• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

arkadaşlar hepinize teşekkürler cevaplarınız için; haklısınız muayeneye gerek yokmuş ama işte ilaçlardan mı neden çabuk sinirleniyoruz:(((((doktorumla da görüştüm bugün bi sorun yok çok şükür...
hepinize teşekkürler:))))

cevap yazdım canım:) maşallah:nazar:
canım doktor lucrinin kaçıcı günü seni kontrole çağırdı adet olunca mı gel dedi?bana bişey demedi ama ben de sormayı unuttum:(

canım ben lucrini 5 gün kullandım adet oldum adetimin 2 .günü giittim ve igneleer başladım lucrini yumurta çatlatma ignesine kadar kullanıyosun

canım ben lucrini 5 gün kullandım adet oldum adetimin 2 .günü giittim ve igneleer başladım lucrini yumurta çatlatma ignesine kadar kullanıyosun

benimde bugun Lupron'da 5'inci gunum ama adet olmadim malesef, adet olsamda olmasamda bi liste verdielr bana ona gore cuma gunu gitcem ultrasond ve kan tahlili.. benimde ilk iki denemde 2. gunu baslamisti ama adet olsun olmasin listeye gore davran dediler bakalim hayirlisi, bir bildikleri var demkkiiii... Guvenmekten baska caremiz yok malesef....

günaydın arakadaşlar,benimde dün yumurtalarım toplandı 4 tane. bu akşam gelişimi hakkında bilgi verecekler.çok heyecanlyım insanın bir parçasının orda olduğunu bilmesi çok heyecan verici bir duygu

Merhaba herkese
hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum allah saglikli kucaga almayi nasip eder.
Bende fransa'da tüp bebek yaptiricam uzun protokol dediler bu ilk denememiz olacak nasil olacak bilemiyorum. Agustos'ta merkez kapali oldugu için bana dediler ki agustos'ta adetinin 21ci gün baslicaz ignelere.
Benim size sorum 21ci günden itibaren ne kadar sürüyor tedavi ? Kaç hafta kisiden kisiye degise biliyormus. Beni aydinlatirsaniz sevinirim.

Merhaba herkese
hamile olan arkadaslari tebrik ediyorum allah saglikli kucaga almayi nasip eder.
Bende fransa'da tüp bebek yaptiricam uzun protokol dediler bu ilk denememiz olacak nasil olacak bilemiyorum. Agustos'ta merkez kapali oldugu için bana dediler ki agustos'ta adetinin 21ci gün baslicaz ignelere.
Benim size sorum 21ci günden itibaren ne kadar sürüyor tedavi ? Kaç hafta kisiden kisiye degise biliyormus. Beni aydinlatirsaniz sevinirim.

Merhaba canim, oncelllikle allah yardimcin olsun. Bende yurtdisinda uzun protokol'le basladim Mayis ayinda, adetin olduktan sanirim 5 ingi gun dogum kontrol hapina basliyosun, 21 inci gunde ignelere, Lupron diye bir ilac, dogum kontrol hapini 29 gun kullandiktan sorna kullanmayi birakitim, simdi adet olmami bekliyorum, cuma gunu randevum var benimde ultrasond ve kan tahllili... Tedavi hamilelik olusna kadar suruyor , olustukdan sonrada bebk 12 haftalik olana kada yine bazi ignelere devamm ediliyor.. BAska sorun olursa yaz canim...

silanaz canım bende bugün 5.lucrinimi vurdum ve bişey yemememe rağmen kilom inmeyi bırak bi dehergün 200-300 gr faxla çıkıyo vallah bende anlamadım; su mu topluyoruz acaba?neyse artık bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla da...inşallah bak hamiş haberleri de geliyor ne güzel!!!
canım sen cuma gidceksin kontrole; bana bişey demediler ama daha doğum kontrol hapını içicem haftaya salıya kadar ; benim adet haftaya cumayı bulur sanırım..daha beklemedeyim.ama sabırsızlanıyorum birazcık:)))

margaritha canım sen ne durumdasın kanaman kesildi mi canım?inşallah herşey yolundadır....

silanaz canım bende bugün 5.lucrinimi vurdum ve bişey yemememe rağmen kilom inmeyi bırak bi dehergün 200-300 gr faxla çıkıyo vallah bende anlamadım; su mu topluyoruz acaba?neyse artık bebişlerimiz gelsin hayırlısıyla da...inşallah bak hamiş haberleri de geliyor ne güzel!!!
canım sen cuma gidceksin kontrole; bana bişey demediler ama daha doğum kontrol hapını içicem haftaya salıya kadar ; benim adet haftaya cumayı bulur sanırım..daha beklemedeyim.ama sabırsızlanıyorum birazcık:)))

Merhaba Catdog, seninde tedavin hayirli olsun. Kilo problemi oyle canim benimde ayni ama ben iyiyom yani hic yapmadim seyleri yapiyorum, gece kalkip yiyip yatmak gibi, uzun protokdeydim, bir ay once dogum hapina basladim 52 kiloydum, simdi 55 olmusum, ama takmiyorum vallahii, allahtan boy varda kaldiriyo :) Evet Cuma gunu randevu, bugun adet oldum, cok agrili sancili bir halde, hic halim yokk... Aynen tahmin ettin gibi, bende 19 Haziran'da son kez aldim, ve 23 yani bugun hasta oldumm.. HAyirlisi bakalimm Rabbim dualarimizi kabul eyler insallahh.. Hamile haberleriyle seviniyodum ama dusukler beni cok uzdu..

Merhaba Catdog, seninde tedavin hayirli olsun. Kilo problemi oyle canim benimde ayni ama ben iyiyom yani hic yapmadim seyleri yapiyorum, gece kalkip yiyip yatmak gibi, uzun protokdeydim, bir ay once dogum hapina basladim 52 kiloydum, simdi 55 olmusum, ama takmiyorum vallahii, allahtan boy varda kaldiriyo :) Evet Cuma gunu randevu, bugun adet oldum, cok agrili sancili bir halde, hic halim yokk... Aynen tahmin ettin gibi, bende 19 Haziran'da son kez aldim, ve 23 yani bugun hasta oldumm.. HAyirlisi bakalimm Rabbim dualarimizi kabul eyler insallahh.. Hamile haberleriyle seviniyodum ama dusukler beni cok uzdu..

canım kimin düşük haberi geldi ya çok üzüldüm şimdi benim haberim yok:(

Back
X