canım söyle düşün yaş olarak her gecen gün daha ilerliyoruz.belki zaman gectikçe kötüye gider o yüzden vakit kaybetme derim ben.ne açıdan son şans maddi mi?sen nereye yaptırıyorsun
yaş konusunda da haklısın ya bencede başlayım ben.erken kalkan erken yol alır dimi ya???lütfen olsun bu sefer lütfen:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:dualarım hepimiz için tabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Maddi, manevi her yönden kendini hazır hissediyorsan başla, derim. Gereksiz bir bekleyiş daha da gerebilir. Benim de mayıs başında başlayacak inşallah. Bu sefer bizimle kalacaklar, annelerine tutunacaklar; şeklinde telkinde bulunuyorum hep. Şimdiden hissetmeye çalışıyorum. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Ne olur sen de umudunu kaybetme, moralini yüksek tut... :))
slm kızlar tedavisi uzun protokol olup doğum kontrol hapıyla başalayan varmı ben bu hapla başlıcamnad acaba neden faydası ne
mrb arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.umuyorumki hepimizin dilediği olur
sen nerde başlayacaksın canım
Jinemed'de başlayacağım şeker. Sen nereye gidiyorsun?
Maddi, manevi her yönden kendini hazır hissediyorsan başla, derim. Gereksiz bir bekleyiş daha da gerebilir. Benim de mayıs başında başlayacak inşallah. Bu sefer bizimle kalacaklar, annelerine tutunacaklar; şeklinde telkinde bulunuyorum hep. Şimdiden hissetmeye çalışıyorum. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Ne olur sen de umudunu kaybetme, moralini yüksek tut... :))
slm kızlar tedavisi uzun protokol olup doğum kontrol hapıyla başalayan varmı ben bu hapla başlıcamnad acaba neden faydası ne
selam arkadaslar, bende mayisin 13 ünde tedaviye baslicam. Benim ilk denemem oldugu icin hic biseyden haberim yok. Siz degerler felan diyorsuz ben okuyup gecmekten baska bisey yapamiyorum. Ben persembe günü gittim. Doktorun demesine göre güzel bi yumurta büyümüs dedi. Bana mayisin 13 de hormon tedavisine baslayacigimizi dedi, Ben kendime igne vurcakmisim öyle dedi ona göre yumurtaliklarim cogalcakmis. haziran da o zaman ilk denemeye yaparim. Bide isvicrede yasak oldugu icin beni türkiyeye yollamak istiyorlar, yada belcikaya cok zor olcak. Sasirip kaldim. Tüp bebegini tam olarak güzel bi sekilde internete okuyabilcegim siteler varmi?
canım hap sayesinde başlangıçta hormonlarını kontrol ediyorlar yani tedaviye başlamak için gerekli düzenlemeyi yapıyorlar rahim içinde rahat ol çoğumuz böyle başlıyoruzkaydirigubbakcemile3
kızlar lucrinlerin bu haftaiçi elimde olacakhihoyyyt
cumartesi günü başlıyorumhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?