Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen Allah'a havale et gerisini Düşünme. Kendi hayatını yaşa. Geçmişi bu kadar çok düşünürsen sağlam gelecek yaşayamazsın. Allah büyüktür. Vardır her kötülüğün bedeli
Sen Allah'a havale et gerisini Düşünme. Kendi hayatını yaşa. Geçmişi bu kadar çok düşünürsen sağlam gelecek yaşayamazsın. Allah büyüktür. Vardır her kötülüğün bedeli
Amin inşallahh Elerayım canım benim.. Gercekten de öyle Allahın adaleti şaşmaz.. iyiki olmamış dediğim zamanlar cok fazla ama ahım cıkarmı dediğim zamanlar ise cok cok fazla.. dediğin gibi kuzum fazla takmamak lazım.. Allah cıkartıyor canım merak etme rahat olsun gönlümüz.. İyiki varsın kuzum iyiki.. Sabırla zamanla herşey cok guzel olcak.. Amin inşallah cumlemize hayırlısını versin
Amin canim. Bizim yasadiklarimizi yasayan o kadar cok insan vardir ki. Hepimiz de bu sürecten geciyoruz. Hepimiz düsünüyoruzdur ahimiz cikarmi acaba diye. Ama zaman gectikce bu düsünceler de azaliyor canim. Kolay degil atlatmak olanlari. Ama atlatiliyor. Geciyor. Unutuluyor. Ve bazende tam onu unuttugun zamanda o insanlar karsina cikabiliyor, görüyorsun yada duyuyorsun ettigini buldugunu :)
Sadece sabir ve zaman :) Sende iyiki varsin canim benim :)
Amin canim. Bizim yasadiklarimizi yasayan o kadar cok insan vardir ki. Hepimiz de bu sürecten geciyoruz. Hepimiz düsünüyoruzdur ahimiz cikarmi acaba diye. Ama zaman gectikce bu düsünceler de azaliyor canim. Kolay degil atlatmak olanlari. Ama atlatiliyor. Geciyor. Unutuluyor. Ve bazende tam onu unuttugun zamanda o insanlar karsina cikabiliyor, görüyorsun yada duyuyorsun ettigini buldugunu :)
Sadece sabir ve zaman :) Sende iyiki varsin canim benim :)
Cok haklısın canım neleri var.. öyle böyle cıkıcak zaten ahımız.. biz cok sanslıyız elhamdulıllah ya evlenip suan bosanma asamasında olsaydık.. Rabbim korudu iyiki olmadı.. Allah büyük kuzum.. teşekkür ederim cnm benım ♥♥:)
Bunun gibi şeylere bende şahit oldum şuana kadar rabbimin adaletini hep gördüm en ufak şeyde kimseyi yadırgamayacaksın kimsenin ahını almayacaksın öteki tarafta bi iğnenin bile hesabı sorulurken can yakanların vay haline...
Aynen bende çok görüyorum üzülüp allaha havale ediyorum sonraa gözümün önünde ağlayp üzüldüklerine şahit oluyorum... ilahi adalet...
Mesela zmnanında anneme çok kötülük etti dedem kızları ve karısı doldurup salıodu.. gün geldi kendileride zalimliği gördü.. kimsenin ahı kalmıo...
İlahi adalete karşı olan inancım çok önceleri vardı artık yok .
Böyle bi kavram olduğuna asla inanmıyorum =)
Hayatta kim kötüyse , fitne fesatlık peşindeyse o gerçek mutluluğu yaşıyor .
Sen geçmişe bi sünger çek ve seni mutlu edecek insanlara şans ver .
Dilerim herşey gönlünce olur..
Aynen bende çok görüyorum üzülüp allaha havale ediyorum sonraa gözümün önünde ağlayp üzüldüklerine şahit oluyorum... ilahi adalet...
Mesela zmnanında anneme çok kötülük etti dedem kızları ve karısı doldurup salıodu.. gün geldi kendileride zalimliği gördü.. kimsenin ahı kalmıo...
Rabbim büyük biz sabredelim ilahi adalet işlemiyosa demek ki biz haksızız rabbim daima haklının yanındadır ben haklı olduğuma inanıyorum ve sabrediyorum.
Allah büyük arkadaslar gercekten cok büyük.. eminim ki elbet er yada gec cıkıcak ahımız.. canımın yanısının mükafatını alıcam inşallah Allah razı olsun sizlerden de..