi konuldu yumurta yetmezligi.ve ilk denememiz ben bursa acıbademde yaptırıyorum ve kısa protokol olacak benimki inşl bugün besmele cekip ilk hapımı içtim rabbim bu yolda olan arkadaşlarımı ve beni boynu bükük bırakmasın her birimize birertane verse çok şükür diyecegiz.

kızlarrrrrrrrrrrrrrr mrb ben ankardayım geldim odaya yerleştim gittim görevliden hemen ifreyi aldım geldim aranıza.eşimde fidan dikmeye orman kurmaya gittiiiiiii........tabi bu arada ben halaa adet olamadım eşim gelince gidicem osman hocanın yanınaaa bakalım ne diyecek:roflol:

Arkadaşlar merhaba, eşlerinizden semen örneği ne zaman veriliyor, sizin yumurtalarının aneztezi ile alındığı gün mü acaba? Eşimin izin alması zor oluyorda şimdiden ayarlamasını yapmamız gerekli.

hosgeldın esel umarım hersey ıstedıgın gıbı gıdera.s.

Arkadaşlar merhaba, eşlerinizden semen örneği ne zaman veriliyor, sizin yumurtalarının aneztezi ile alındığı gün mü acaba? Eşimin izin alması zor oluyorda şimdiden ayarlamasını yapmamız gerekli.

slm cıngıs pemvebı yumurtaların alındıgı gun verılmesı gerekıo arkadsım basarılar ALLAH hepimizin yüzüne baksın

inşallah hepimize talih güler hamiş kalırızz

selam söyle osman hocayahihoyyyt
geliyorum yakın zamandakaydirigubbakcemile

dıptıs senin ikinci denemenmi olacak

Dıptıs'cım gel de Anakra'ya görüşüp tanışalım. birlikte OHSS sohbetleri yaparız ne güzelll :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…