• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayısta uzun protokolle başlayıp haziranda transfer olacaklar

Tebrikler, Tebriklerrr insalalh oyle devam eder canim, daha 7 gunun masallah simdiden cizgi ciktisa cok dikkat et kendine belkide o yuzdendi agrilarin.. RABBIM YARDIMCIN OLSUN...
inşallah canım inşallahhh.8 gündü dün:)
bu sabah tekrarladım testi yine gördüm çift çizgiyi kesinleştirmiş oldum biraz.kanda da sonucu hayırlısıyla bir alsam dahada mutlu olacağım

Cnm çok sevindim inşallah kan değerlerin de güzel çıkar cnm. Ben de test gününden 2 gün önce yapmıştım çok silik te olsa görmüştümm opuyorumnanaktan
inşallahh tatlım yaa :)pazartesiyi iple çekiyorum

canım yaaa......haftalardır seni takip ediyordum...şükürler olsun ki hamilesin......bak bide çok erken dönemde çıktı.....belkide çoğul.....allah sonuna kadarda gitmeyi nasip etsin inşallah......sanırım sen pgt de yaptırmıştın dimi......bende bu denememde istiyorum...bakalım hayırlısı.....:nazar:
çokk saol canım benimopuyorumnanaktan iki embriyo transfer edildi.ikiz olabilir yani:1:
biz bu denemede pgt yapmadık tatlım.bu da olmazsa dondurulanlara pgt uygulatmaya karar vermiştik.o yüzdende 3. gün transferi yapılmıştı

tşk ederim. hala karnım şiş.midemde reflü oldu. süt içtim kesildi.acayip gaz var. sesinide duyuyorum. tuvalete çıkabiliyorum. inşallah gazdandır. nasıl atıcam bu gazı bilmem.

Ayni durum bendede basladi ben daha transfer olmadim bile, karin sisligi, nefes aldikca agrim var, bide cok gegiriyorum, hemsireye soyledim bakalim hayirlisi doktorla konusup doncek bende cok gaz oluyor...

Cnm bu mesaj için biraz geç oldu ama boshayallersmile Ben ekstra bişi yapmadım cnm moralimi yüksek tutmaya çalıştım elimden geldiğince bol bol dua ettim o kadar. İnşşş hayırlısıyla yükselir cnmm opuyorumnanaktan

arkadaşlar desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim ama sizlere güzel haberler veremiyorum gebeliğim düşükle sonuçlandı. ne yapalım kısmet böyleymiş diyorum.sizlerden bu düşükle ilgili bilgilerinizi rica ediyorum nereyi tavsiye edersiniz ne yapmalıyım

ayy canım yaaaaaaa
ınsallah bıraz dınlen ve son denemen olur vee yavruna kavusursun
doktorunla gorustunmu
neden tutunamadı dıyor
neden dusmus canım
nerde tedavı goruyordun

ayy canım yaaaaaaa
ınsallah bıraz dınlen ve son denemen olur vee yavruna kavusursun
doktorunla gorustunmu
neden tutunamadı dıyor
neden dusmus canım
nerde tedavı goruyordun

bu haftaiçi görüşeceğiz doktorumla bakalım ne diyecek muhtemelen fazla ara vermeden deneyelim diyecek çünki çikolata kistlerim var benim ve adet olmam benim aleyhime bir durum yani durumlarım karışık biraz.Allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin elini boş çevirmesin

Ayni durum bendede basladi ben daha transfer olmadim bile, karin sisligi, nefes aldikca agrim var, bide cok gegiriyorum, hemsireye soyledim bakalim hayirlisi doktorla konusup doncek bende cok gaz oluyor...

sılanaz bendeki şişlikler bugün indi. çünkü dün hep dışarıdaydım. vücudum hareket edince rahatladı. kaç gündür 9 aylık hamile gibiydim. yarım nefes almakta cabası. bugün kendimi tüy gibi hafiflemiş hissediyorum. biraz sonra dışarı çıkıp dolaşacağım. bugün yatmak yok.

9. günüm sabah idrardan test yaptık ikinci çizgiyi gördük. ama emin olamadık. yarın yine bakacağım.

sılanaz bendeki şişlikler bugün indi. çünkü dün hep dışarıdaydım. vücudum hareket edince rahatladı. kaç gündür 9 aylık hamile gibiydim. yarım nefes almakta cabası. bugün kendimi tüy gibi hafiflemiş hissediyorum. biraz sonra dışarı çıkıp dolaşacağım. bugün yatmak yok.

9. günüm sabah idrardan test yaptık ikinci çizgiyi gördük. ama emin olamadık. yarın yine bakacağım.

