Mayısta tedavi olacak arkadaşlar burada

canım söyle düşün yaş olarak her gecen gün daha ilerliyoruz.belki zaman gectikçe kötüye gider o yüzden vakit kaybetme derim ben.ne açıdan son şans maddi mi?sen nereye yaptırıyorsun

yok be canım keşke maddi olsa ben çok yıprandım canım ölümden döndüm bu ilaçlar yüzünden bu son kararı bana ait oldu lodu olmassa bir daha denemeyi şimdilik düşünmüyorum.canım ben hacettepe de yaptırıyorum benim ilki tuttu düşük oldu sonra 2. hiç tutmadı.

yaş konusunda da haklısın ya bencede başlayım ben.erken kalkan erken yol alır dimi ya???lütfen olsun bu sefer lütfen:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dualarım hepimiz için tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kıslar nasıl gidiyo tedaviler şu an kimsecikler yok ama inşallah hareketlencek iğneler testler başlayınca bakalım benimde 1 haftam kaldı haffftaya cumada başlıycam lucrine allah nasip ederse hadi hoşçakalın şimdilik

Maddi, manevi her yönden kendini hazır hissediyorsan başla, derim. Gereksiz bir bekleyiş daha da gerebilir. Benim de mayıs başında başlayacak inşallah. Bu sefer bizimle kalacaklar, annelerine tutunacaklar; şeklinde telkinde bulunuyorum hep. Şimdiden hissetmeye çalışıyorum. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Ne olur sen de umudunu kaybetme, moralini yüksek tut... :))

sen nerde başlayacaksın canım

slm kızlar tedavisi uzun protokol olup doğum kontrol hapıyla başalayan varmı ben bu hapla başlıcamnad acaba neden faydası ne

slm kızlar tedavisi uzun protokol olup doğum kontrol hapıyla başalayan varmı ben bu hapla başlıcamnad acaba neden faydası ne

ben doğum kontrol hapıyla başladımhihoyyyt
sanırım faydası pko vs. varsa az çok tedavi edici minik kistleri yok edici bir yönü olması

selam arkadaslar, bende mayisin 13 ünde tedaviye baslicam. Benim ilk denemem oldugu icin hic biseyden haberim yok. Siz degerler felan diyorsuz ben okuyup gecmekten baska bisey yapamiyorum. Ben persembe günü gittim. Doktorun demesine göre güzel bi yumurta büyümüs dedi. Bana mayisin 13 de hormon tedavisine baslayacigimizi dedi, Ben kendime igne vurcakmisim öyle dedi ona göre yumurtaliklarim cogalcakmis. haziran da o zaman ilk denemeye yaparim. Bide isvicrede yasak oldugu icin beni türkiyeye yollamak istiyorlar, yada belcikaya cok zor olcak. Sasirip kaldim. Tüp bebegini tam olarak güzel bi sekilde internete okuyabilcegim siteler varmi?

sağol canım benim bugün kararımı verdim başlıyorum hazırım ve umarım saygıdeğer keçilerdedelikafadulden yola çıkmış bize doğru geliyorlardır...ya sizler varken insanın morali hep yüksek oluyor zaten hadi kızlar alalım şu keçilerikaydirigubbakcemile

canım hap sayesinde başlangıçta hormonlarını kontrol ediyorlar yani tedaviye başlamak için gerekli düzenlemeyi yapıyorlar rahim içinde rahat ol çoğumuz böyle başlıyoruzkaydirigubbakcemile3

canım öncelikle hayırlı olsun tedavin umarım dolu dolu olur kucağın.canım internette bilgi siteleri var fakat terimler biraz kafa karıştırıcı oluyor.eğer yararı olursa bizlere sorabilirsin bildiklerimizi paylaşırız seninlea.s.

canım hap sayesinde başlangıçta hormonlarını kontrol ediyorlar yani tedaviye başlamak için gerekli düzenlemeyi yapıyorlar rahim içinde rahat ol çoğumuz böyle başlıyoruzkaydirigubbakcemile3

nesrinciğim sağol canım bu arada sen hangi merkezdesin

kızlarrr iyi aksamlar size bir sorum vardı bende insallah muayene olmaya salı günü gitmeyi düsünüyorum o zaman esimizinde spermiyogram testini istiyorlarmı bilgi verebiirmisiniz

kızlar lucrinlerin bu haftaiçi elimde olacakhihoyyyt
cumartesi günü başlıyorumhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…