mazot parani veririm

chamallows

🇹🇷 PARLA... 100 YAŞINDASIN 🇹🇷
Pro Üye
17 Aralık 2015
27.131
49.639
598
merhaba herkese
hemen konuya girmek istiyorum konu annem
bugun bir tanidigimizin cenazesini defnetmek icin mezarliga gidecektik.
benim arabamda sofor dahil 3 kisiydik anneme akrabalarimizdan 2 kisiyi bizim alabilecegimizi soyledik cunku cenaze sahibin evi cok uzak
herkes oradan kalkacak otobusle gidemeyecekti benim evimde diger kisileri alacagim yere 18km ama insanlar zor durumda kalmasin diye 2 kiside biz alalim dedik
annem bizim arabamiza 3 kisi daha ayarlamis ben arayip biraz da sitem ederek anne ben 3.kisiyi nasil alayim yerim yok kucagimdami tasiyayim ne diye bana sormadan arabaya insan ayarliyosun ben simdi o insana ne aciklama yapicam senin yuzunden mahcup olucam mecburmuyum ben bu durumda kalmaya dedim
verdigi cevap basliktanda anlasilacagi uzere mazot parani ben oderim oldu
dumur oldum resmen
annemin maddi durumu benden kat kat iyi ve bu kelimeyi bana her firsatta soyluyor ve bana sormadan ne zaman bi yere gidilecek olsa arabaya birilerini ayarliyor alamam dedigim zamanda mazot parasina donuyor muhabbet
bende bugun o sinirle bunu her seferinde bana soyluyosun madem paranla beni dovmeye calisiyosun taksi tut gotur ozaman akrabalarini dedim kapattim telefonu
sonuc olarak arabaya 2 kisiyi yine aldim 3.kisiye tercih yapmak zorunda kaldim cunku ucude cok yakinimdi icime oturdu ben mi kendimi yanlis ifade ediyorumda konu her seferinde mazot parasina donuyor anlamadim ve annemin bu tavrindan nasil kurtulurum ne soylemeliyim bana bir akil verirmisiniz

Abartiyorsunuz, size külfet olmamasi icin nazik bir teklif sadece. Size verecegi parayi taksiyede verebilir evet ama bu teklif bir taşla iki kuştur. Hem siz benzin konusunda problem yasamazsiniz hem de anneniz bildigi tanidigi biriyle bir yere gitmis oluyor. Annenizin parasiyla dövmeye calistigini sanmiyorum.

Abartiyorsunuz, size külfet olmamasi icin nazik bir teklif sadece. Size verecegi parayi taksiyede verebilir evet ama bu teklif bir taşla iki kuştur. Hem siz benzin konusunda problem yasamazsiniz hem de anneniz bildigi tanidigi biriyle bir yere gitmis oluyor. Annenizin parasiyla dövmeye calistigini sanmiyorum.
ben ondan mazot parasi istemedim ki 3,kisiyi nasil gotureyim dedim sanki oraya gitmek istemiyormusumda mazot parasini hesap ediyormusum gibi davraniyor

Anne ben senden mazot parası mı istediğim 2 kişi sığıyor arabaya diğer kişi nereye oturacak sen konumlandır bi deseydin ne diyecekti

Annenin tarzı çirkin

Sen ona orası uzak ya da çok yakar dememişsin ki arabada yer yok demişsin

Annen de cidden onu neden çağırmış

Bir sen bir annen iki kişi de misafir

Üçüncü kim eşin mi onu mu getirme demeye çalıştı acaba
hayir esim arabayi suruyor ben birde kayinpederim var ama annem kendi kendine organizasyon yapmaya bayiliyoda kisi kayisini hesaplamiyo hesap binek arac degilde kamyon var altimizda

Anneler akrabalara yaranmak ya da bak kızım sizin için yapıyor demek için yapıyor böyle emrivakiler.
Annem zor durumdaydı 1 yaşında çocuğumla onu 400km uzağa götürmeyi teklif ettim. O da dönüşte alzheimer hastası annanemi kendi evimden 100 km uzağa yani benim için toplamda 600km uzağa bırakacağıma dair söz vermiş. Yerim var ama oğlum ile birlikte o yolculuk mümkün değil. Söylediğimde vicdansız oldum.
Yerinizde olsam 3.kişiyi sıkış tepiş alır annenizin kucağına oturttururdum.

