- Konu Sahibi firstNimbus
canım inşallah kesilir sabah benımkıde bıraz pembe geldı selpağa wc de ama sonra yıne kahveye döndü coraspine devam dedi ama doktor bana kesmedı genelde kesıyo topiklerde okudugum kadarıyla doktorlar bana devam dedı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt
İSİM----------------------------- MERKEZ----------------------------- LUCRİN BAŞLANGIÇ TARİHİ----------------- TRANSFER TARİHİ---------------------------SONUÇ
beni de eklersen sevinirim
popinos--------------muammer doğan------------07.06.2010--------hihoyyyt
Canım şu tedavide dokunsan ağlıycak gibiyim aslında çokda ii sayılmam ama bazen elimizden gelmeyen şeyler varya hiçbirşey yapamıycağımız öyle birşey buda Allaha kalmış işimiz kısmete giriyor gerisi galiba son bir buçuk senede çok şey yaşadım. eşim stresten diyor yani ne bilim 8 yumurta stresten büyümese 2 si niye büyüdü hakkımızda hayırlısı anne olmak kısmetimizdeyse herşey bahane. Allah razı olsun inşallah senin hamile haberini alırız tüm bekleyenler ii haber verirler inşallah
Silanaz-----------------Yurtdisi-------------------------16.06.2010---------------????????????Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt
İSİM----------------------------- MERKEZ----------------------------- LUCRİN BAŞLANGIÇ TARİHİ----------------- TRANSFER TARİHİ---------------------------SONUÇ
beni de eklersen sevinirim
popinos--------------muammer doğan------------07.06.2010--------hihoyyyt
aslında herkes aynı durumda. bende iki gündür sebepsiz ağlıyorum. daha ortada bir şey yok.14,nde başladım hormonlara yarın 18.inde kontrole gideceğim büyümüş mü bakalım? ortada bir sorun yok ama sanki herşey gözümde büyüyor. Bu ilk tüp bebek ama önceki 6 aşılamadan sonra bayağı yıprandım.inşallah son olur. herşeyin hayırlısı.
aslında herkes aynı durumda. bende iki gündür sebepsiz ağlıyorum. daha ortada bir şey yok.14,nde başladım hormonlara yarın 18.inde kontrole gideceğim büyümüş mü bakalım? ortada bir sorun yok ama sanki herşey gözümde büyüyor. Bu ilk tüp bebek ama önceki 6 aşılamadan sonra bayağı yıprandım.inşallah son olur. herşeyin hayırlısı.
beni listeden çıkarırmısınız tedaviyi iptal ettik bi dahaki aya kısa protokol deniyceğiz. umarım sizden hayırlı haberler alırım :Saruboceq:
beni listeden çıkarırmısınız tedaviyi iptal ettik bi dahaki aya kısa protokol deniyceğiz. umarım sizden hayırlı haberler alırım :Saruboceq:
canımm elbette listeden çıkarırım ama sende bana önümüzdeki ay bol bol yumurta çıkaracağına söz verirsenolumunekankayizsmile
tedavinin şimdilik iptal olduğuna üzüldüm ama demekki hayırlısı böyleymiş.birdahaki aya güzel haberlerini duyacağız inşallahh:Saruboceq::Saruboceq:
canım inşallah bidaki ay tedavin olumlu gelişir allah hayırlısını nasip etsin ..