• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

aynen canım ben de büyük bir heyecenla bekliyorum 19 haziranı ve adetimi:) canım senin adetin ne zaman; doğum kontrol hapı kullanıyo musun?yoksa direk lucrona mı başlıcaksın 16 sında.?benim adetim doğum kontrol hapı yüzünden 1-2 haziran gibi gelicek sanırım.

Merhaba Arkadasim, Ben ilk defa uzunprotokol'la deniyorum. Benim adet son uc aydir duzenli degil maleseff ama en son 19 Masyis'ta oldum, ama bana bir liste verdiler onda yazan tarihlerde basliycam ilaclara, adet zamni onemli degil dediler. Dogum kontrol hapi kullniyorum. Bugun 12 gunum dogum kontrol'e baslicayli ve 16 sinda Lupron diye bir igne'ye basliycam Uc gun sonradaa her gun merkezz gozukuyo listede yeni ilaclar, kan tahlileri, ultrasond ve sayre. Hayirlisi canim hic bilmiyom ne zaman gelir ama dogum kontrol hapinin duzenliyci etkisi oldu icin, ianiyorumki tahmin ettikleri zaman gelcekkk... HAkkimizda herseyin hayirlisi..

Arkadaşlar tedaviler bittiğinde inşallah isimlerimizin yanında :CüvCüv: yazarız listeye bakınca heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu ve çok güzel şeyler hissettim Allah emekelerimizi boşa çıkarmasın :Saruboceq: :CüvCüv:

Canim ebn American hastanesinde degilim Kuzey Amerika'da yasiyorum.. Yurtdisi Daha transer zamanini filan bilmiyorum. Dogum kontrol hapi kullniyorum. Liste'ye ekledin icin tesekkurler

Merhaba Arkadasim, Ben ilk defa uzunprotokol'la deniyorum. Benim adet son uc aydir duzenli degil maleseff ama en son 19 Masyis'ta oldum, ama bana bir liste verdiler onda yazan tarihlerde basliycam ilaclara, adet zamni onemli degil dediler. Dogum kontrol hapi kullniyorum. Bugun 12 gunum dogum kontrol'e baslicayli ve 16 sinda Lupron diye bir igne'ye basliycam Uc gun sonradaa her gun merkezz gozukuyo listede yeni ilaclar, kan tahlileri, ultrasond ve sayre. Hayirlisi canim hic bilmiyom ne zaman gelir ama dogum kontrol hapinin duzenliyci etkisi oldu icin, ianiyorumki tahmin ettikleri zaman gelcekkk... HAkkimizda herseyin hayirlisi..

anladım canım ben de doğum kontrole bugün başladım ama 19unda lurine başlıcam ama bana kan tahlili, test falan yapılacağından bahsetmediler.ama vardır herhalde; doktorum 19 unda gelince konuşuruz dedi.hakkımızda hayırlısı canım bakarsın transferlerimiz arka arkaya olur:) Dua ediyorum Rabbim inşallah hepimizin tedavilerini yolunda götürür, vücudumuz ilaçlara doğru ve sağlıklı tepkiler verir ve herşey yolunda gider inşallah :Saruboceq:

melekkose, firstnimbus, silanaz ve diğer arkadaşlar, teşekkür ederim hepinize...ecemnur canım inşallah senin tranferin de çok kolay geçer ve olumlu sonucu alırsın hepimiz :teytey:delikafadulden çoşarız burada inşallah :)))

Transferim gerçekleşti bugün Allaha şükürler olsun. İnşallah hayırlı güzel haberler veririz leydim ile :CüvCüv::CüvCüv:

canım ben de yeni yasmine başladım lucrinle adet ilişkisini bilmiyorum ama yasmini doktorun en son ne zaman, hangi gün bırak dediyse ilacın(yasminin) son gününden 2-3 gün sonra adet olunuyomuş, doktorum bana öyle dedi:)))

cok saol arkadasim beni aydinlattin
iznimi ona gore ayarlicam. bol sanslar sanaŞeniz

Transferim gerçekleşti bugün Allaha şükürler olsun. İnşallah hayırlı güzel haberler veririz leydim ile :CüvCüv::CüvCüv:

ayyy ne güzel ilk transferlerimiz olmaya başladı bilekaydirigubbakcemile2
inşallah tüm herkezin sonucu pozitif gelirde topik olarak coşarızzz:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Transferim gerçekleşti bugün Allaha şükürler olsun. ınşallah hayırlı güzel haberler veririz leydim ile :CüvCüv::CüvCüv:

Hayırlı olsun canım....Topiğin ilk transferi gerçekleşti darısı bize inşallahhhh..... Sizin tecrübelerinizden faydalanacağız :lepi:

arkadaşlar merhaba
bende 25 mayısta lucrine başladım, benide listeye eklerseniz sevinirim. Kalamış jinemed tüp bebek merkezinde olacak transferim

ecemnur hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alcaz burdan. arkadaşlar yarın benim de opu işlemim olcak neolur dualarınızı eksik etmeyin...

ecemnur hadi canım hayırlısı; güzel haberini alırız inşallah 12 gün sonra:))))

insallah canim
hayirli olsun
bebisin icindekaydirigubbakcemile3

ayyy ne güzel ilk transferlerimiz olmaya başladı bilekaydirigubbakcemile2
inşallah tüm herkezin sonucu pozitif gelirde topik olarak coşarızzz:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

Hayırlı haberlerinizi alırız inşallah :Saruboceq: :CüvCüv: :nazar:

Hayırlı olsun canım....Topiğin ilk transferi gerçekleşti darısı bize inşallahhhh..... Sizin tecrübelerinizden faydalanacağız :lepi:

arkadaşlar merhaba
bende 25 mayısta lucrine başladım, benide listeye eklerseniz sevinirim. Kalamış jinemed tüp bebek merkezinde olacak transferim

ecemnur hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alcaz burdan. arkadaşlar yarın benim de opu işlemim olcak neolur dualarınızı eksik etmeyin...

Çok teşekkür ederim şekerlerr opuyorumnanaktan. Son 10 gün kaldı. ınşallah sonucum hayırlı olur Rabbim nasip ederse sizlere o sevinçli haberi veririm.Dua edin canlarımmm. Allaha emanet olun :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bluegrenn senin ne işlemi anlamadım ama Rabbim hayırlısıyla gerçekleştirsin tüm musibetlerden korusun seni AMıN..boshayallersmileboshayallersmile

Son düzenleme:
Back
X