Gozun aydin cnaim benim, dairisi basima insallah yarinda benim transfer var insallah bakalim, ya bana doktor yat demedide anca yatmayla istiratle gecer dediler bende hep dinleniyom aynid endin gibi 9 aylik kadinlar gibi, bugun cikcam bende o zaman biraz dararldim doktor ev, doktor ev baska birsey yok... Insallah dokuz aylik kadinlar gibi yattinda olurrrr... TEBRIKLER

ayy canım ınsallah 12,gunde yuksek bır sonucla yavrunun karnında oldugunu ogrenırsın vee
9 ay sonra kucagına alırsın
sen 5,gunu transferımıydın canım

ayy canım ınsallah 12,gunde yuksek bır sonucla yavrunun karnında oldugunu ogrenırsın vee
9 ay sonra kucagına alırsın
sen 5,gunu transferımıydın canım

evet 5. gün transferi 2 tane 16 hücreli. bu ilk ama daha önce 6 aşılama yaşadım.2008 in ağustos'undan beri tedavi oluyorum. sonunda muradımıza ermek üzereyiz. bide kan tahlillerinde yüksels çok mutlu olacağım.

Gozun aydin cnaim benim, dairisi basima insallah yarinda benim transfer var insallah bakalim, ya bana doktor yat demedide anca yatmayla istiratle gecer dediler bende hep dinleniyom aynid endin gibi 9 aylik kadinlar gibi, bugun cikcam bende o zaman biraz dararldim doktor ev, doktor ev baska birsey yok... Insallah dokuz aylik kadinlar gibi yattinda olurrrr... TEBRIKLER

tşk ederim. inşallah seninde hayırlısı ile olur. transferde hiç hissetmiyorsun. dr yaptıktan sonra ultrasonda koyduklarını gösteriyor. daha o zaman kendini hamile zannediyorsun.

yumrta toplanınca bende ağrılardan yatmıştım3 gün. sonra evde hep gezindim. hareket iyi gelmişti.

transferden sonra 3-4 gün hep yattım. sadece yemeğe ve tuvalete gittim. kendimi tuvalette hiç zorlamadım. ama ilk gün kendin çok tuttuğun için. sık sık küçk tuvalete çıkmak zorunda kalıorsun. kabız olmamaya dikkat et.

arkadaşlar desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim ama sizlere güzel haberler veremiyorum gebeliğim düşükle sonuçlandı. ne yapalım kısmet böyleymiş diyorum.sizlerden bu düşükle ilgili bilgilerinizi rica ediyorum nereyi tavsiye edersiniz ne yapmalıyım

Cnm benim ya günlerdir seni aradı gözlerim. Merak ettim seni gelmeyincee Rabbim sabır versin cnm. Çok üzüldüm inan eşimde burdan gelişmeleri takip ediyor o bile sordu. Hayırlısı böyleymiş öyle düşün cnm Rabbim birgün nasip edecek inan buna demekki o zaman bu zaman deil.Hepimiz bir imtihandayızz geçecek inşş.

:Saruboceq:

tşk ederim. inşallah seninde hayırlısı ile olur. transferde hiç hissetmiyorsun. dr yaptıktan sonra ultrasonda koyduklarını gösteriyor. daha o zaman kendini hamile zannediyorsun.

yumrta toplanınca bende ağrılardan yatmıştım3 gün. sonra evde hep gezindim. hareket iyi gelmişti.

transferden sonra 3-4 gün hep yattım. sadece yemeğe ve tuvalete gittim. kendimi tuvalette hiç zorlamadım. ama ilk gün kendin çok tuttuğun için. sık sık küçk tuvalete çıkmak zorunda kalıorsun. kabız olmamaya dikkat et.

Kabizlik simdiden basladi, ALlah yardimcim olsun. Tavsiyelerin icin cok tesekkurler. Bana hareket etme fazla dediler , yurudumude agrim oluyodu yumurta toplama isleminden sonra , simdi cok daha iyiyim ALLAH sukur. Heycanla yarini bekliyorum, transfer yarin hayirlisi bakalim isnallahhhh.... BU sefer Rabbim nasip eyler....

Kabizlik simdiden basladi, ALlah yardimcim olsun. Tavsiyelerin icin cok tesekkurler. Bana hareket etme fazla dediler , yurudumude agrim oluyodu yumurta toplama isleminden sonra , simdi cok daha iyiyim ALLAH sukur. Heycanla yarini bekliyorum, transfer yarin hayirlisi bakalim isnallahhhh.... BU sefer Rabbim nasip eyler....

Insallah bu zor sureci atlatip iki hafta sonra hamis haberini aliriz.

Back
X