• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

Ne kadar kendini hazirlasanda insana uzuluyo arkadasim cunku cok stresli ve yorucu bir tedavi tupbebek, basladinmi anliycan beni. Bende 6 yil olcak arkadasim, evlendim gunden beri isitoyrum cocuk sahibi olmayi ama 18 yasinda evlendim erken dedim ertledim sonradan problemler cikti esimin gecirdigi bir ameliyattan dolayi, Iki bucuk yil once ilk denemem Turkiye'de Oldu,husranla sonuclandi, ikinci'yi bes ay sonra Turkiye'ye gittim, sonuc pozitif benden mutlusu yok ama yasadim ulkeye dondukten sorna doktor'a gittim deger dusmeye basladi, BU Beni yikti resmen, ne kadar nasip degilmis desemde, cok hayallareim vardi olmadi, OKul'a verdim kendimi... IKi yil sonra tekrar ucuncu denemem icin Turkiye'ye tovbe etmistim, yurtdisinda deniyorum... Sen daha var canim zamanin insallah rabbim ilk denemende bebegine kavusmayi nasip eyler.. Benimde Agustos 10'a kadar sonuclar belli olur ben tutabilcekmiyim....

haklisin silanazcim ilk denemem heyecan verici.
Zor bir süreç olucagindan farkindayim yorucu stresli ama ne yapalim bu yoldan geçmek zorundayiz.
Bebek için deger bunlar bizim kaderimiz tüp bebekleymis allahin dedigi olur.
ben 2 yillik evliyim agustos'ta 2 yil olucak evlendigimizden beri hiç korunmadik hemen istedik yasimiz geçiyor diye ben su an 29 esim 31.
hayirlisi olsun.
Insallah senin iyi haberini aliriz.

tebrik ederim canım.inşallah değerlerin katlanarak artar,buradan bebişinin kese kalp atışı haberlerini alırız inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah hepimize nasip eder inşallah. bugün 4. günüm bekliyrum.transferde doktor ultrasonda bebişleri gösterdi. inşallah hep orda kalırlar. resimlerini de verdi. kendimi hamile hissediyorum şimdiden . hep böyle devam eder inşallah. Allah kaderimize böyle yazmıştır diyerek dua ediyorum.

transferden sonra iğne yaptılar. pregnly 2500 cc. 6. günü e2 yaptırp iğne yptırdınız mı hiç . ben perşembe e2 ye göre iğne olacağım.

Allah hepimize nasip eder inşallah. bugün 4. günüm bekliyrum.transferde doktor ultrasonda bebişleri gösterdi. inşallah hep orda kalırlar. resimlerini de verdi. kendimi hamile hissediyorum şimdiden . hep böyle devam eder inşallah. Allah kaderimize böyle yazmıştır diyerek dua ediyorum.

transferden sonra iğne yaptılar. pregnly 2500 cc. 6. günü e2 yaptırp iğne yptırdınız mı hiç . ben perşembe e2 ye göre iğne olacağım.

inşallah hayırlısıyla bizlerde güzel haberler veririz buradan:Saruboceq::Saruboceq:
benimde merkezimde transferin 4. günü yapılıyor o iğnenin bir benzeri canım.e2 ye bakmadan herkeze veriyorlar.banada verdiler 2 küçük böcüğümün resmini:asigim:
herkezin bebek albümlerinde ilk ultrason görüntüleri 6 ve daha üzeri haftalıkken bizimkilerin ilk günden fotoları oldukaydirigubbakcemile3

kızlar değerim pazartesi 17,55 di çarşamba 17,35 çıktı büyük bir düşüş yok ama ikiye katlaması gerekirdi dedi doktor olumlu konuşmadı pek cuma günü tekrar kan ver dedi ama pek umut yok galiba şuan ruh gibiyim o kadarda sevinmiştim

kızlar değerim pazartesi 17,55 di çarşamba 17,35 çıktı büyük bir düşüş yok ama ikiye katlaması gerekirdi dedi doktor olumlu konuşmadı pek cuma günü tekrar kan ver dedi ama pek umut yok galiba şuan ruh gibiyim o kadarda sevinmiştim

moralini düzgün tutmaya çalış. stres iyi değil biliyorsun.inşallah sonuçların katlanır gün geçtikçe. Allah dualarını kabul etsin bu kandil gününde.

