- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
- Konu Sahibi sinsirella85
-
basimi yere egip oraya mi bakicsm.bitek..saga baksam bikini sola baksam bikini cogunun ust ipleri acik altlari acik renk malum goze carpiyor sapik sa oraya yatip dikizleyen bazi erkeklerBulun ama muhafazakar yerleri tercih edin milleti incelemeyin sapik gibi
Allah bile kimsenin ayibini yüzüne vurmuyor sen de burda car car herkese cevap veriyorsun konu sahibininde konusunu mahvettinokuyun isterseniz zaten diyorum.asla gitmem karisik yuzme alanlarina diyorum..herkeezi kendi icimde tercohleriyle basbasa birakiyorum..karsilastigim manzara iciinse ufacik bir utanma hissi diliyorum
Peki, oyle olsun diyelim. Baska bir uye basortulu kadinlarla alakali benzer bir yorumda bulunsaydi ayni sekilde hosgorulu karsilayacak miydiniz? Soyledikleri bu uyenin yazdiklariyla karsilastirilinca bence bir miligram farklilik barindirmayan Serra Yilmaz yerin dibine sokulmustu cunku. Eminim bu uye de kinamistir o kadini, fikir ve dusunce ozgurlugunun tek bir kesime yonelik olmasindan yoruldum ve cok fena sıkıldım. Bahsi gecen uyenin yaptigi yorum dusunce ozgurlugu olarak degerlendirilemez, eger oyle oldugunu savunuyorsaniz basortuyle alakali yorumlari da ayni sekilde karsilamanizi beklerim. Ama nedense konu sadece basortusune gelince kadin haklari demeye basliyor birileri, kadin kelimesi dillerine bir gram yakismamasina ragmen. Sadece kendilerine gelince ozgurluk yanlisi oluyorlar, ozgurluk uzerlerinde egreti durmasina ragmen.Hanımlar sakin lütfen.
Bikini ve mayo plajda giyilen giysilerdir, plajlarda insanlar ister mayo giyer ister bikini, özel hayatlar, giyim tarzları kişilerin kendisini alakadar eder, belli bir üslupla yapılan eleştirilerde düşünce özgürlüğüdür, fikrini saygı çerçevesinde söyleyen kişileri taşlamaya gerek yok.
malum temmuz ayindayiz plajlar tiklim tiklim...havlumun ustunde otururken onunde saginda arkasinda bir suru insan oluyor kaFani cevirsen yarisi gunesleniyor incelemeye gerek yok hersey ortada:) kacirdiklarimda vardir tabiki ozellikle incelemedigimden olsa gerek...ben sadece gorduklerim icin yorum yapiuorum zTeb...plajdaki bin kisiden bini ni de gordum demiyorum ki ..
Üzgünüm ama, şu an sizin yaptığınız tam olarak bu.. Bakış olarak olmasa da, sözlerinizle...hangi hemcins kimi taciz etmis ya
bende zaten diyorum hepsine mutluluklar dileyip o ortama bir daha asla girmemek uzere uzaklasiyorum...mutlu herkez nasilsa:)senden de rahatsiz olanlar vardir emin ol
Çok guzel muhafazakar oteller var oraya gideceksin o zaman hem sen nasil gorunuyorsun etrafindakiler senden ne kadar hoşnut düşündün mü.şunu unutma herkes hesabi allah a verecek sen burada hukum veremezsin.ayrica boyle abuk sabul konusanlar farkinda olmadan daha çok gunaha giriyorbasimi yere egip oraya mi bakicsm.bitek..saga baksam bikini sola baksam bikini cogunun ust ipleri acik altlari acik renk malum goze carpiyor sapik sa oraya yatip dikizleyen bazi erkekler
sozlerimi bilmem mutlaka herkez kiziyordur ama dogru soleyeni dokuz koyden kovdiklari gibi bu da bi gercek..taciz olayini siz hemcinsinize iftirasini atarken bikere daha hasema giyen vicdaninizi bi yoklayin bence..Üzgünüm ama, şu an sizin yaptığınız tam olarak bu.. Bakış olarak olmasa da, sözlerinizle...
