- 26 Kasım 2014
- 3.206
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi sinsirella85
-
ben muhafazakar biri olarak söylüyorum erkeklerin üst bölümü beni rahatsız etmez aa ne açık demem yalnız kısa şortlu gördümmü kapatacağın azcık yer var onu bile kapatmıyolar derim boşa günaha girdi hesabıerkeklwrin ust tarafi ile kadinlarin ust tarafi bir mi? simdi esitlikten bahsedersen iyi ozaman kadinlarda ust taraftan oldugu gibi meydan da gezsin..hangisi abes kacicak??
ben bundan sonra kesinlikle gitmicem ilk defa karisik yere gitmek zodrunda kaldim yol uzerinxe bir plajdi.cogu..kadinlarin ozellikle alt kisimlari hep meydan da ust kisim zaten ipleri cozulmus halde ..yanibaslarinda seyredalan erkekler inanilmaz sinirlendim..en fazla yarim saat durabildim...sadece üst taraf mi, ya slip mayo giyenler, ya da astarsız şortla bacağını ayırıp oturanlar
kadınların bikinisinden mayosundan rahatsız olan plaja gitmesin bi zahmet, ben o kadar rahatsız olup utanacağım yere gitmezdim, ne işim var.
İnsanlar özgür değil mi ? Denize giden bunu da göze almıştır sanki uzaydan geldiniz daha önce hiç deniz görmediniz. Bence de sizin gibi düşünenler kesinlikle denize gitmesin çünkü bakışları çok itici.estetik erkek.bedeninden kastiniz erkegin kasi duzgun vucudu sanirim ...ama.bu da yetmiyor kadinin mahremlihiyle esit olmasina..lutfen kendinizi kandirmayin...kadinlara dibi dusen erkekler kadar bu sekilde heryer meydanda bikini mayolarla gezen kadinlarda suclu...bir daha asla gitmem kadinli erkekli karisik yuzulen seytan yuvalarina..oldukca dikkatli kadinlara ve gozlerini kaldirip da bakmayan erkeklere selam olsun....
ben bundan sonra kesinlikle gitmicem ilk defa karisik yere gitmek zodrunda kaldim yol uzerinxe bir plajdi.cogu..kadinlarin ozellikle alt kisimlari hep meydan da ust kisim zaten ipleri cozulmus halde ..yanibaslarinda seyredalan erkekler inanilmaz sinirlendim..en fazla yarim saat durabildim...
Gitmeyin bence de.hatta evden de çikmayin. dunya o kadar acayip ki ŞEYTAN YUVASI olarak tanimladiginiz yerden bazen hiç bir kotuluk çikmazken, herkes kendi halinde vakit geciriken iyilik timsali,egitim yuvasi sayilabilecek yerlerde erkek cocuklari bile tecavuze ugruyor hatirlatmak isterim şeytan insanin yüreginde bunu unutmayinestetik erkek.bedeninden kastiniz erkegin kasi duzgun vucudu sanirim ...ama.bu da yetmiyor kadinin mahremlihiyle esit olmasina..lutfen kendinizi kandirmayin...kadinlara dibi dusen erkekler kadar bu sekilde heryer meydanda bikini mayolarla gezen kadinlarda suclu...bir daha asla gitmem kadinli erkekli karisik yuzulen seytan yuvalarina..oldukca dikkatli kadinlara ve gozlerini kaldirip da bakmayan erkeklere selam olsun....
kisa sorlu heryeri meydan da erkek gorsem 360 derece donerim arkaya bennde rahatsiz olurum dikkat edilmesi gerekir ama bikini ve kadin ikilisi ve dikkatsiz kadin olgusu daha baska daha mide bulandiriciben muhafazakar biri olarak söylüyorum erkeklerin üst bölümü beni rahatsız etmez aa ne açık demem yalnız kısa şortlu gördümmü kapatacağın azcık yer var onu bile kapatmıyolar derim boşa günaha girdi hesabıtabi içimden. Benide kapalı uzun kollu elbise altına uzun tayt gören ne diyo tabi bir merak konusu.. konu sahibi hem bikini hem mayo yanına al nabza göre giyersin.
ben bundan sonra kesinlikle gitmicem ilk defa karisik yere gitmek zodrunda kaldim yol uzerinxe bir plajdi.cogu..kadinlarin ozellikle alt kisimlari hep meydan da ust kisim zaten ipleri cozulmus halde ..yanibaslarinda seyredalan erkekler inanilmaz sinirlendim..en fazla yarim saat durabildim...
