Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

mrb elitu cum dr undan memnunmusun bana bu dr u çok tavsiye eden var merak ettim askeri personel eşiyim karnemde sevk sorun oluyo özel olarak gitmeyi düşünüyorum nasıl bi hastane bana yazarmısın şimdi eskişehir osmangazideyim ama çok uzattılar ilk tüp bebek denemem olacak şimdiden tşk ederim...

ay bende mayısta başlıyorum iğneye inş yazmayı unuttum yarın gidiyorun bakalım nolcakk...

Merhaba arkadaşlar ben dün ilk iğnemi vuruldum.Bismillah bakalım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahh..

ya arkadaşlar göbekten igneyi nasıl vuruyorsunuz ben vuramayacak gibiyim.igneler geldi ama ucunu göremedim normal igneler gibimi ucları

canım korkma normal değiller ne vurulacaksın lucrinmi göbek deliğininkenarından 2parmak dışarıdan etini iki parmağınla tut iğneni yap canım lucrının iğnesi hiç acıtmıyor.ama sıvı tuzlu olduğu için ilaç içeride yakıyo birazcıkkk

:lepi: ohss diye diye yedim bitirdim senide:lepi:

ohss mi ?????????????????benim kabusum ben yaşadım ve en tehlikelisini 13 gün hastane ve herşeyin iptali dışında birde kalıca izlerini taşıdım.ve yaklaşık 25 kilo kadar su topladım bennnnnnnnnn....ıyyyyyyyyyyyyy o günleri galiba bir daha yaşıyacağım çünkü 1. dereceden risk grubundayım...umarım hiç kimse yaşamaz bunu :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayır canım benim lurcin degil orgalutran 5 tane var sizin kactane genelde herkez lurcin kullanılıyor bana farklı verildi benim kısa protokol ondan sanırım

kısa ya da uzun protokol olması nasıl ve neye göre belirleniyor kızlar? Beni bilgilendirir misiniz
Süre ne kadar uzuyor

kısa ya da uzun protokol olması nasıl ve neye göre belirleniyor kızlar? Beni bilgilendirir misiniz
Süre ne kadar uzuyor

canım kısa da adetin 3. günü başlanıyor....uzun da ise adetinin belli bir gününde doğum kontrol hapı kullanıyorsun ve bu hapla adet oluyorsun sonuçlarına göre başlanıyor diye biliyorum...fisfisfis

şakamaka 6. iğnemide vurdum bugün kızlar hihoyyyt
inşallah cumartesi adet olurumda giderim ankaraya
evi temizledim kocişim gömlekleri mis gibi oldu
yazlık kışlık olayı ve camlar ve kapılarda tamam :roflol:
hazırım bekliyorum :teytey:

ohh maşallah bende bir temizlik yapsam tedavimin zor aşamalarına kadar ama hiçte canım istemiyor kocamda yok aslında temizlik yapmanın tam zamanı.kayınvalidem rahatsız oda yatıyor tamda hastalanacak zamanı buldu:roflol:

damlacım bende bugün test yaptık adetim geciktiği için osman hoca şüphelendi ama sonuç negatif cıktı.bugün şerife hemşireyle konuştuk siz aynı dönemde burda olcak gibisiniz dedi bende yarın adet olabilirim cmrtesi başlarım inşallah sana özel msj atıcam oku mutlaka.tedaviye başlayan arkadaşlarımmmm hepinize hayırlı bereketli bol yumurtalı sağlıklı hareketli bol spermli tedavi olması için dua ediyorummmmmmmmmmmm:sm_cool:

uf bugünde başlamadı iğne p.tesi yine gidiyom inş başlıcak bende kendim yapamıyorum iğneyi cesaretim yok bi tane yapmıştım aşılamada elim titredi ince uçlu şeker iğnelerini eczaneler ücretsiz veriyo burda siz nasıl alıyosunuz kızlar...

selam kızlar
ben nisan ayında başlayacaktım tedaviye ama 28.04 de reglemin 3 günü kontrole gittiğimde kist gördü dr
29.04 de ufak bir operasyon geçirdim ve aynı gün doğum kontrol hapına başladım 19.05 de doğum kontrol hapı bitecek yine reglemin 2 ve 3 günü kontrole gideceğim ve tadaviye başlayacağım
benim ilk tüp bebek denemem olacak geçen sen mayıs ayında kendiliğinden hamile kalmıştım ama temmuzda gelişmediği için kürtaj oldum
kızlar polen kürü varmış bilen varmı bide soğan kürü yapsakmı acaba bu iki kür yumurta oluşmasını sağlıyormuş hadi beraber araştıralım ve burda birbirimize yazalım yumurtalar biraz fazlalaşsa fena olmaz herhalde ay daha şimdiden çok heyecanlıyım
ben beylikdüzü medicanaya gidiyorum Selman beye
herşeyin hayırlısı
hee bu arada bana tavsiye edeceğiniz bir şey varmı sizlerden cevap bekliyorum inşallah yazımı okur ve cevap verirsiniz hepimiz birgün annne olacağız inşallah

canım öncelikle aramıza hoş geldin.gecmiş olsun canım .allah tedavini hayırlı etsin inşallah ilk denemende bebeğine kavuşursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…