• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

kızlar meraba umarım herkes iyidir.sonuç bekleyenler, tedavide olanlar allah yardımcınız olsun.1 haftalık adet gecikmesinden sonra nihayet estrofeme başladım.kafamçokkarıştı

kızlar meraba umarım herkes iyidir.sonuç bekleyenler, tedavide olanlar allah yardımcınız olsun.1 haftalık adet gecikmesinden sonra nihayet estrofeme başladım.kafamçokkarıştı

sanıırm dondurulmuşlar için bu.ben de dondurulmuşlar için içmiştim o ilacı ama transferimiz yapılamadı o ayrı.umarım senin her şey yolunda gider canım.güzel haberlerini bekliyorumbuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
sanıırm dondurulmuşlar için bu.ben de dondurulmuşlar için içmiştim o ilacı ama transferimiz yapılamadı o ayrı.umarım senin her şey yolunda gider canım.güzel haberlerini bekliyorumbuyrunnnnnnnnn

evet tatlım dondurulmuşlar için tedavideyim. çok sağol canım benim,inşllh hepimiz bebeklerimize kavuşuruz:Saruboceq: senin neden olmadı transfer :uhm:

perşembe gününden itibaren:CüvCüv: :CüvCüv: sin yaniiiikaydirigubbakcemile2
ne güzel yaaaa transferden sonra beklemek bile o kadar güzel bir duygu ki
mutlaka stres yapmadan mutluluk içinde geçirilmesi gereken bir dönem benceopuyorumnanaktan

Canım inşallah ya allahmı söletti inşallah dediğin gibi hamile olurum aslında sabahtan beri içimde bi sıkıntı vardı inan bu yazını şimdi okuyunca içime bi su serpilti çok saol allah razı olsun. Umarım allah herkesin gönlüne göre verir sağlıklı bir şekilde bebişlerimize kavuşuruz inşallah..

evet tatlım dondurulmuşlar için tedavideyim. çok sağol canım benim,inşllh hepimiz bebeklerimize kavuşuruz:Saruboceq: senin neden olmadı transfer :uhm:

4 embriyomuz vardı dondurulan.transfer de 2 ay önce başarısız sonuçlanmıştı.memorialde dondurma işlemi yapıldı.biz buradan ilaçları kullandık,transfer günü vardık."çözülürken öldü "dediler."teknik hata" dediler."sizin spermlerinizde sorun "dediler.biz de elimiz böğrümüzde onca yolu döndük geldik.burdur-istanbul arası gittik geldik.bu yüzden nefret edyorum oradan

canım tebrikler sağlıklı bi şekilde dünyayada getirirsin inşallahhh:nazar::ecrin_bebek::nazar:asıl test günün nezamandı?

amın canım inşallah asıl 14 hazıran ama ben bu sabah test yaptırdım 8 ıncı gunum 12.9 çıktı 2 gun sonra yıne gıdıcem çok erken yaptırdım ıdrarda 2 kere pozıtıf cıktıgı için dayanamadım yaptırdım

Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt

ıSıM----------------------------- MERKEZ----------------------------- LUCRıN BAŞLANGIÇ TARıHı----------------- TRANSFER TARıHı---------------------------SONUÇ
ecemnurr---------------------Anotolia tüp bebek------------------------------------05.05.2010-----------------------03.06.2010
yağmurum1-----------------yurtdışı-----------------------------------------------------?????????-----------------------05.06.2010
xBettyx-----------------------maya tüp bebek---------------------------------------12.05.2010------------------------?????????
bluegrenn--------------------brüksel tüp bebek-------------------------------------12.05.2010------------------------10.06.2010
sumakim---------------------telek tüp bebek----------------------------------------13.05.2010------------------------?????????
angell08----------------------ist.amerikan hast.-------------------------------------23.05.2010------------------------?????????
melekkose------------------kadıköy şifa hast.--------------------------------------25.05.2010------------------------?????????
gülcecan---------------------kalamış jinemed----------------------------------------25.05.2010-------------------------?????????
gulucum81------------------ankara tbm-----------------------------------------------28.05.2010-------------------------?????????
GUL1973--------------------bahçeci kliniği-------------------------------------------02.06.2010-------------------------?????????
firstNimbus-----------------maya tüp bebek----------------------------------------05.06.2010-------------------------?????????
Silanaz----------------------America hastanesi.------------------------------------?????????-------------------------?????????
seko4517-------------------ank.üniversitesi-----------------------------------------06.06.2010-------------------------?????????
yojimbo----------------------????????????????-----------------------------------10.06.2010-------------------------?????????
catdog------------------------florance nightingale-----------------------------------16.06.2010-------------------------?????????

maşallah sonuçlarımız çıkıyorrrr :Saruboceq:

kızlar ben idrar testi yaptım ikinci çizgi silik bi şekilde çıktı rahatça görülebiliyo ama

amın canım inşallah asıl 14 hazıran ama ben bu sabah test yaptırdım 8 ıncı gunum 12.9 çıktı 2 gun sonra yıne gıdıcem çok erken yaptırdım ıdrarda 2 kere pozıtıf cıktıgı için dayanamadım yaptırdım

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
çok sevindim canım.inşallah sağlıkla katlar,hayırlısıyla sağlıkla alırsın evladını kucağına canım:nazar::nazar:

4 embriyomuz vardı dondurulan.transfer de 2 ay önce başarısız sonuçlanmıştı.memorialde dondurma işlemi yapıldı.biz buradan ilaçları kullandık,transfer günü vardık."çözülürken öldü "dediler."teknik hata" dediler."sizin spermlerinizde sorun "dediler.biz de elimiz böğrümüzde onca yolu döndük geldik.burdur-istanbul arası gittik geldik.bu yüzden nefret edyorum oradan

canım yaa onca emek boşa gitti desene allah hayırlısını versin.inşallah busefer herşey yolunda gider.benimde donmuş 3 embriyom var,mayısta bizde negatifi aldık doktor hemen donmuşlar için tedaviye başlattı yaklaşık 10 gün sonra transferim olur sanıyorm, umarım bunlar tutunurlar.kimsenin kucağını boş koymasın rabbim:Saruboceq:

hadi hayırlısı değerlerin olması gerektiği gibi artar inşl, ayy negüzel bak ilk hamilemiz sensin kıızz nolur bizide sürükle peşindenkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile kendine dikkat et Şeniz

Günaydın kızlar.opuyorumnanaktan. Hepinize güzel, mutlu ve umutlu bir gün diliyorumm. Bol hamiş haberleri almak ümidi ile Son 4 günnn :CüvCüv:

Dün akşam midem bulandı ve istifra ettim.Aynı zamanda ishal de oldum. Benim gibi bunları yaşayan oldu mu? Üşüttüm dicem ama birden geldi bulantı ayyy :uhm: ne bileyim herşeyi ona da yormak istemiyorumm :)))

Back
X