Kadınlar denize çarşafla girebilirler mi hanımefendi? İcazet alalım bi sizden.erkeklwrin ust tarafi ile kadinlarin ust tarafi bir mi? simdi esitlikten bahsedersen iyi ozaman kadinlarda ust taraftan oldugu gibi meydan da gezsin..hangisi abes kacicak??
o bahsettiginiz seyleri savunmuyorum seytan yuvasinin bir baska hali o da...benim demek istedigim plaj diye herkez kendini boyle salmasa anadan dogma gezcekler nerdeyse...alt kismi kapaticak mini etek giy bari yaa en kotu ihtimal...en azindan hatlariniz dupeduz belli olmaz ya keske herkez anlasa bunu...kaldiki gorumcenin kocasinin yaninda oyle gezmek aman allahimGitmeyin bence de.hatta evden de çikmayin. dunya o kadar acayip ki ŞEYTAN YUVASI olarak tanimladiginiz yerden bazen hiç bir kotuluk çikmazken, herkes kendi halinde vakit geciriken iyilik timsali,egitim yuvasi sayilabilecek yerlerde erkek cocuklari bile tecavuze ugruyor hatirlatmak isterim şeytan insanin yüreginde bunu unutmayin
kisa sorlu heryeri meydan da erkek gorsem 360 derece donerim arkaya bennde rahatsiz olurum dikkat edilmesi gerekir ama bikini ve kadin ikilisi ve dikkatsiz kadin olgusu daha baska daha mide bulandirici
ben sadece bikini giyen kadinlarin biraz daha kendilerinw dikkat etmesi gerektini savunuyorum..oraya gelen erkeklerin yarisi belkide o benim karislastigim manzaralardan zevk icin ordalar..kadinlarin haberi yok belkide...baskasinin bakis acisiyla bi dusunsunlerneden insanları bu kadar inceliyorsunuz?
rahatsız olduysanız bakmasaydınız...
ben rahatsız olduğum şeye bakmam mesela, siz nerdeyse istatistik çıkarmışsınız maaşallah.
ayrıca neden o kadar rahatsız oldunuz ki, size ne? hamama, havuza, plaja giderseniz kadın bedeni görürsünüz, ne bekliyordunuz anlamadım, sanki zorla memelerini gözünüze sokmuşlar gibi anlatıyorsunuz...
beni ilgilendirmez carsaf la yorganla girmesi..plajda gozumu nereye cevirxem ic camasirdan belirgin bi hat gormeyim yeter..ama bu mumkun dehil herkezi basbasa birakmak lazim tercihleriyle..ben nacizane uyarmak istedim ...ve en azindan bikini altina mini de olsa etek giymelerini gerektini soyledim..siz isterseniz carsaf giyebilirsinizKadınlar denize çarşafla girebilirler mi hanımefendi? İcazet alalım bi sizden.
ben sadece bikini giyen kadinlarin biraz daha kendilerinw dikkat etmesi gerektini savunuyorum..oraya gelen erkeklerin yarisi belkide o benim karislastigim manzaralardan zevk icin ordalar..kadinlarin haberi yok belkide...baskasinin bakis acisiyla bi dusunsunler
evet mide bulandirici...altinda kucucuk bikini bacaklari ayiriip gunesleniyosa kalabaligin iciinde evet kesinlikle mide bulandiriciooo aştınız kendinizi mide bulandırıcı demek
İsteyen bikini giyer isteyen haşema, birbirimizin ne giydigi ile ilgilendigimiz sürece bizden adam olmaz birakin artik bu kafalari herkesin verecegi hesap Allah a size degil siz kimseyi yargilayamazsiniz çok rahatsiz oluyorsaniz gitmezsiniz okur bitero bahsettiginiz seyleri savunmuyorum seytan yuvasinin bir baska hali o da...benim demek istedigim plaj diye herkez kendini boyle salmasa anadan dogma gezcekler nerdeyse...alt kismi kapaticak mini etek giy bari yaa en kotu ihtimal...en azindan hatlariniz dupeduz belli olmaz ya keske herkez anlasa bunu...kaldiki gorumcenin kocasinin yaninda oyle gezmek aman allahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?