Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

slm kızlar naılsınız
tedavınız nasıl gıdıo
ALLAH izin verirse transferler ne zaman benım kı ayın 10 yada 12 gıbı cok heyecanlıyım gene benhihoyyyt

Ayy canım ya sanki bayrama hazırlanır gibi hazırlanmışsın. Umarım senin en güzel bayram misafirin kapını çalar ve anne rahmine gelerek bir daha gitmemek üzere yerleşir.
:Saruboceq::Saruboceq:

dr gunay sen nasılsın yazılarını okudum duzeldımı hersey yolunda demı arkadasım

slm kızlar naılsınız
tedavınız nasıl gıdıo
ALLAH izin verirse transferler ne zaman benım kı ayın 10 yada 12 gıbı cok heyecanlıyım gene benhihoyyyt

Umarım arkadaşım transferi yapıldıı gibi bebişlerin hemen tutunur sana. Ben daha tüp bebek merkezine ilk kez görüşmeye gideceğim yarın onda bile ne kadar heyecanlıyım anlatamam yani.
Senden o zaman güzel haberi çabuk alacağız. İnş. yazın o güzel bebekli hamile th-shirtlerini giymek nasip olur sana

kafa dağıtıyorum böyle yaaalkisalkisalkis
akşama kadar yat yat bi yere kadar:roflol:

bende oldum olacam sancım var bayasositososito
özelden at mesajı bekliyorum ben:smiley-cool:

Ayy canım ya sanki bayrama hazırlanır gibi hazırlanmışsın. Umarım senin en güzel bayram misafirin kapını çalar ve anne rahmine gelerek bir daha gitmemek üzere yerleşir.
:Saruboceq::Saruboceq:

evet misafirlerimle gelicem ya evi pis dağınık görmesinler diye hazırladım
inşallah dediğin gibi olur canım:Saruboceq:

tsk ederım arkadasım umarım hepımız yazın o guzel tısortleri gıyr gezeriz ALLAH hepimize versin

bende dıptıs gıbı pazar gunu temızleyecegıjm evı barkı esım yardım edecek mısafırlere hazırlık yapalım yatacaz artıkın ne zaman temızlıge vakıt bulacaz

bende dıptıs gıbı pazar gunu temızleyecegıjm evı barkı esım yardım edecek mısafırlere hazırlık yapalım yatacaz artıkın ne zaman temızlıge vakıt bulacaz

aman kuzu elini çabuk tut misafirler gelmeden yetişsinkaydirigubbakcemile

tadaviye yeni başlayan arkadaşlar hayırlı sonuç almanızı gönülden istiyorum hayırlı tedaviler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…