• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

kızlar hepinize merhaba, hepimizin tedavisi hayırlı, uğurlu ve olumlu sonuçlar getirir inşallah...
ben bugün itibariyle doğum kontrol hapına başladım, 19 haziranda lucrine başlıcam.uzun protokol yani.transferim kırmetse temmuz ayında olucak.inşallah herşey yolunda gider.sanırım aranızda en son haber alıcak olan benim :(( ha hastanem de florance nightingale emre bey.beni de listeye eklerseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler....
a.s. aramıza hoşgeldin catdog.elbette hemen ekliyorum seni listemize

kızlar hepinize merhaba, hepimizin tedavisi hayırlı, uğurlu ve olumlu sonuçlar getirir inşallah...
ben bugün itibariyle doğum kontrol hapına başladım, 19 haziranda lucrine başlıcam.uzun protokol yani.transferim kırmetse temmuz ayında olucak.inşallah herşey yolunda gider.sanırım aranızda en son haber alıcak olan benim :(( ha hastanem de florance nightingale emre bey.beni de listeye eklerseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler....

Merhaba, Bende Haziran 16'da Lupron basliyorum, igne olmak icin hic bu kadar sabirsizlikla bekliycemi tahmin etmezdim, seninle ayni zmaanlarda tedavimiz surcek, benim'de Temmuz'da olcak transfer insallah, Allah hepimizin YArdimcisi olsun...

Selam kızlar. Günaydın herkese. FirstNimbus listeye transfer tarihimi 03 hziran olarak yazabilirsin artık.Allah nasip ederse yarın olacak. 14 Haziran Büyük gün Şafak sayacağımm. Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Selam kızlar. Günaydın herkese. FirstNimbus listeye transfer tarihimi 03 hziran olarak yazabilirsin artık.Allah nasip ederse yarın olacak. 14 Haziran Büyük gün Şafak sayacağımm. Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

Bol şanslar dilerim dualarımız seninle hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallah..

günaydıınnhihoyyyt hadi inşallah hamileyim haberinle, bizde mutlu oluruz:sm_cool:

Saolun kızlar. Çok heyecanlıyımm kaydirigubbakcemile5 ınşallah sonucumda hayırlı olur.

hemen ekliyorum tatlım.inşalah leydim84 ten sonraki ikinci pozitif sonucumuzu seninle yazacağız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Herkese selam bugün yine kontrolüm vardı ve yumurtalarım büyümeye başlamış... Yaklaşık 10-11 mm olmuşlar inş. büyümeye devam ederler

Herkese selam bugün yine kontrolüm vardı ve yumurtalarım büyümeye başlamış... Yaklaşık 10-11 mm olmuşlar inş. büyümeye devam ederler

çok sevindim aman maşallah diyim :nazar: :lepi: bende bugün ilk iğnemi vuruldum lucrini o kadar heyecanlandımki ellerim titredi ilk defa iğne vuruluyorum göbekten :asigim: tedavime bugün başlamış oldum hayırlısı olur inşallah

çok sevindim aman maşallah diyim :nazar: :lepi: bende bugün ilk iğnemi vuruldum lucrini o kadar heyecanlandımki ellerim titredi ilk defa iğne vuruluyorum göbekten :asigim: tedavime bugün başlamış oldum hayırlısı olur inşallah

O zaman ilk tedavin hayırlı olsun canım.... gerçekten insanın kendine iğne yapması çok zor ben hala alışamadım bazen eşime yaptırıyorum göbeğim mosmor oldu artık iğneden....
inş. son tedavin olur bebeğine ilkinde kavuşursun

melekkose, firstnimbus, silanaz ve diğer arkadaşlar, teşekkür ederim hepinize...ecemnur canım inşallah senin tranferin de çok kolay geçer ve olumlu sonucu alırsın hepimiz :teytey:delikafadulden çoşarız burada inşallah :)))

Merhaba, Bende Haziran 16'da Lupron basliyorum, igne olmak icin hic bu kadar sabirsizlikla bekliycemi tahmin etmezdim, seninle ayni zmaanlarda tedavimiz surcek, benim'de Temmuz'da olcak transfer insallah, Allah hepimizin YArdimcisi olsun...

aynen canım ben de büyük bir heyecenla bekliyorum 19 haziranı ve adetimi:) canım senin adetin ne zaman; doğum kontrol hapı kullanıyo musun?yoksa direk lucrona mı başlıcaksın 16 sında.?benim adetim doğum kontrol hapı yüzünden 1-2 haziran gibi gelicek sanırım.

kizlar lucrinden kac gun sonra adet goruluyoo
lutfen biri bisey yazsinn bende 6 haziranda lucrine basliyorum simdi yasmin kullaniyorumbilmiyorumkismile

şimdiden teşekkürler....

canım hoşgeldin ve tedavin hayırlısı olsun inşallah burda hepimiz güzel haberler paylaşacağız. :Saruboceq:

Haydi bizde listemizi yapalım kızlarhihoyyyt

İSİM--------- MERKEZ---------- LUCRİN BAŞLANGIÇ TARİHİ--------- TRANSFER TARİHİ-----------SONUÇ
xBettyx----------maya tüp bebek-------12.05.2010-------------??????
bluegrenn-------brüksel tüp bebek-----12.05.2010-------------??????
sumakim--------telek tüp bebek---------13.05.2010-------------??????
angell08---------ist.amerikan hast.------23.05.2010------------??????
melekkose-----kadıköy şifa hast.-------25.05.2010------------??????
gülecan---------??????????????--------25.05.2010-------------??????
GUL1973-------bahçeci kliniği------------02.06.2010------------??????
firstNimbus----maya tüp bebek---------05.06.2010-------------??????
Silanaz---------America hastanesi.-----?????????-------------??????
seko4517------ank.üniversitesi-----------06.06.2010-------------??????
yojimbo---------????????????????-----10.06.2010-------------??????
margaritha-----bahçeci kliniği-------------?????????-------------??????
catdog----------florance nightingale------16.06.2010-------------??????

Arkadaşlar tedaviler bittiğinde inşallah isimlerimizin yanında :CüvCüv: yazarız listeye bakınca heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu ve çok güzel şeyler hissettim Allah emekelerimizi boşa çıkarmasın :Saruboceq: :CüvCüv:

Arkadaşlar tedaviler bittiğinde inşallah isimlerimizin yanında :CüvCüv: yazarız listeye bakınca heyecanlandım içim kıpır kıpır oldu ve çok güzel şeyler hissettim Allah emekelerimizi boşa çıkarmasın :Saruboceq: :CüvCüv:
amin canım inşallahhhhhhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kizlar lucrinden kac gun sonra adet goruluyoo
lutfen biri bisey yazsinn bende 6 haziranda lucrine basliyorum simdi yasmin kullaniyorumbilmiyorumkismile

canım ben de yeni yasmine başladım lucrinle adet ilişkisini bilmiyorum ama yasmini doktorun en son ne zaman, hangi gün bırak dediyse ilacın(yasminin) son gününden 2-3 gün sonra adet olunuyomuş, doktorum bana öyle dedi:)))

Back
X