Gülcecan bence moralini bozma cnm. Benim de ikinci değerim ikiye katlamamıştı. Dr. benim de moralimi bozmuştu. Dış gebelik falan filan o gün ağladım durdum. Sonra kendime geldim bir sonraki gün kandildi aynen bugünkü gibi perşembeyi cumaya bağlıyordu. Dua ettim Rabbim hayırlısını ver diye. Sonuçtan Allahtan gelecek olan herşeye hazırlıklıydım Rabbim veren de sensin alan da dedim. Allaha şükürler olsun ki değerlerim katlanarak arttı. ınşallah senin de artar cnm benim. Bak bugün kandil moralini yüksek tut. Dua et hayırlısını dile. Herşeyin hayırlısı olsun cnm. Duaların kabul olur inş..:teselli:

Merhaba Arkadaslar, yumurtalarim bugun toplandi. 26 tane topladilar insallah dollenirler, nerdeey yolunda giderse sali gunu transferim gerceklescek, uc saat gecti islemin uzerinden kanamam oldunu gordum, sizdede olmusmmuydu arkadaslar, agrimda var.. Mubarek Mirac kandilinde yumurtalarim toplandi insallah dollenirler bisey olcak diye cok korkuyorum arkadaslar banada dua edin LUTFEn...

Merhaba Arkadaslar, yumurtalarim bugun toplandi. 26 tane topladilar insallah dollenirler, nerdeey yolunda giderse sali gunu transferim gerceklescek, uc saat gecti islemin uzerinden kanamam oldunu gordum, sizdede olmusmmuydu arkadaslar, agrimda var.. Mubarek Mirac kandilinde yumurtalarim toplandi insallah dollenirler bisey olcak diye cok korkuyorum arkadaslar banada dua edin LUTFEn...
hayırlı olsun canım.benimde 26 yumurtam toplanmıştı 17 tanesi döllendi.inşallah seninde o kadar hatta daha fazla döllenecektir.benimde hafif kanamam olmuştu.ertesi güne birşey kalmıyor canım merak etme.

benim de kanama biraz oldu.bol sıvı alımı önemli.ağrılar normal.benim çok fazla yumurta olduğu için toplama işleminden sonra ağrı kesici iğne yapıldı.iğneden sonra bile ağrım olmuştu

Gülcecan bence moralini bozma cnm. Benim de ikinci değerim ikiye katlamamıştı. Dr. benim de moralimi bozmuştu. Dış gebelik falan filan o gün ağladım durdum. Sonra kendime geldim bir sonraki gün kandildi aynen bugünkü gibi perşembeyi cumaya bağlıyordu. Dua ettim Rabbim hayırlısını ver diye. Sonuçtan Allahtan gelecek olan herşeye hazırlıklıydım Rabbim veren de sensin alan da dedim. Allaha şükürler olsun ki değerlerim katlanarak arttı. İnşallah senin de artar cnm benim. Bak bugün kandil moralini yüksek tut. Dua et hayırlısını dile. Herşeyin hayırlısı olsun cnm. Duaların kabul olur inş..:teselli:

ecemnur desteğin için çok sağol inan bana o kadar moral oldun ki anlatamam.bende çok üzüldüm dün ama herşey daha bitmedi diye avutuyorum kendimi Allahım şu mübarek günde benimde dualarımı kabul edip senim gibi binimde yavrumu bana bağışlasa.yarın tekrar kan vericem inşallah yüzüm güler.Ecemnur sen bu durumdayken ekstra birşeyler yiyip içtinmi ne tavsiye edersin bana

canım hayırlısı olsun inşallah.ne güzel bu aşamaya gelmiş olman; ben baya geride kaldım bugün daha 4. iğnemi oldum doktorum bayağı az bi dozla başladı şimdilik 5 yumurtam var; şimdi dozu arttırdı ama çok yumurta istemiyor benim doktorum bakalım hepimiz için hayırlısı canım.inşallah hepsi hayırlısıyla döllenir be sağlıkla transfer edilir canım:)))

Back
X