Anneler akrabalara yaranmak ya da bak kızım sizin için yapıyor demek için yapıyor böyle emrivakiler.
Annem zor durumdaydı 1 yaşında çocuğumla onu 400km uzağa götürmeyi teklif ettim. O da dönüşte alzheimer hastası annanemi kendi evimden 100 km uzağa yani benim için toplamda 600km uzağa bırakacağıma dair söz vermiş. Yerim var ama oğlum ile birlikte o yolculuk mümkün değil. Söylediğimde vicdansız oldum.
Yerinizde olsam 3.kişiyi sıkış tepiş alır annenizin kucağına oturttururdum.
isin enteresan tarafi biz onu almaya gidip yanina bir kisi daha istiyoruz yani fazladan yolumuzu deisip onu almaya gidiyoruz kendisi baskaainin arabasina binmeye karar verip benim arabama baskalarini dolduruyo

her firsat soyle firsat mesela evi temizlenecek ben kendi evimi eile temizleyemiyorum cunku bebegim var beni arayip evi sen temizlede parayi sen al diyo bana mesela

Ooo

O zaman onun garip bir algısı var

Yani sana para verip senin evi de temizletelim çocuğun küçük diyeceğine kendş evini sana temizletmeye kalkması çok garip

Sana para veresi varsa karşılıksız versin

Ooo

O zaman onun garip bir algısı var

Yani sana para verip senin evi de temizletelim çocuğun küçük diyeceğine kendş evini sana temizletmeye kalkması çok garip

Sana para veresi varsa karşılıksız versin
karsiliksizda verir hakkini yiyemem o konuda iftira atamam ama bana karsi enteresan bir para tutumu var isteyerek yaptiramadigimi paramla yaptiririm gibi
e git taksiye ozaman

merhaba herkese
hemen konuya girmek istiyorum konu annem
bugun bir tanidigimizin cenazesini defnetmek icin mezarliga gidecektik.
benim arabamda sofor dahil 3 kisiydik anneme akrabalarimizdan 2 kisiyi bizim alabilecegimizi soyledik cunku cenaze sahibin evi cok uzak
herkes oradan kalkacak otobusle gidemeyecekti benim evimde diger kisileri alacagim yere 18km ama insanlar zor durumda kalmasin diye 2 kiside biz alalim dedik
annem bizim arabamiza 3 kisi daha ayarlamis ben arayip biraz da sitem ederek anne ben 3.kisiyi nasil alayim yerim yok kucagimdami tasiyayim ne diye bana sormadan arabaya insan ayarliyosun ben simdi o insana ne aciklama yapicam senin yuzunden mahcup olucam mecburmuyum ben bu durumda kalmaya dedim
verdigi cevap basliktanda anlasilacagi uzere mazot parani ben oderim oldu
dumur oldum resmen
annemin maddi durumu benden kat kat iyi ve bu kelimeyi bana her firsatta soyluyor ve bana sormadan ne zaman bi yere gidilecek olsa arabaya birilerini ayarliyor alamam dedigim zamanda mazot parasina donuyor muhabbet
bende bugun o sinirle bunu her seferinde bana soyluyosun madem paranla beni dovmeye calisiyosun taksi tut gotur ozaman akrabalarini dedim kapattim telefonu
sonuc olarak arabaya 2 kisiyi yine aldim 3.kisiye tercih yapmak zorunda kaldim cunku ucude cok yakinimdi icime oturdu ben mi kendimi yanlis ifade ediyorumda konu her seferinde mazot parasina donuyor anlamadim ve annemin bu tavrindan nasil kurtulurum ne soylemeliyim bana bir akil verirmisiniz
iyide is mazot degil ki anne benzini 20 literede alsam kadını nereye sokucan desene boz sende anne ben önde rahat otururm kimseyi almam kucagıma de kendi sıkıssın arkada 4 kisi o zaman bidaha yapmaz

iyide is mazot degil ki anne benzini 20 literede alsam kadını nereye sokucan desene boz sende anne ben önde rahat otururm kimseyi almam kucagıma de kendi sıkıssın arkada 4 kisi o zaman bidaha yapmaz
kendisini garantiye almis baska arabayla anlasmis ben onuda goturecegim diye yolumu 18 km uzatiyorum bana demesi gereken kizim ben arac buldum sen gelme ordan git ama bunu demek yerine arabaya yolcu buluyo ben hayiflanincada mazot parani veririm sanki benim derdim mazot

Back
X