- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi firstNimbus
inşallah canım inşallahhh.8 gündü dün:)Tebrikler, Tebriklerrr insalalh oyle devam eder canim, daha 7 gunun masallah simdiden cizgi ciktisa cok dikkat et kendine belkide o yuzdendi agrilarin.. RABBIM YARDIMCIN OLSUN...
bu sabah tekrarladım testi yine gördüm çift çizgiyi kesinleştirmiş oldum biraz.kanda da sonucu hayırlısıyla bir alsam dahada mutlu olacağım
inşallahh tatlım yaa :)pazartesiyi iple çekiyorumCnm çok sevindim inşallah kan değerlerin de güzel çıkar cnm. Ben de test gününden 2 gün önce yapmıştım çok silik te olsa görmüştümm opuyorumnanaktan
çokk saol canım benimopuyorumnanaktan iki embriyo transfer edildi.ikiz olabilir yanicanım yaaa......haftalardır seni takip ediyordum...şükürler olsun ki hamilesin......bak bide çok erken dönemde çıktı.....belkide çoğul.....allah sonuna kadarda gitmeyi nasip etsin inşallah......sanırım sen pgt de yaptırmıştın dimi......bende bu denememde istiyorum...bakalım hayırlısı.....![]()

biz bu denemede pgt yapmadık tatlım.bu da olmazsa dondurulanlara pgt uygulatmaya karar vermiştik.o yüzdende 3. gün transferi yapılmıştı