Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

Amin canım inşallah. Kendimi rahatlatmak için dua okuyorum.salat-ı tefriciye duasını 4444 kere okursak dileğin kabul olurmuş allahım kabul eder inşallah..Eşimle birlikte okumaya başladık:) Süreç çok uzun değilmiş ama o zaman gelince zaman geçmez herhalde hakkımızda hayırlısı arkadaşım. Allahım nasip ederse Haziranda belli olacak o zaman hamile olup olmadığımız değil mi?:CüvCüv:

canım duanın sonunda benide unutma nolur karşılıksız menfaatsiz edilen dua reddolunmazmış.bende en kısa zamanda okumayı düşünüyorum o duayı bide hatimimi tamamlıycam allah nasip ederse bende sana ve bütün arkadaşlarada dua etcem inşallah mayısın son günlerinde belli olur canım 28 29 30 o aralar çünkü muhtemel adet gününe kalmıyo sonucu öğrenmen mesela benim 5 kasım adet tarihimdi 3 kasımda test yaptırmıştık yani mayıs hamişi olcaz canım inşallah:Saruboceq::CüvCüv:

biran önce gitmelisin. geç kalma ama erken gitmen daha iyi olur hayırlı olsun canım:ecrin_bebek:

eğer sosyal güvencemden onay gelirse bende olabilirim.
kaydirigubbakcemile3

oh inşallah senide burda görürüz canım hayırlı olsun seninde tedavinhihoyyyt

canım ya zaten kocaya bir süre ihtiyaç yokdelikafadulden.bende acayip heyecanlıyım hadi halayın başı siz olun arkanızdan yetişiceza.s.

:roflol: ay evet ama işde tek korkum ayın 23-24 üne denk gelmesi

ben bir süre misafirhanede kalabilirim. aslında kalacak yerim var akarada ama yumurta toplama vs. sonra mutlaka kalmam şart. eşim büyük olasılık transfer zamanında geleceğinden o orda kalmaz. ben ayın 26 sı gibi başlayacakmışım lucrin'e. adetim ne zaman gelir hiç bilmiyorum:1rolleyes:

günaydın kıslaaaaaaaaaarr en erkenci benimhihoyyyt

günaydın caneylom herkese günaydınlar

günaydın ikinizede kızlarhihoyyyt

Allahım bütün hepimizi geri çevirmesin dualarımızı kabul etsin inşallah..Hayırlısını nasip etsin..Merak etme duada sizi unutmuyorum. Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..Yaşam koçum var birde onunla görüşeceğim..Moralman iyi olmamız gerekiyor..Diyetime dikkat ediyorum. Allahım nasip edecekse olacak inşallah...

hihoyyythihoyyytkıslarrr mayısda tedavi olacak arkadaşlara bol basarılar diliyorum rabbim emeklerinizi bosa cıkarmasın ins bende insallah mayısda baslıcam ama önce muayene icin gidecem bakalım bende adet olmadan bende aranıza burdan katılırsam yazıcam sizee insallah hepimiz hamis kalırızz rabbim yardımcımız olsun dualarımızda birlik olalım:CüvCüv::CüvCüv:ayy cok heycanlı bisey ya aslında ben tüp bebek tedavisini duyunca cok korkuyorum ama arkadaslar o kadar da zor olmadıgını anlatınca birazda rahatladım ben 2 ay önce hala olacagımı öğrendim kıslar cok güsel bir duygu insallah annede olabilirimm biliyomusunuz yengem beni bekliyo bebeğine bise yapmıyo sende hamis kal beraber yapıcaz diyoooo ona yetissem ne güsel olur delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:

ya birde hangi merkezlerde tedaviye basladınız ben memorialı düsünüyorum galiba hakkımızda hayırlısı olsunn insallah gerci önce bir gidem icime sinecekmi oda önemli değilmi ayy amma da stres oldum su an kalkıp göbek atasım geliyooo sanki delürdüm ben dülürdüm heyecandan-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:dance::dance::dance:

ben mayada başladım canım uzun protokolkaydirigubbakcemile2
aynı şekilde bende de heyecan var ilk denememiz olduğundan sanırımhihoyyyt
ilk olarak kesinleştiğinde nasıl korktum anlatamamkaydirigubbakcemile
günlerce ağladım durdumsenağlama
sanırım ilk defa bu kadar yakın olduğumdankaydirigubbakcemile3
şimdi heyecan had safhada bende delürdüm -tatlicadiarzu-

şeker inşallah ilk ve son olur çok zor bir süreç bu ama yıkılmadan her defasında ayağa kalkıyorsun .inşallah sizler tüm enerjinizi meleklere harcarsınız benim gibi 3. için beklemeden alırsınız kucağınızakaydirigubbakcemile5

canım problem tam olarak neydi:uhm:
inşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
sende bu defa kavuşursun meleğine:asigim:

kızlar bende mayısın 1 veya 2 doktora gidicem ,
uzunmu kısamı protokol belirlenicek belkide hemen yapıcaz dicek bilmiyorum haziranda denencekmiş ben sizin aranıza katılamıyorum yani

kızlar hele bana bi bakın yardıma ve desteğe ihtiyacım var.ben mayısı beklemekten çok yoruldum ve doktorumla konuştum oda bana eğer istersem başlayabileceğimizi söyledi.bilmeyenler için ben de erken menapoz sorunu olduğu için iki defa adet görmem gerekiyor ilk ilaç 10 günlük 2.ilaç ise 21 günlük sonrasını biliyorsunuz iğnelere başlanacak.eğer başlarsam haziranda transfer oluyor yok beklersem temmuz ayına sarkıyor ve beklemek daha yorucu benim için.bir de eğer başlarsam öğrencilerimi bırakmamış olucam okul kapandığında transfer gerçekleşecek.siz olsanız ne yapardınız bekler sabrınızımı tüketirdiniz yoksa bir ana önce başlayıp sonucu mu görürdünüz offffffffffff offfffffffffffff 3. olmasına rağmen kalbim yerinden çıkacak sanki yeni başlıyormuş gibiyim hiç bir şey bilmiyormuş gibi.bugün çok daraldım bir yardım eli uzatınmirmirmirmir:uhm::uhm:

iyi akşamlar şeker ben burdayım ve çok sıkıntılıyım

canım benim hiç sıkma canını bence başla tedavine bende mayısın sonunda başlıcam ama tahlillerim iyi çıkarsa bu ay başlayalım dedim doktoruma olur dedi.hiç bişey ypmadan beklemektense 1 adım atmak bizim için çok önemli en azından olumlu yada olumsuz sonuçlarımıza göre biraz daha erken ne yapacağımıza karar veririz beklemeye vaktimiz yokki canım
:roflol:

tırsttımmmmmmmmmmm işte ya doktor başlayalım dediğinde ya benim son şansım bu son o yüzden böyle çok sıkıntı yaptım.düne kadar moral tavan yapmıştı bende bugün ise yerlerde bile bulamıyom kendimi ben nerdeyimmmmmmmmmmmmmmmm biri çıkarsın beni

canım söyle düşün yaş olarak her gecen gün daha ilerliyoruz.belki zaman gectikçe kötüye gider o yüzden vakit kaybetme derim ben.ne açıdan son şans maddi mi?sen nereye yaptırıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…