şakamaka 6. iğnemide vurdum bugün kızlar hihoyyyt
inşallah cumartesi adet olurumda giderim ankaraya
evi temizledim kocişim gömlekleri mis gibi oldu
yazlık kışlık olayı ve camlar ve kapılarda tamam :roflol:
hazırım bekliyorum :teytey:
slm kızlar naılsınız
tedavınız nasıl gıdıo
ALLAH izin verirse transferler ne zaman benım kı ayın 10 yada 12 gıbı cok heyecanlıyım gene benhihoyyyt
ohh maşallah bende bir temizlik yapsam tedavimin zor aşamalarına kadar ama hiçte canım istemiyor kocamda yok aslında temizlik yapmanın tam zamanı.kayınvalidem rahatsız oda yatıyor tamda hastalanacak zamanı buldu:roflol:
damlacım bende bugün test yaptık adetim geciktiği için osman hoca şüphelendi ama sonuç negatif cıktı.bugün şerife hemşireyle konuştuk siz aynı dönemde burda olcak gibisiniz dedi bende yarın adet olabilirim cmrtesi başlarım inşallah sana özel msj atıcam oku mutlaka.tedaviye başlayan arkadaşlarımmmm hepinize hayırlı bereketli bol yumurtalı sağlıklı hareketli bol spermli tedavi olması için dua ediyorummmmmmmmmmmm:sm_cool:
Ayy canım ya sanki bayrama hazırlanır gibi hazırlanmışsın. Umarım senin en güzel bayram misafirin kapını çalar ve anne rahmine gelerek bir daha gitmemek üzere yerleşir.
:Saruboceq::Saruboceq:
Umarım arkadaşım transferi yapıldıı gibi bebişlerin hemen tutunur sana. Ben daha tüp bebek merkezine ilk kez görüşmeye gideceğim yarın onda bile ne kadar heyecanlıyım anlatamam yani.
Senden o zaman güzel haberi çabuk alacağız. İnş. yazın o güzel bebekli hamile th-shirtlerini giymek nasip olur sana
slm kızlar naılsınız
tedavınız nasıl gıdıo
ALLAH izin verirse transferler ne zaman benım kı ayın 10 yada 12 gıbı cok heyecanlıyım gene benhihoyyyt
Ben ayın 29 unda ilk iğnemi vuruldum tahmini ne zaman yumurtalarım toplanır ve transferim olur arkadaşım
slm arkadasım hayırlı olsun tedavin senın tedavın uzun protolmu yoksa kısamı
a.s.
bende dıptıs gıbı pazar gunu temızleyecegıjm evı barkı esım yardım edecek mısafırlere hazırlık yapalım yatacaz artıkın ne zaman temızlıge vakıt bulacaz
canım öncelikle aramıza hoş geldin.gecmiş olsun canım .allah tedavini hayırlı etsin inşallah ilk denemende bebeğine kavuşursun canım[/QUİnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim
senden başka kimse ilgilenmemiş bile olsun canları sağolsun tabi herkez kendi derdinde
dilerim allahtan herkezin tedavisi çok güzel geçer ve cennet kokulu bebişlerini kucağına alırlar tabi hayırlısı ile bende tabiki
canım öncelikle aramıza hoş geldin.gecmiş olsun canım .allah tedavini hayırlı etsin inşallah ilk denemende bebeğine kavuşursun canım[/QUİnşallah canım güzel dileklerin için teşekkür ederim
senden başka kimse ilgilenmemiş bile olsun canları sağolsun tabi herkez kendi derdinde
dilerim allahtan herkezin tedavisi çok güzel geçer ve cennet kokulu bebişlerini kucağına alırlar tabi hayırlısı ile bende tabiki
Amin inş. kimsenin kucağı boş kalmaz.Herkesin çevresi ailesi akrabaları var, bir sürü soru bir sürü laf konuşmalar, umarım hemn hamile kalırızda hepsinin ağızları kapanır.
Amin inş. kimsenin kucağı boş kalmaz.Herkesin çevresi ailesi akrabaları var, bir sürü soru bir sürü laf konuşmalar, umarım hemn hamile kalırızda hepsinin ağızları kapanır.[/Q
amin canım tez vakitte inşallah
Aramıza hoşgeldin arkadaşımtedavin hayırlı olsun
tadaviye yeni başlayan arkadaşlar hayırlı sonuç almanızı gönülden istiyorum hayırlı tedaviler
Çok sağolasın handancımm...İnşallahh hepimiz güzel haberler veririzburadann..
inşl canım ya valla herkezin keşke ilk denemede tutsa öyle bir mucize olsa.sen nezaman başladın tedaviye ignelerinimi vuruyorsun
Canım çarşamba günü ilk iğnemi vuruldum...Neden olmasın olur inşallah mucizeeler..:)) peki sen hangi aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?