kızlar bende yarın başlıyorum haplarıma
canlarım kader ve keder arkadaşlarım baktım ki bu sayfayı açalı tam bir ay olmuş.mayıs gelirmi acaba diye sizlerden destek isterken hiç gelmez sandığım mayıs geldi.ve birazdan eşim gelecek birlikte yola cıkıcaz. bu yolculuğum adı umuda umutlarıma bebeklerime kavuşma umudunun yolculuğu....adını koyamıyorum umut ediyorum inanıyorum ki bu yolculuğa eşimle çıkıyorum ama inşallah bebeklerimle geri dönücem. bu süre içinde benim için dua edin...dualarınıza benide katın.kendime ettiğim duaların aynılarınıda sizlere de ediyorum.inşallah çıktığımız bu yolda rabbim hiç birimizi bu yolda boynu bükük kucağı boş bırakmayacak...hepinizi çok seviyorum ankarada mayada olanlarla yüzyüze görüşebilecek olmamın sevinci var içimde.diğer arkadaşlarım inanın sizlerede gönül bağım var hepinizi merak ediyor takip ediyor ve dua ediyorum........slm ve dua ile... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba arkadaşlar
bende mayısta başlıyorum tedavime ,
arkadaşlar bende varım
7 mayısta randevum var mustafa bahcecide.. bakalım uzunmu başlıcaz kısamı belli olcaz..
veee ben vajinal muay çok korkuyorum
olurmu yahuu ilk denemede çığlık çığlığa bagrıyodum :)
şimdide çok korkuyorum anestezili istedim.. ama önce mustafa bey denicekmiş normal olmazsa anestezi ile olacam düşün yanii..
benim ilk deneme uzun oldu bakalım bu nası olucak mayısın 15 tatile gidicem ve mayısın sonunda dönücem bendedekide rahatlık sengözlerimebaksanab
merhaba arkadaşlar
bende mayısta başlıyorum tedavime ,
canım senin yumurtalarının toplanacağı gün alınıyor.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr mrb ben ankardayım geldim odaya yerleştim gittim görevliden hemen ifreyi aldım geldim aranıza.eşimde fidan dikmeye orman kurmaya gittiiiiiii........tabi bu arada ben halaa adet olamadım eşim gelince gidicem osman hocanın yanınaaa bakalım ne diyecek:roflol:
Arkadaşlar merhaba, eşlerinizden semen örneği ne zaman veriliyor, sizin yumurtalarının aneztezi ile alındığı gün mü acaba? Eşimin izin alması zor oluyorda şimdiden ayarlamasını yapmamız gerekli.
kızlarrrrrrrrrrrrrrr mrb ben ankardayım geldim odaya yerleştim gittim görevliden hemen ifreyi aldım geldim aranıza.eşimde fidan dikmeye orman kurmaya gittiiiiiii........tabi bu arada ben halaa adet olamadım eşim gelince gidicem osman hocanın yanınaaa bakalım ne diyecek:roflol:
dıptıs senin ikinci denemenmi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?