ne sakıncası olcak canım tabiki anlatırım adetin birinci gün sayınca 12 gün çatlatma iğnesi oluyo 14 gün yumurtalar toplanıyo embriyoların gelişimine göre toplamanın 3, 4, yada 5 günü transfer yapılıyo 10-12 gün sonrada test günü canım belki kişiden kişiye bir gün veya iki gün değişebilir ama ortalama böyle oluyo süreç inşallah sorunsuz ilerler canım tedavimiz....
Amin canım inşallah. Kendimi rahatlatmak için dua okuyorum.salat-ı tefriciye duasını 4444 kere okursak dileğin kabul olurmuş allahım kabul eder inşallah..Eşimle birlikte okumaya başladık:) Süreç çok uzun değilmiş ama o zaman gelince zaman geçmez herhalde hakkımızda hayırlısı arkadaşım. Allahım nasip ederse Haziranda belli olacak o zaman hamile olup olmadığımız değil mi?:CüvCüv:
iyi aksamlar kıslar size bir sorum vardı ya bende insallah tedavye baslıcam ama adetim yeni bitti ben ne zaman gitmeliyim merkeze muayene olmak icin ayrıca kısa protokolde olsa uzunda olsa adetin 21 nci günü lucrinlemi baslanılıyo tedaviye bunu merak ettimde yani ben simdi adet oluncamı gitmeliyim yoksa adetimin 21nci günü gelmedenmi gitmeliyim ? kafam karıstı ya
eğer sosyal güvencemden onay gelirse bende olabilirim.
kaydirigubbakcemile3
canım ya zaten kocaya bir süre ihtiyaç yokdelikafadulden.bende acayip heyecanlıyım hadi halayın başı siz olun arkanızdan yetişiceza.s.
damlacım benim adet tarihi 23-25 arası bekliyorum eğer bu ay yetişmezse mayıs 25-26 olur sanırım sende mi misafirhanede kalacaksın.eşinde seninle birliktemi kalack.benim eşim işlerinin yoğunluğundan dolayı büyük ihtimalle tedavi süresinde yanımda olmayacak arada bir gidip gelir diye düşünüyoruz da bakalım ne olacak
günaydın kıslaaaaaaaaaarr en erkenci benimhihoyyyt
günaydın caneylom herkese günaydınlar
canım duanın sonunda benide unutma nolur karşılıksız menfaatsiz edilen dua reddolunmazmış.bende en kısa zamanda okumayı düşünüyorum o duayı bide hatimimi tamamlıycam allah nasip ederse bende sana ve bütün arkadaşlarada dua etcem inşallah mayısın son günlerinde belli olur canım 28 29 30 o aralar çünkü muhtemel adet gününe kalmıyo sonucu öğrenmen mesela benim 5 kasım adet tarihimdi 3 kasımda test yaptırmıştık yani mayıs hamişi olcaz canım inşallah:Saruboceq::CüvCüv:
ya birde hangi merkezlerde tedaviye basladınız ben memorialı düsünüyorum galiba hakkımızda hayırlısı olsunn insallah gerci önce bir gidem icime sinecekmi oda önemli değilmi ayy amma da stres oldum su an kalkıp göbek atasım geliyooo sanki delürdüm ben dülürdüm heyecandan-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-:dance::dance::dance:
ben mayada başladım canım uzun protokolkaydirigubbakcemile2
aynı şekilde bende de heyecan var ilk denememiz olduğundan sanırımhihoyyyt
ilk olarak kesinleştiğinde nasıl korktum anlatamamkaydirigubbakcemile
günlerce ağladım durdumsenağlama
sanırım ilk defa bu kadar yakın olduğumdankaydirigubbakcemile3
şimdi heyecan had safhada bende delürdüm -tatlicadiarzu-
canım problem tam olarak neydi:uhm:şeker inşallah ilk ve son olur çok zor bir süreç bu ama yıkılmadan her defasında ayağa kalkıyorsun .inşallah sizler tüm enerjinizi meleklere harcarsınız benim gibi 3. için beklemeden alırsınız kucağınızakaydirigubbakcemile5
kızlar bende mayıs ayında tedavime başlıyorum herkezin şansı bol olsun
kızlar bende mayısın 1 veya 2 doktora gidicem ,
uzunmu kısamı protokol belirlenicek belkide hemen yapıcaz dicek bilmiyorum haziranda denencekmiş ben sizin aranıza katılamıyorum yani
canım benim hiç sıkma canını bence başla tedavine bende mayısın sonunda başlıcam ama tahlillerim iyi çıkarsa bu ay başlayalım dedim doktoruma olur dedi.hiç bişey ypmadan beklemektense 1 adım atmak bizim için çok önemli en azından olumlu yada olumsuz sonuçlarımıza göre biraz daha erken ne yapacağımıza karar veririz beklemeye vaktimiz yokki canım
:roflol:
canım söyle düşün yaş olarak her gecen gün daha ilerliyoruz.belki zaman gectikçe kötüye gider o yüzden vakit kaybetme derim ben.ne açıdan son şans maddi mi?sen nereye yaptırıyorsuntırsttımmmmmmmmmmm işte ya doktor başlayalım dediğinde ya benim son şansım bu son o yüzden böyle çok sıkıntı yaptım.düne kadar moral tavan yapmıştı bende bugün ise yerlerde bile bulamıyom kendimi ben nerdeyimmmmmmmmmmmmmmmm biri çıkarsın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?