• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

canım bılemıyorumkı dıgerlerınde olmamıstıda ondan korkuyorum herkes yazıyo bu sıtelerde yerlesme kanaması dıye çok özenıyorum belkıde gelse bende hamıle oldugumu anlıcam dıyorum sacmalıyorum kendı kendıme olumsuza alıştıramadım kendımı bu sefer hazır degılım bu sefer olmamalı :çok üzgünüm:

canım saçmalamıyorsun kesinlikle ama kötü şeylere takılıp kendini üzme diye söylüyorum bitanem ben hamile olduğunu hissediyorum ALLAH ın izniyle. beklemek en zoru biliyorum bende aynı şeyleri yaşıycam ama inan hamilelik belirtisi diye aslında birşey yok. ben doğal yoldan hamile kaldım 20. haftada bebekte sorun olduğu için aldılar ne yerleşme kanaması nede belirti hiçbirşey olmadı adetimi bekliyordum. bitanem güzel şeyler düşün

Son düzenleme:
Bence de cnm bu kadar düşünme dışarıya çık gez dolaş kendini yormadan biraz hava al. Sevdiğin insarla sohbet et. Olumlu düşün Allahın izniyle inşallah hayırlı sonuçlar alacağız. kaydirigubbakcemile2

doğru söyluyosun canım eşimide huzursuz ettım galıba arayıp duruyo oda yazık.ara ara kasıklarım agrıyo gecıyo şimdi yıne oldu belkıde benımle bebışlerim üzüldüğümü anlayıp uyarıyolardır burdayız dıye

mehaba ben ilk defa yazıyorum transferimin 6 günü ayın 14 bekliyorum sizlerin yazdıklarını okuduğunda biraz rahatlıyorum yaşadılkarımızı paylaştıkça rahatlayacağız

doğru söyluyosun canım eşimide huzursuz ettım galıba arayıp duruyo oda yazık.ara ara kasıklarım agrıyo gecıyo şimdi yıne oldu belkıde benımle bebışlerim üzüldüğümü anlayıp uyarıyolardır burdayız dıye

Bencede hamilesin sen şu anda karnındakilerde canlı bencede belkide sana sesleniyolar burdayız die haklısın. burda bir yerde okumuştum valla yalan olmasın embriyolar huzurlu beden isterlermiş tutunmak için bebişlerin için huzurlu ol kalk camı aç bi nefes al çok zor işimiz biliyorum Allah yardımcımız olsun. ikizmi acaba bebişler diyip duruyorum :Saruboceq:

Bencede hamilesin sen şu anda karnındakilerde canlı bencede belkide sana sesleniyolar burdayız die haklısın. burda bir yerde okumuştum valla yalan olmasın embriyolar huzurlu beden isterlermiş tutunmak için bebişlerin için huzurlu ol kalk camı aç bi nefes al çok zor işimiz biliyorum Allah yardımcımız olsun. ikizmi acaba bebişler diyip duruyorum :Saruboceq:
ayyy gercektenmı tamam kalkıyorum ve cama cıkıp bıraz kafamı topluyorum ben galba cok heyecan yaptım

ayyy gercektenmı tamam kalkıyorum ve cama cıkıp bıraz kafamı topluyorum ben galba cok heyecan yaptım

Canım benim sen Allahın izniyle hamile kalacaksın banada moral olacaksın merak ettiğim herşeyi işlemlerle ilgili sana sorcam :) çekeceğin var benim sorularımdan :)) ama önce müjdeli haberini alalımda

Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt

İSİM----------------------------- MERKEZ----------------------------- LUCRİN BAŞLANGIÇ TARİHİ----------------- TRANSFER TARİHİ---------------------------SONUÇ
ecemnurr---------------------Anotolia tüp bebek------------------------------------05.05.2010-----------------------03.06.2010
yağmurum1-----------------yurtdışı-----------------------------------------------------?????????-----------------------05.06.2010
xBettyx-----------------------maya tüp bebek---------------------------------------12.05.2010------------------------?????????
bluegrenn--------------------brüksel tüp bebek-------------------------------------12.05.2010------------------------10.06.2010
sumakim---------------------telek tüp bebek----------------------------------------13.05.2010------------------------?????????
angell08----------------------ist.amerikan hast.-------------------------------------23.05.2010------------------------?????????
melekkose------------------kadıköy şifa hast.--------------------------------------25.05.2010------------------------?????????
gülcecan---------------------kalamış jinemed----------------------------------------25.05.2010-------------------------?????????
GUL1973--------------------bahçeci kliniği-------------------------------------------02.06.2010-------------------------?????????
firstNimbus-----------------maya tüp bebek----------------------------------------05.06.2010-------------------------?????????
Silanaz----------------------America hastanesi.------------------------------------?????????-------------------------?????????
seko4517-------------------ank.üniversitesi-----------------------------------------06.06.2010-------------------------?????????
yojimbo----------------------????????????????-----------------------------------10.06.2010-------------------------?????????
catdog------------------------florance nightingale-----------------------------------16.06.2010-------------------------?????????

kızlar bende 28 nisanda lucrine başladım bugün 12. gün adet olmayı bekliyorum ankada tbmde

kızlar bu arada banyo yaptınız mı?ben tarsferden sonra sadece 1 kere saçımı yıkadım?buğün gireyim diyorum artık banyoya çok sıcak olmamak kaydıyla.

herkese selamlar siz benden daha ilerdesiniz benim de yarın yumurtalarım toplanacak ya c.tesi ya da p.tesi transferim olacak şimdiden heyecan sardı beni

Betty biz seninle aynı tarihte tedaviye başlamışız ama sen benden geridesin benim perşembe günü transferim olcak yarın için bol şans diliyorum allah yardımcın olsun canım..

herkese selamlar siz benden daha ilerdesiniz benim de yarın yumurtalarım toplanacak ya c.tesi ya da p.tesi transferim olacak şimdiden heyecan sardı beni

hayırlısıyla opunda transferinde çok güzel geçer bebişlerin dokuz ay boyunca seninle olurlar canım. başlarken biraz sıkıntı yaşadın ama sonu çok güzel olacak inşallahhhhh

Betty biz seninle aynı tarihte tedaviye başlamışız ama sen benden geridesin benim perşembe günü transferim olcak yarın için bol şans diliyorum allah yardımcın olsun canım..
perşembe gününden itibaren:CüvCüv: :CüvCüv: sin yaniiiikaydirigubbakcemile2
ne güzel yaaaa transferden sonra beklemek bile o kadar güzel bir duygu ki
mutlaka stres yapmadan mutluluk içinde geçirilmesi gereken bir dönem benceopuyorumnanaktan

Back
X