slm cıngıs pemvebı yumurtaların alındıgı gun verılmesı gerekıo arkadsım basarılar ALLAH hepimizin yüzüne baksın
Dıptıs'cım gel de Anakra'ya görüşüp tanışalım. birlikte OHSS sohbetleri yaparız ne güzelll :)
ya arkadaşlar göbekten igneyi nasıl vuruyorsunuz ben vuramayacak gibiyim.igneler geldi ama ucunu göremedim normal igneler gibimi ucları
:lepi: ohss diye diye yedim bitirdim senide:lepi:
canım korkma normal değiller ne vurulacaksın lucrinmi göbek deliğininkenarından 2parmak dışarıdan etini iki parmağınla tut iğneni yap canım lucrının iğnesi hiç acıtmıyor.ama sıvı tuzlu olduğu için ilaç içeride yakıyo birazcıkkk
kısa ya da uzun protokol olması nasıl ve neye göre belirleniyor kızlar? Beni bilgilendirir misiniz
Süre ne kadar uzuyor
damlacım bende bugün test yaptık adetim geciktiği için osman hoca şüphelendi ama sonuç negatif cıktı.bugün şerife hemşireyle konuştuk siz aynı dönemde burda olcak gibisiniz dedi bende yarın adet olabilirim cmrtesi başlarım inşallah sana özel msj atıcam oku mutlaka.tedaviye başlayan arkadaşlarımmmm hepinize hayırlı bereketli bol yumurtalı sağlıklı hareketli bol spermli tedavi olması için dua ediyorummmmmmmmmmmm:sm_cool:şakamaka 6. iğnemide vurdum bugün kızlar hihoyyyt
inşallah cumartesi adet olurumda giderim ankaraya
evi temizledim kocişim gömlekleri mis gibi oldu
yazlık kışlık olayı ve camlar ve kapılarda tamam :roflol:
hazırım bekliyorum :teytey:
selam kızlar
ben nisan ayında başlayacaktım tedaviye ama 28.04 de reglemin 3 günü kontrole gittiğimde kist gördü dr
29.04 de ufak bir operasyon geçirdim ve aynı gün doğum kontrol hapına başladım 19.05 de doğum kontrol hapı bitecek yine reglemin 2 ve 3 günü kontrole gideceğim ve tadaviye başlayacağım
benim ilk tüp bebek denemem olacak geçen sen mayıs ayında kendiliğinden hamile kalmıştım ama temmuzda gelişmediği için kürtaj oldum
kızlar polen kürü varmış bilen varmı bide soğan kürü yapsakmı acaba bu iki kür yumurta oluşmasını sağlıyormuş hadi beraber araştıralım ve burda birbirimize yazalım yumurtalar biraz fazlalaşsa fena olmaz herhalde ay daha şimdiden çok heyecanlıyım
ben beylikdüzü medicanaya gidiyorum Selman beye
herşeyin hayırlısı
hee bu arada bana tavsiye edeceğiniz bir şey varmı sizlerden cevap bekliyorum inşallah yazımı okur ve cevap verirsiniz hepimiz birgün annne olacağız inşallah
hayır canım benim lurcin degil orgalutran 5 tane var sizin kactane genelde herkez lurcin kullanılıyor bana farklı verildi benim kısa protokol ondan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?