Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

ben ayın 29 unda ilk iğnemi vuruldum tahmini ne zaman yumurtalarım toplanır ve transferim olur arkadaşım

eğer kısa protokolse mayısın 8-12 arasında yumurtaların toplanır ondan sonraki 2-6. Günler arasında da transferin olur.sonrasında da ki bunu biliyorsundur eminim 12 gün sonra burdan bende hamileyim diye bağırırsın inşallah

Çok sağol lansor..İnşallah dediğin gibi hamileyimmmm diye bağırırım:)):CüvCüv::CüvCüv:

kızlar dün adet oldum hihoyyyt
bu gece 10da yola çıkıyorum ankaraya
ara ara yine gelirim gelişmeleri bildiririm
öptüm hepinizi Şeniz

merhabalar kızlar bende 2 gündür kalcadan ignelerimi vurunuyorum göbektem nezaman vurunmaya başlarım nasıl vuracagımı şimdiden kara kara düşünmeye başladım.

damlacım hayırlı olsun bugün gelmişsin ben akşam 4de mayadaydım hemen seni sordum
hemşirede senin beni sorduğunu söyledi cok sevindim canım perşembe yine gelecekmişsin
tedaviye başladınmı?
ankarada nerde kalacaksın sana özelden msj atıcam oku canım

ben yine kaldım kızlar rahim duvarı kalın çıktı size kolay gelsin haziran artık hoşçakalın

merhaba kızlar bugün dk gittim kontrol için ama henüz yumurtalarımı göremedik 5 gün ilaç kullandım ve bugün 3 ignemi vurdurdum sizce yumurtalarımın hala gelişmedikleri normalmidir tabi dok gittigimde henüz 2 igne olmuştum hargün 1 igne vurunuyorum

kızlar,merhaba ben geldim
persembe aksamı istanbula geldik cuma gunu bıraz gezdik kaydirigubbakcemile cumartesi gunu almana gittik o gun halit fırat bey yoktu burcak hanım muayene etti, ama ben halit bey istıyorum deyince,dosyam halit beye verıldi,dun halit beyle tanıstık iyi bır ızlenım braktı bızde,bısmıllah deyıp tedavıye basladık,bana puregon ıgnesı ve bir kac vıtamın verdi,ama rahım fılmı ıstedı,tuplerde sıvı varsa ameleyat olcam allahım ınsallah tuplerım temızdır :Saruboceq: ameleyat ıcın korkmuyorum,ısım uzar dıye korkuyorum,eger sıvı varsa embrıyonlar dondurulacak,ameleyat sonrası yerlestırılecek,buda bızım buradakı kalma suremızın uzaması demek,bılıyorsunuz,bız yurt dısından geldık ve 1 aylıgına gelmıstık
artık hayırlısı allah ne eylerse guzel eyler deyıp beklemek gerek sanırım
daha once benzer seylerı yasadıysenız lutfen yazın bana,ve dua edın lutfen bende kendıme ve sıze tek tek dua edıyorum,hakkımıza hayırlısı olsun dıyorum a.s.
:Saruboceq:

evet canım başladıkdelikafadulden
sana özelden yazdım kuşum

dün itibari ile başladım kızlar bugün 2. iğnemi burdum
225 puregon ve 5 mg lucrin vuruyorum
kan değerlerim gayet iyi çıkmış
hatta fırlayan fsh bile 5 e düşmüş sevinçden delirdimdelikafadulden
perşembe kontrolüm var bakalım neler olacak
gerçekden iyi bir merkez seçtiğime inanıyorum
çok güler yüzlü ve cana yakınlar
ilk defa gittiğim bir hastanede huzursuz olmadım
o kadar güzel karşılandımki...
osman hoca ayrı bir alem :roflol:
dinleyen ve bütün sorularıma cevap veren biri olduğu için ayrı mutlu oldum
resmen boğdum adamcağızı ama banamısın demedi :roflol:
osman hocam artık kusuruma bakma ben fazla meraklıyım
deşmeden yapamıyorum benim gibi hasta düşman başına :roflol:
şerife hemşirem o benim aşkım zaten:asigim:
hem yüzyüze hem telefondan sömürdüm resmen onu:roflol:
birde nurgülüm var onun yeri ayrı o kendini biliyor :teytey:
aslında hepsi birbirinden şeker insanlar:asigim:
dedim ya doğru seçim yapmışım

arkadaslar yurtdısından persembe gecesi geldim, nihayet geldim diyorummmmmmmmmmmmmmm
up
up
kimse yokmuuuuuuuu :1shok: :1shok: ne cabuk unuttunuz beni kızlar:1shok:

hihoyyytsehnaz hosgeldinn canım tedavinde basarılar diliyorum dıptısım cok sevindim canım baslamıssın bakalım bende bugun adet olucammı daha olmadım hayırlısı bende bir kac gün sonra gidicem arkandan geliyomm :)))hihoyyythihoyyythihoyyyt

merhabalar kızlar nasılsınız tedaviye başlayan arkadaşlara hayırlı sonuclar diliyorum.bakalım kim önce tedavi sonrasında pozitif sonucu alacak rabbim hiç kimseye negatif sonuc göstermesin.

inşallah ya Allah herkese göstersin pozitifiii.bende bu ay hastalanınca iğnelere başlıcam inşallah dokto bana sadece hastalandığının ilk günü gel dedi.ama herhangi bi tahlil istemedi şu anlık.unuttumu acaba yada iğnelere başlayınca mı yaptırcak acaba

Canım ben adetimin 2. günü iğne vurulmaya başladım..5 gün iğne vurulduktan sonra 6. gün kontrole gittim. O zaman gelişmeye başlamıştı..Gerçi ne kadar zmanda sonuç alınır bir fikrim yok..Puregon 450 vuruldum ben bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…