peki ozaman hepinize plajlarinizda mutluluklar...Çok guzel muhafazakar oteller var oraya gideceksin o zaman hem sen nasil gorunuyorsun etrafindakiler senden ne kadar hoşnut düşündün mü.şunu unutma herkes hesabi allah a verecek sen burada hukum veremezsin.ayrica boyle abuk sabul konusanlar farkinda olmadan daha çok gunaha giriyor
:) siz şu an bi çok kişinin çatır çatır hakkına girerken vicdanınızı yokladınız mı peki? Çok yanlış yerden yürüyorsunuz... Ayrıca iftara falan değil. Basbayağı sözlü taciz ediyorsunuz insanları..sozlerimi bilmem mutlaka herkez kiziyordur ama dogru soleyeni dokuz koyden kovdiklari gibi bu da bi gercek..taciz olayini siz hemcinsinize iftirasini atarken bikere daha hasema giyen vicdaninizi bi yoklayin bence..
din kardesini uyarmak hak kina girmekse siz bunu oyle algilayacak vicdana sahipseniz taamm ozaman siz sorgulamayin o vicdaninizi .ben nerden yurursem yuruyum sizde.anlamak istediginiz yerden yuruceksiniz nasil olsa:) siz şu an bi çok kişinin çatır çatır hakkına girerken vicdanınızı yokladınız mı peki? Çok yanlış yerden yürüyorsunuz...
herseye burnunu sokan gordugu her insani tepeden tirnaga inceleyen tip sana da mutluluklar sen oralara gitme zamanini degerli seylerle harca burada da çeneni yorma.bazi ornekler vermek isterdim ama burasi yeri degil.kiyida kosede cocuklara tecavuz eden,kadinlara tecavuz eden parcalayan insanlar seni rahatsiz etmedi de plajdaki hemcinslerinden mi rahatsiz oldun?peki ozaman hepinize plajlarinizda mutluluklar...
tabikide bukadar insana ben utanc duygusu verecek degilim...sadece taşlanirim vay efendim nasil dersin git gelme o ortama sen de bakma tarzi sozlere zaten sasirmiyorum...en azindan mini etek giyin alt bolgenize bari yaa hadi ustunuze biseu demiyorum..ve son sozum lutfen kadinlarimiz kendinize cok cok cok dikkat edin..allahin haram kildini erkeklwrin yaninda ufacik.minicik camasirlarla hatlariniz belli olarak reddetmeyin...ben kotu bisey demiyorum...uyarimi siddetle reddedenlere de hidayet diliyorum
din kardesini uyarmak hak kina girmekse siz bunu oyle algilayacak vicdana sahipseniz taamm ozaman siz sorgulamayin o vicdaninizi .ben nerden yurursem yuruyum sizde.anlamak istediginiz yerden yuruceksiniz nasil olsa
Simdiye dek sizi hic muhatap almadim fakat haddinizi bilmiyorsunuz. Ne kadar ayip ya, kimin hangi inanca mensup oldugunu ne biliyorsunuz siz? Anketor musunuz, TUIK'te mi calisiyorsunuz yoksa? Cok sasiracaksiniz simdi ama sizinle ayni inanci paylasmayan milyarlar var bu dunyada. Turkiye'de de var, azinlik olmalari hicbir seyi degistirmez, dogru yol dileklerinizi kendinize saklayin.tabikide bukadar insana ben utanc duygusu verecek degilim...sadece taşlanirim vay efendim nasil dersin git gelme o ortama sen de bakma tarzi sozlere zaten sasirmiyorum...en azindan mini etek giyin alt bolgenize bari yaa hadi ustunuze biseu demiyorum..ve son sozum lutfen kadinlarimiz kendinize cok cok cok dikkat edin..allahin haram kildini erkeklwrin yaninda ufacik.minicik camasirlarla hatlariniz belli olarak reddetmeyin...ben kotu bisey demiyorum...uyarimi siddetle reddedenlere de hidayet diliyorum
Sen birazda baska seylerle ilgilen milletin belden aşagisi ile ilgilenme ayni laflari geveleyip duruyorsun evet gitme o yerlere kendine yakisacak yerlere git.tabikide bukadar insana ben utanc duygusu verecek degilim...sadece taşlanirim vay efendim nasil dersin git gelme o ortama sen de bakma tarzi sozlere zaten sasirmiyorum...en azindan mini etek giyin alt bolgenize bari yaa hadi ustunuze biseu demiyorum..ve son sozum lutfen kadinlarimiz kendinize cok cok cok dikkat edin..allahin haram kildini erkeklwrin yaninda ufacik.minicik camasirlarla hatlariniz belli olarak reddetmeyin...ben kotu bisey demiyorum...uyarimi siddetle reddedenlere de hidayet diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?